FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Vanja8 » 31 okt 2024, 09:58

fukara87 je napisao/la:
31 okt 2024, 09:39
Vanja8 je napisao/la:
31 okt 2024, 09:34
fukara87 je napisao/la:
31 okt 2024, 09:16

Da je to prije par godina pa bi rekao da si upravu, ovako ide nikad laganija tekma za Sarajevo, nazalost po nas mi smo vec u federalnoj ligi i ko zna sta ce bit sa ovog kluba.
Dodjite u Tuzlu u sto vecem broj i sretno vam u borbi za titulu
Koliko znam sad, najavljena je invazija u Tuzlu...
U ovoj ligi ,brate, nikad se nista nije znalo i nece se znati, osim ovog namjestanja Borcu i Zrinjskom...
Vi ste prosle godine bili u federalki, jos u gorem stanju, pa vas jedva, na penale izbacismo...
Treba biti iskren i reci da smo imali duplo jacu ekipu u federalnoj nego sad, Komazec, Dilaver, Delic, Kalesic, Civic sve su to igraci koji su igrali Premijer ligu i znaju igrat lopte nego ovo sad invalidi
Nemoj zezati...Znamo dobro svi da ste i tada igrali veoma los fudbal, da je bila ziva patnja...
Covjece imate sad Cajica, koga smo mi trazili prije 2 godine, Cvijanovica, Haracica, Hrvanovica, Dzafica...
Ne mozes reci da oni ne znaju igrati PL...
Jedina greska Slobode je trener...Tu ste pogrijesili, jer Nala nista ne moze unaprijediti, samo moze unazaditi sto i cini...
Vi ste na Kosevu pod Maksimovicem odigrali extra tekmu, mislim da ste ga trebali ostaviti, on bi sa ovim igracima koje je dobio Nalic, napravii nesto...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 31 okt 2024, 10:14

fukara87 je napisao/la:
31 okt 2024, 09:39
Vanja8 je napisao/la:
31 okt 2024, 09:34
fukara87 je napisao/la:
31 okt 2024, 09:16

Da je to prije par godina pa bi rekao da si upravu, ovako ide nikad laganija tekma za Sarajevo, nazalost po nas mi smo vec u federalnoj ligi i ko zna sta ce bit sa ovog kluba.
Dodjite u Tuzlu u sto vecem broj i sretno vam u borbi za titulu
Koliko znam sad, najavljena je invazija u Tuzlu...
U ovoj ligi ,brate, nikad se nista nije znalo i nece se znati, osim ovog namjestanja Borcu i Zrinjskom...
Vi ste prosle godine bili u federalki, jos u gorem stanju, pa vas jedva, na penale izbacismo...
Treba biti iskren i reci da smo imali duplo jacu ekipu u federalnoj nego sad, Komazec, Dilaver, Delic, Kalesic, Civic sve su to igraci koji su igrali Premijer ligu i znaju igrat lopte nego ovo sad invalidi
Gdje su sad ti igraci, jesul ih pokupili drugi premijerligasi??

Eto od prosle sezone koji je to igrac koji je osto da je nesto odigro, nijedan.
Ne treba se zavaravat, bista bolje nebi bilo sa igracima od prosle godine, pa sjeti se proljeca, sastavit ae nosmo mogli, predvodjeni ovim fudbalskim magom
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 okt 2024, 10:50

Samo ovako profirati iza naseg gola, vakat je

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 31 okt 2024, 11:11

Vanja8 je napisao/la:
30 okt 2024, 20:31
Madal je napisao/la:
30 okt 2024, 19:57
Vanja8 je napisao/la:
29 okt 2024, 21:07
Nemojte braco u subotu previse zapinjati...
Hebeno je nama vazda u Tuzli
Maksuz Selam za svu moju raju, Beduina,Antisisoju,Sky9...
:urnebes:
Mi manje da zapnemo mozemo jedino da ne izadjemo na teren

Sad za vikend doc i zvizdat levatima :opaopa:
Ehh...Ma pusti ti tu pricu...Ja sam i tamo pisao ranije, nas samo Sloboda moze dobiti ovo do pauze...
Može al samo ako je Azmir sa puncem završio posao
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 31 okt 2024, 11:12

DamirT je napisao/la:
30 okt 2024, 20:59
FKBilder je napisao/la:
30 okt 2024, 20:40
Trener koji ne moze igrace motivirat i natjerat da igraju protiv KRUSEVAAAAA, ja i njemu i njima yebem mater.
Njih se ne moze motivisati protiv Zelje, protiv Zrinjskog, protiv Kruseva itd. Pa protiv koga moze? Jedino da im se zaprijeti nema plate dok se ne popravi igra. Vidjeli bi svi kako se onda ako nista bore.
Ovo su igrači koji su Slobodi priredili jednu od najvećih bruka u posljednjih tridesetak godina!

FK Sloboda: Trako, Ignjatović, Dervišagić, Čajić, Komiya, Hadžanović, Mekić, Dubačkić, Delimeđac, Žlibanović, Haračić.

Ušli: Šero, Kunić, Hadžibeganović, Džafić
Ovo na svaku stranicu postavljati.
Kunića skinuti sa liste, on je izdominirao sa 2 gola za 20ak minuta koliko je igrao :urnebes:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 okt 2024, 11:16

Mortus je napisao/la:
31 okt 2024, 11:11

Sarajevski folovi, kad bi mogli shranili bi i Azmira i Slobodu......ne donese punac nikad pare.....
🔴⚫️

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 31 okt 2024, 18:26

Skver je napisao/la:
31 okt 2024, 11:16
Mortus je napisao/la:
31 okt 2024, 11:11

Sarajevski folovi, kad bi mogli shranili bi i Azmira i Slobodu......ne donese punac nikad pare.....
Čekamo punca i dalje..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 31 okt 2024, 18:57

Najbolja opcija u subotu ovim nazovi fudbalerima je da izazovu prekid i izgube 0 3 Inače Sarajevo če ih satrati Negine im minimum PETARDA Nek TRUHLINJO said opauči sudiju ionako je igrač manje nevrača se da pomogne odbrani

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 okt 2024, 20:06

Said ni ne treba da pomaze odbrani, on treba jednom potezom da rijesi utakmicu ili da stvori neku gol sansu, neki dalekometni sut, centsrsut...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 01 nov 2024, 17:00

I niko, ni predsjednik, ni trener, ni kapiten da se izvine za ovu blamazu, hajde sto ne znaju svoj poso nego su i nula od ljudi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 nov 2024, 17:07

klasik je napisao/la:
01 nov 2024, 17:00
I niko, ni predsjednik, ni trener, ni kapiten da se izvine za ovu blamazu, hajde sto ne znaju svoj poso nego su i nula od ljudi
Trenutno ga ni nemamo. Ne znam ni je li Azmir jos uvijek potpisao to. :mrgreen:

Realno cirkus, nek su stavili najavu za Sarajevo, a ko yebe razne blamaze. Pogotovo ovu u kupu. Mislim da ce nakon srijede doci vise navijaca Sarajeva nego Slobode...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 nov 2024, 18:23

Objavljeno je da je Azmir predsjednik, skupstina je izglasala, valjda je izglasavanjem skupstine postao predsjednik kluba, odkud sad to da nije.
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 nov 2024, 18:49

Skver je napisao/la:
01 nov 2024, 18:23
Objavljeno je da je Azmir predsjednik, skupstina je izglasala, valjda je izglasavanjem skupstine postao predsjednik kluba, odkud sad to da nije.
Neko na forumu rece da nije jos potpisao dokument da je predsjednik. Valjda ce to uraditi dok pregleda papire i dugovanja od OZU-a. Sad da li je potpisao u medjuvremenu, ne znam.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BluSun
Kontakt:

Post Postao/la BluSun » 01 nov 2024, 22:15

Ni predsjednika ni para… ne branim nikog al pozivate se na azmira kao nekog spasitelja pa sta radi sta ceka, tumaci list po list od tih silnih dokumenata ???
igraci 3 mjeseca nemaju platu, kako hrane porodice? Kako placaju rezije i stanove ?? Ne mozemo nista bolje ni ocekivat kakvi su nam uslovi i situacija u klubu al opet se nadam nekom cudu da se izvucemo iz ovog sivila i sretno nam sutra.

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 01 nov 2024, 23:40

BluSun je napisao/la:
01 nov 2024, 22:15
Ni predsjednika ni para… ne branim nikog al pozivate se na azmira kao nekog spasitelja pa sta radi sta ceka, tumaci list po list od tih silnih dokumenata ???
igraci 3 mjeseca nemaju platu, kako hrane porodice? Kako placaju rezije i stanove ?? Ne mozemo nista bolje ni ocekivat kakvi su nam uslovi i situacija u klubu al opet se nadam nekom cudu da se izvucemo iz ovog sivila i sretno nam sutra.
Ti idioti ne da nisu zasluzili plate nego su zasluzili da rasprodaju svoju imovinu i daju pare navijacima za nanesenu stetu.
Kada je njih bolio k kako igraju tako i mene boli k za njihovim porodicama.

BluSun
Kontakt:

Post Postao/la BluSun » 02 nov 2024, 00:04

napapijri1987 je napisao/la:
01 nov 2024, 23:40
BluSun je napisao/la:
Ti idioti ne da nisu zasluzili plate nego su zasluzili da rasprodaju svoju imovinu i daju pare navijacima za nanesenu stetu.
Kada je njih bolio k kako igraju tako i mene boli k za njihovim porodicama.
Glup si ! Aj vozdra

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 02 nov 2024, 01:49

Samo u Slobodi kada nema plate 2 mjeseca, klub ima 2 boda i ne moze opucati po golu.
U Zelji recimo se u takvoj situaciji bore za evropu.

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 02 nov 2024, 05:54

BluSun je napisao/la:
Druže očigledno nisi u toku šta je predhodna ekipa ostavila, čovjek donese keš i dadne da se troškovi plaćaju u kešu kada polaze na put jer su ovi sve ispraznili...Ovdje sada dolazi na naplatu njihova glupost, plan da imamo naj jeftiniju ekipu...I napraviš roster od 35 igrača (većinom sa strane) i imaš ogromne troškove plate,stanarine obroci... Ali polako i sigurno se ekipa u klubu bori sa rješavanjem cirkusa,ima i stvari i osoba oko kluba zbog kojih mi je drago a ima i onih koje bih najradije nabio nogom ALI...!!!

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 02 nov 2024, 09:43

Danas ko plitak potok...
2 boda,3 gola 11 kola ,tobeyarabi sta nam ucini OZU :puke: :puke:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 nov 2024, 10:09

Danas se nastavlja konstanta :njanjanja:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.