Uskoro u dresu BiH
Samed Baždar se javio: "Donio sam odluku"
Tako je Samede
Tvoja MATICA je voljena BiH
KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 nov 2024, 13:17Mozemo vidjeti kako svakodnevno nicu novi profili kod brigade, kao da su prethodni bataljoni botova ispucali sve usput svakodnevno blamirajuci se, pa su ovi sad izronili da nastave istim tempom. Isti ti vec odavno glume nase navijace na nasem pdfu, bivsi igraci ih prozivaju da botuju po forumima za 50 KM, vjerovatno jedini na svijetu koji su tako direktno prozvani za botovanje od svojih igraca.
Hinjski se priklanjaju svakome, uvlaceci ih u diskusije kako bi ih pridobili i tako lakse gurali svoje unaprijed zacrtane ciljeve.
Vidite samo ovog nesretnika sta mora da radi pred utakmicu sa Slobodom![]()
Teren je pripremio i ako se desi neka sumnjiva situacija u njihovu korist bice "Ma bolji su od nas cestitam im, gospoda je to"Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:37
Normalno da ima, stari klub, znacajno ime u Yu ligi koja je bila 5 liga Evrope...
Ako nista, dovoljno je i samo ime koje nosi...
Nije ovo Slobodi prvi put da se nadje u teskoj situaciji, ali uvijek je bila i ostala i ostace Sloboda...
Kakve je samo igrace stvorila, afirmisala o tome mnogi klubovi mogu samo sanjati...![]()
![]()
Zapamtite, za dobrobit BH fudbala iskljucivo moramo voditi borbu da istrijebimo njihov kompleks, hinjaluk i dvolicnost![]()
Sarajevosiamonoi je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:15Da analiziramo ukratko dežurno piskaralo.
Ti si osoba koja je 60 hiljada i više postova otkucala samo sa ovim username-om. Neka ti treba po minuta da pročitaš i odgovoriš za svaki post koji si objavio, sam izračunaj koliko vremena si izgubio kako bi dizao svoje ego kvaži emotikonima, pridjevima i svemu ostalom.
Predavanja o poslovanju i ljubavlju prema lokal klubovima drži osoba koja je davno zaboravila svoju državu, te na svojim društvenim mrežama na pozadinama drži sliku fudbalskog kluba Roma?
Ko ti daje za pravo da ti diriguješ javno mišljenje o klubovima ligi i svemu ostalom sa temeljima koje sam naveo u prethodnoj rečenici?
Svaki pokušaj dokazivanja da si upućen i pametan pravi od tebe osobu koja u jednom trenutku kod ljudi budi žalost -> 60.000 minuta provedenih na forumu i iznošenjem jadnih i prepotentnih stavova. Ti si jedan od onih koje očigledno u djetinjstvu nisu dovoljno maltretirali, jer se vidi da iz kuće i djetinjstva ne nosiš apsolutno ništa, to je možda jer očigledno nemaš svoj dom i svoje ja. Izgubljen si momak u vremenu i prostoru, realnost nemaš a virtuelni svijet ti je sve, bez njega si hodajuća utvara po crnogorskim brdima.
Mogu samo savjetovat svakog na forumu da te preskače, a u svoje ime ti mogu poručiti da te nabijem na **** ljudski jadu i ološu bezlični.
Hahahahahahahahahahahahaahahhahsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 16:26
Uskoro u dresu BiH
Samed Baždar se javio: "Donio sam odluku"
Tako je Samede
Tvoja MATICA je voljena BiH
A nisam ja taj tip koji bi banovao. Sigurno bi ove što konstantno psuju i vrijeđaju, ali tolerancija mi je na izuzetno visokom nivou.
Idu li rejbanke uz njih?
Jok pasa moraju ici gucci dzozluke uz loknice i retrovizor.
Na čemu im čestitati? Pumpaju cijenu za dijete koje nije materijal za kapitena. Nestabilan u glavi, na ivici crvenog za U21 sranja napravio.
Čega, to je najveće pitanje?
Sto ne moze...