Ode Colpa, ali naci ce oni nekog da se priklone, vjeruj mi. Znas njih kakvi su.Vanja8 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 20:58Ko sto kaze Muhoni, Galijasevici na djelu...![]()
![]()
![]()
Ali, koliko god oni vazili, ode im Colpa...![]()
Jednostavno, kad su oni na dijelu nema nikog da pise ispred Borca i Zrinjskog...Navikli ljudi, da se prodane duse bore za njih...![]()
Nekada su se i rekordi desavali u PLBiH, uglavnom kad je jedan klub rijesavao protivnike u 15 minuta, tad je 7 sudija islo na hladjenje...![]()
![]()
![]()
Evo, Sarajevo ih ljetos zvalo, da zajedno posalju prijavu Ministarstvu pravde, da prijave sve nepravilnosti u radu FSKS, odbili, kao mi mjenjamo Upravu, necemo sad. Ok, Sarajevo posalje prijavu bez njih i to pokrene ove procese. Sve fino, hronoloski navede i posalje.
Sad opet ih zovu da potpisu, nece, tek kad se upetljala politika pristanu na potpis. I sad ocekuju da Mirvic daje svoja sredstva, svoje resurse, energiju, ljude da bi njima bilo bolje. Kao mi cemo to gledat sa strane, pa kad vi nesto promjenite eto nas. E nece da moze tako.
Niko ne zna sta ce donijeti promjene, svi se nadamo da ce biti bolje, zivi bili i vidjeli kako ce da bude.