Premijer liga BiH - aktuelno

onako
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la onako » 31 okt 2024, 21:16

Vanja8 je napisao/la:
31 okt 2024, 20:58
Ko sto kaze Muhoni, Galijasevici na djelu... :rol: :rol: :rol:
Ali, koliko god oni vazili, ode im Colpa... :urnebes:

Jednostavno, kad su oni na dijelu nema nikog da pise ispred Borca i Zrinjskog...Navikli ljudi, da se prodane duse bore za njih... :kralj:

Nekada su se i rekordi desavali u PLBiH, uglavnom kad je jedan klub rijesavao protivnike u 15 minuta, tad je 7 sudija islo na hladjenje... :rol: :rol: :rol:
Ode Colpa, ali naci ce oni nekog da se priklone, vjeruj mi. Znas njih kakvi su.
Evo, Sarajevo ih ljetos zvalo, da zajedno posalju prijavu Ministarstvu pravde, da prijave sve nepravilnosti u radu FSKS, odbili, kao mi mjenjamo Upravu, necemo sad. Ok, Sarajevo posalje prijavu bez njih i to pokrene ove procese. Sve fino, hronoloski navede i posalje.
Sad opet ih zovu da potpisu, nece, tek kad se upetljala politika pristanu na potpis. I sad ocekuju da Mirvic daje svoja sredstva, svoje resurse, energiju, ljude da bi njima bilo bolje. Kao mi cemo to gledat sa strane, pa kad vi nesto promjenite eto nas. E nece da moze tako.
Niko ne zna sta ce donijeti promjene, svi se nadamo da ce biti bolje, zivi bili i vidjeli kako ce da bude.
since 1973

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 okt 2024, 21:16

mosarajvosa83 je napisao/la:
31 okt 2024, 21:12
Virtu4l je napisao/la:
31 okt 2024, 20:30
Onaj penal Guliašvilija je isto tako esencija njihovog lažnog djelovanja.

Klub koji se tobož' toliko zalaže za fer suđenje i poštenje bi momentalno dao instrukcije svom igraču da loptu doda golmanu, lagano i po zemlji. E tek onda bi neko možda povjerovao u njihove iskrene namjere, a ovako su samo još jednom pokazali da bi radili i gore stvari od Borca i Zrinjskog samo da im se pruži prilika.

Kako se ono kaže u narodu? Ko ih ne zna skupo bi ih platio. :kafa:
Nista se nemoj brinuti,evo oborili smo FSKS,sad cemo vam Ibrakovica stavit pa se zalazite za sta hocete.
Ma kakav Ibrak, ide jedan tabadzija, ima svi kancelarije da drze zakljucane... :rol: :rol: :rol:

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 31 okt 2024, 21:17

Imam dosta prijatelja tu, s kojim sam igrao, neke sam i trenirao, i iz tog razloga na kraju bio danas tu da bodrim, kako sam mislio, klub iz bosanskog Žepča. Međutim, izgleda da sam bio u nekom hrvatskom Žepču, nažalost.

Dakle, sve je bilo ok do momenta kada u drugom poluvremenu takozvani navijači Zrinjskog nisu počeli da skandiraju "hrvatsko Žepče", te "HVO". Sve bi donekle i bilo manje bolno da s druge strane domaća publika nije odgovorila gromoglasnim aplauzom i velikim izlivom sreće na licima, što me je naravno šokiralo, duboko razočaralo i pogodilo, toliko da sam morao ustati i pokupiti se, te izaći sa stadiona - naveo je Hadžić.

Ko je sad ovaj? Ocel svaki indijanac dobiti prostor u medijima svaki put kad se desi nesto ovakvo? Ako ces se pravit pametan onda reci Bosanskohercegovacko Zepce, nemas ga sta skracivat

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 okt 2024, 21:18

onako je napisao/la:
31 okt 2024, 21:16
Vanja8 je napisao/la:

Jednostavno, kad su oni na dijelu nema nikog da pise ispred Borca i Zrinjskog...Navikli ljudi, da se prodane duse bore za njih... :kralj:

Nekada su se i rekordi desavali u PLBiH, uglavnom kad je jedan klub rijesavao protivnike u 15 minuta, tad je 7 sudija islo na hladjenje... :rol: :rol: :rol:
Evo, Sarajevo ih ljetos zvalo, da zajedno posalju prijavu Ministarstvu pravde, da prijave sve nepravilnosti u radu FSKS, odbili, kao mi mjenjamo Upravu, necemo sad. Ok, Sarajevo posalje prijavu bez njih i to pokrene ove procese. Sve fino, hronoloski navede i posalje.
Sad opet ih zovu da potpisu, nece, tek kad se upetljala politika pristanu na potpis. I sad ocekuju da Mirvic daje svoja sredstva, svoje resurse, energiju, ljude da bi njima bilo bolje. Kao mi cemo to gledat sa strane, pa kad vi nesto promjenite eto nas. E nece da moze tako.
Niko ne zna sta ce donijeti promjene, svi se nadamo da ce biti bolje, zivi bili i vidjeli kako ce da bude.
:rol: :rol: :tokralju:

Ko od vas ista ocekuje, da mi je znati. Kakve su ove deluzije :crazy:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 31 okt 2024, 21:23

Joj ifriza oca mi ono da moze zapalilo bi zgradu u titovoj i sve sto ima veze s FKS koliko li je ljudi osim virtuelnog secer zbog nas dobilo Boga pitaj
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 31 okt 2024, 21:28

Jel moguce da jalija carsijska ne place na sudije ovo kolo?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 okt 2024, 21:33

tutankamon1905 je napisao/la:
31 okt 2024, 21:17
Imam dosta prijatelja tu, s kojim sam igrao, neke sam i trenirao, i iz tog razloga na kraju bio danas tu da bodrim, kako sam mislio, klub iz bosanskog Žepča. Međutim, izgleda da sam bio u nekom hrvatskom Žepču, nažalost.

Dakle, sve je bilo ok do momenta kada u drugom poluvremenu takozvani navijači Zrinjskog nisu počeli da skandiraju "hrvatsko Žepče", te "HVO". Sve bi donekle i bilo manje bolno da s druge strane domaća publika nije odgovorila gromoglasnim aplauzom i velikim izlivom sreće na licima, što me je naravno šokiralo, duboko razočaralo i pogodilo, toliko da sam morao ustati i pokupiti se, te izaći sa stadiona - naveo je Hadžić.

Ko je sad ovaj? Ocel svaki indijanac dobiti prostor u medijima svaki put kad se desi nesto ovakvo? Ako ces se pravit pametan onda reci Bosanskohercegovacko Zepce, nemas ga sta skracivat
Ma jaa ba, kriv je on, trebao je skakati od srece, nabaviti negdje sahovnicu sa prvom bijelom kockom uletiti na teren i optrcati jedan krug dok mu igraci i navijaci aplaudiraju...
E vala svasta i pustaju na teren trebali su to odmah na ulazu sprijeciti, trazis fino domovnicu, putovnicu i cim nemas sluzbenu identifikaciju sa jednim narodom odmah zabraniti ulaz...

Po ovome vidis da su zaista istinite price o majorizaciji jednog dijela pucanstva i duboko se izvinjavamo sto covjek nije podrzao nacionalisticko urlikanje prasumskih babuna..

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 31 okt 2024, 21:46

tutankamon1905 je napisao/la:
31 okt 2024, 21:17

Ako ljudi dodju pameti i ne budu radili nakaradne stvari ili ti ga na tribinama imali glupa skandiranja i parole, nego bodrili svoje klubove kako treba, onda se nece desavati ovakve stvari, pa nece niko ni reagovati. Logicno :kafa:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 31 okt 2024, 21:52

Argentina je napisao/la:
02 maj 2024, 22:40
fks74 je napisao/la:
02 maj 2024, 21:46
Željkan ne može Tuzlu pobijediti ako ne otmu sa Sivcem, neka ovo uđe u zapisnik.
fks74 je napisao/la:
31 okt 2024, 20:16
Argentina je napisao/la:
31 okt 2024, 19:52

Odlicno si ih opisao, debili. Meni su iskreno debili svi koji komentarisu vise drugi klub u odnosu na svoj, a ima ih dosta ovdje (i navijaca Zelje i Sarajeva)

Kad smo vec kod definicije debila, a ti im dao taj opis shodno komentarima, drago mi je da i za sebe smatras da si jedan od tih debila, jer kao sro postoji dio Zeljovaca koji komentarisu vise Sarajevo nego svoj klub, tako i ti vise komentarises Zelju nego svoj klub.

Ja sam ti bar 20x pisao/citirao sto se bavis i komentarises Zelju pored Sarajeva :kafa:
Nisi normalan, još 2-3 ima gorih od tebe.

Evo ti jedan od postova iznad citiran, prije da ti nisi normalan.

Ako hoces i ostale postove (a ima ih), udji na postove, idi na search, zacudit ces se koliko si aktivan. Mozda skontas, pa pocnes vise komentarisati i pratiti svoj klub u odnosu na Zelju :kafa:

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 31 okt 2024, 22:08

let3 je napisao/la:
31 okt 2024, 21:18
onako je napisao/la:
31 okt 2024, 21:16
Vanja8 je napisao/la:

:rol: :rol: :tokralju:

Ko od vas ista ocekuje, da mi je znati. Kakve su ove deluzije :crazy:
Pa zasto onda prozivate Mirvica sto se bori za sebe i za Sarajevo. Pa naravno da ce borit za sebe, jok, treba za vas da se bori. Vi ne ocekujete nista, jer nemate snagu i resurse da se borite sa ovim. Da imate, drugu bi vi pricu pricali. Ali kako trenutno nemate, stojite sa strane i gledate sta ce se desiti, pa da se priklonite. Ok, postujem, ali nemojte onda nekoga prozivat sto se bori za sebe. Eto objasnjeno, nadam se.
since 1973

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 31 okt 2024, 22:29

Promjene u KS konacno zagarantovane u narednih 12 dana. Hvala ti FK Sarajevo. Cuvari casti!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 31 okt 2024, 23:43

ErosViverosViv je napisao/la:
31 okt 2024, 22:29
Promjene u KS konacno zagarantovane u narednih 12 dana. Hvala ti FK Sarajevo. Cuvari casti!
Posto jenpo tevi Sarajevo sve uradilo, da li to znaci da je FSKS sada vas i da se vi sve pitate? :kafa:

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 01 nov 2024, 00:21

Virtu4l je napisao/la:
31 okt 2024, 20:01
Ponovo će sad krenuti od Kulina bana, i tako svaki put kad su stjerani u ćošak.

Zaista ne vidim razlog da se ovoliko upale, imali su sudijsku protekciju protiv niželigaša, maltene amaterske ekipe i kakav je problem priznati ono što smo svi vidjeli?

Tu se samo nastavlja stara dobra tradicija sudijskih grešaka koje igrom slučaja skoro uvijek idu u njihovu korist.

Čisto da se prisjetimo. Ne postoji klub na planeti zemlji u čiju je korist dosuđena recimo ovakva lakrdija kao na klipu ispod. Ovo se nije sudilo ni Borcu ni Zrinjskom.

Ovo je esencija njihovog odnosa sa savezom koji ih jednom ošteti pa ih pet puta nagradi, a nagradio ih je između ostalog i sa dvije titule prvaka države. Poenta ove priče je to da niti jedan klub u državi nije bio nagrađivan kao FK Sarajevo, nebitno koja je komponenta vladala savezom, miljenik je uvijek bio isti.

slika

slika

slika

Dvije situacije koje su jednom klubu donijele milionsku zaradu i spasile od sigurnog gašenja.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 01 nov 2024, 02:55

Virtu4l je napisao/la:
31 okt 2024, 20:01

Ovo je esencija njihovog odnosa sa savezom koji ih jednom ošteti pa ih pet puta nagradi, a nagradio ih je između ostalog i sa dvije titule prvaka države. Poenta ove priče je to da niti jedan klub u državi nije bio nagrađivan kao FK Sarajevo, nebitno koja je komponenta vladala savezom, miljenik je uvijek bio isti.
Hahahhahahahahahhaha
Risto Đogo na aparatima :urnebes: :urnebes:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 nov 2024, 06:51

Zna li neko koliko je do sada sudija bilo na "hladjenju" ?

Koliko se sjecam Peljto i Bilbija (ostetili Borac :urnebes: ,protiv Zrinjskog)
Dzemidzic (ostetio Posusje protiv Zelje ) i
Petrovic ( ostetio Sarajevo protiv listice)

Da li ima jos neko ?

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 01 nov 2024, 07:44

Vanja8 je napisao/la:
01 nov 2024, 06:51

Da li ima jos neko ?
To je to, za sada.
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 nov 2024, 10:58

Vanja8 je napisao/la:

Da li ima jos neko ?
Topalovic zbog nedosudjenog penala Sloboda Velez, jer onaj ofsajd nisu mogli vidjeti 🤣
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 nov 2024, 11:02

Vanja8 je napisao/la:

Da li ima jos neko ?
Tebra kakvo hladjenje za Petrovica delegirali ga za ISLAND VELS bio 4 sudija,dok je ovdje bio kao suspendova,Ide dnevnica u eurima :urnebes: :urnebes:

Vico ljudino he bem li ti majku kad umre sto bi rekao Facko
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 nov 2024, 11:19

mma_hz je napisao/la:
01 nov 2024, 11:02
Vanja8 je napisao/la:

Da li ima jos neko ?
Tebra kakvo hladjenje za Petrovica delegirali ga za ISLAND VELS bio 4 sudija,dok je ovdje bio kao suspendova,Ide dnevnica u eurima :urnebes: :urnebes:

Vico ljudino he bem li ti majku kad umre sto bi rekao Facko
Brate zasluzeno...
Trebalo je smisliti zasto Sarajevu ponistiti gol, izveo je to majstorski, pregledava se VAR zbog potencijalnog ofsajda, a on ponisti zbog "faula"... :rol: :rol: :bow:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, gh0stHZ, Giuseppe1, mamonelafo, rishovski, skoJaa, Suki46 i 35 gostiju.