Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ali koliko crnogorac i njegov guzni haver ozbiljno dozivljavaju ovaj forum pa to je za izucavanja 

Celik novi kapiten kona, svaka cast Zeki na potezu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nemojte braco u subotu previse zapinjati...
Hebeno je nama vazda u Tuzli
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Sarajevosiamonoi
- Kontakt:
Da analiziramo ukratko dežurno piskaralo.Virtu4l je napisao/la: ↑31 okt 2024, 20:30Onaj penal Guliašvilija je isto tako esencija njihovog lažnog djelovanja.
Klub koji se tobož' toliko zalaže za fer suđenje i poštenje bi momentalno dao instrukcije svom igraču da loptu doda golmanu, lagano i po zemlji. E tek onda bi neko možda povjerovao u njihove iskrene namjere, a ovako su samo još jednom pokazali da bi radili i gore stvari od Borca i Zrinjskog samo da im se pruži prilika.
Kako se ono kaže u narodu? Ko ih ne zna skupo bi ih platio.![]()
Ti si osoba koja je 60 hiljada i više postova otkucala samo sa ovim username-om. Neka ti treba po minuta da pročitaš i odgovoriš za svaki post koji si objavio, sam izračunaj koliko vremena si izgubio kako bi dizao svoje ego kvaži emotikonima, pridjevima i svemu ostalom.
Predavanja o poslovanju i ljubavlju prema lokal klubovima drži osoba koja je davno zaboravila svoju državu, te na svojim društvenim mrežama na pozadinama drži sliku fudbalskog kluba Roma?
Ko ti daje za pravo da ti diriguješ javno mišljenje o klubovima ligi i svemu ostalom sa temeljima koje sam naveo u prethodnoj rečenici?
Svaki pokušaj dokazivanja da si upućen i pametan pravi od tebe osobu koja u jednom trenutku kod ljudi budi žalost -> 60.000 minuta provedenih na forumu i iznošenjem jadnih i prepotentnih stavova. Ti si jedan od onih koje očigledno u djetinjstvu nisu dovoljno maltretirali, jer se vidi da iz kuće i djetinjstva ne nosiš apsolutno ništa, to je možda jer očigledno nemaš svoj dom i svoje ja. Izgubljen si momak u vremenu i prostoru, realnost nemaš a virtuelni svijet ti je sve, bez njega si hodajuća utvara po crnogorskim brdima.
Mogu samo savjetovat svakog na forumu da te preskače, a u svoje ime ti mogu poručiti da te nabijem na **** ljudski jadu i ološu bezlični.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
sto je najgore nije ni jedini. Nasao je dvojicu redovnih, maltretiranih pacenika iz dijaspore i jedni drugima stavljaju smajlije na postove, citiraju se uz neku recenicu nekog forumasa od prije 6 godina. Kolektivna bolest 3 incesta (Virtual, KONTRASVIH i zab sam mu nick) koji su davno protjerani iz Bosne i Hercegovine, a za tu drzavu ih veze samo kompleks nize vrijednosti.Sarajevosiamonoi je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:15Da analiziramo ukratko dežurno piskaralo.Virtu4l je napisao/la: ↑31 okt 2024, 20:30Onaj penal Guliašvilija je isto tako esencija njihovog lažnog djelovanja.
Klub koji se tobož' toliko zalaže za fer suđenje i poštenje bi momentalno dao instrukcije svom igraču da loptu doda golmanu, lagano i po zemlji. E tek onda bi neko možda povjerovao u njihove iskrene namjere, a ovako su samo još jednom pokazali da bi radili i gore stvari od Borca i Zrinjskog samo da im se pruži prilika.
Kako se ono kaže u narodu? Ko ih ne zna skupo bi ih platio.![]()
Ti si osoba koja je 60 hiljada i više postova otkucala samo sa ovim username-om. Neka ti treba po minuta da pročitaš i odgovoriš za svaki post koji si objavio, sam izračunaj koliko vremena si izgubio kako bi dizao svoje ego kvaži emotikonima, pridjevima i svemu ostalom.
Predavanja o poslovanju i ljubavlju prema lokal klubovima drži osoba koja je davno zaboravila svoju državu, te na svojim društvenim mrežama na pozadinama drži sliku fudbalskog kluba Roma?
Ko ti daje za pravo da ti diriguješ javno mišljenje o klubovima ligi i svemu ostalom sa temeljima koje sam naveo u prethodnoj rečenici?
Svaki pokušaj dokazivanja da si upućen i pametan pravi od tebe osobu koja u jednom trenutku kod ljudi budi žalost -> 60.000 minuta provedenih na forumu i iznošenjem jadnih i prepotentnih stavova. Ti si jedan od onih koje očigledno u djetinjstvu nisu dovoljno maltretirali, jer se vidi da iz kuće i djetinjstva ne nosiš apsolutno ništa, to je možda jer očigledno nemaš svoj dom i svoje ja. Izgubljen si momak u vremenu i prostoru, realnost nemaš a virtuelni svijet ti je sve, bez njega si hodajuća utvara po crnogorskim brdima.
Mogu samo savjetovat svakog na forumu da te preskače, a u svoje ime ti mogu poručiti da te nabijem na **** ljudski jadu i ološu bezlični.
Boze sacuvaj, ovaj nalupao preko 60 hiljada postova, to je 50 dana zivota samo u pisanju postova, a da ne pricam za mitomanske romane koje svakodnevno sastavlja.
A gdje jos citanje svih postova i smisljanje koju glupost odgovoriti.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 01 nov 2024, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sad će on vama doći i reći da ste opsjednuti njegovim likom i djelom i sebe će da izdigne iznad vas jer vi pišete "nebuloze" a on piše samo istinu i činjenice.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 nov 2024, 13:17Mozemo vidjeti kako svakodnevno nicu novi profili kod brigade, kao da su prethodni bataljoni botova ispucali sve usput svakodnevno blamirajuci se, pa su ovi sad izronili da nastave istim tempom. Isti ti vec odavno glume nase navijace na nasem pdfu, bivsi igraci ih prozivaju da botuju po forumima za 50 KM, vjerovatno jedini na svijetu koji su tako direktno prozvani za botovanje od svojih igraca.
Hinjski se priklanjaju svakome, uvlaceci ih u diskusije kako bi ih pridobili i tako lakse gurali svoje unaprijed zacrtane ciljeve.
Vidite samo ovog nesretnika sta mora da radi pred utakmicu sa Slobodom![]()
Teren je pripremio i ako se desi neka sumnjiva situacija u njihovu korist bice "Ma bolji su od nas cestitam im, gospoda je to"Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:37
Normalno da ima, stari klub, znacajno ime u Yu ligi koja je bila 5 liga Evrope...
Ako nista, dovoljno je i samo ime koje nosi...
Nije ovo Slobodi prvi put da se nadje u teskoj situaciji, ali uvijek je bila i ostala i ostace Sloboda...
Kakve je samo igrace stvorila, afirmisala o tome mnogi klubovi mogu samo sanjati...![]()
![]()
Zapamtite, za dobrobit BH fudbala iskljucivo moramo voditi borbu da istrijebimo njihov kompleks, hinjaluk i dvolicnost![]()
Fakat je tesko shvatiti da neko moze biti ovoliko glup...
Sarajevosiamonoi je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:15Da analiziramo ukratko dežurno piskaralo.
Odavno me nisu analizirali, ima sigurno par mjeseci.
S tim da me uvijek imponuje kad prvi post posvete meni.
I da, zamalo da zaboravim, kad već listate moje društvene mreže, čudi me da ne dođete do zaključka da ipak "izlazim iz kuće", što se itekako kosi sa vašim stavovima.
Priznaj da vam nije lako vidjeti me na svim onim silnim svjetskim stadionima.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MocMahale444
Hahahahahahahahahahahahaahahhahsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 16:26
Uskoro u dresu BiH
Samed Baždar se javio: "Donio sam odluku"
Tako je Samede
Tvoja MATICA je voljena BiH
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Virtu za admina, taman nas sve banov'o

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
A nisam ja taj tip koji bi banovao. Sigurno bi ove što konstantno psuju i vrijeđaju, ali tolerancija mi je na izuzetno visokom nivou.
- MocMahale444
Vanja imam nove retrovizore u izlogu
cuda cine.
Idu li rejbanke uz njih?
Pa Virto, nas na Rominoj temi svakako trojica, ako već gledaš utakmice i Jurićevu patnju, baci koji post.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Uvijeknapravojstrani
- Kontakt:
Kad oduzmes vrijeme potrebno za san ispadne da je covjek potrosio samo na pisanje postova tri mjeseca života. Ima tu i čitanje drugih postova, trazenje arhive, surfanje da bi se odgovorilo. Otprilike potroseno tj baceno najmanje jedna godina života.
Ovo je za kakvog dobrog doktora i naravno psiho tetapiju
Ovo je za kakvog dobrog doktora i naravno psiho tetapiju
- MocMahale444
Jok pasa moraju ici gucci dzozluke uz loknice i retrovizor.
Inace pisi propalo.
Slabo ih pratim otkako je Džeko otišao, dok je igrao tamo često sam bio na Olimpicu. Nevjerovatni navijači.
Znači Željezničar se sklanja Širokom i odmara igrače čak. Virto, pošto obraz? Ima li da bar malo kažeš kako ovo nije pametno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.