Skandiranja u BL: delegat suti
Skandiranja u ZM: delegat suti
Skandiranja u V: delegat ne suti
Pozdrav objektivni savezni chetnici i ustashe
Skandiranja u BL: delegat suti
Ne interesuje me delegat već stav ljudi. Jel podrzavas to ili ne. Ne moze ti kod drugih smetati, a u svom dvoristu podrzavati.
Naravno da svako normalan podržava skandiranje protiv četnika. Protiv srba možda i ne, ali protiv četnika definitivno da.Devils021 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:07Ne interesuje me delegat već stav ljudi. Jel podrzavas to ili ne. Ne moze ti kod drugih smetati, a u svom dvoristu podrzavati.
Pjevaju pjesmu u čast obrambenih snaga, domoljubnu, koja je bila pjesma zvanične vojske. Dakle, nije isto ko pjevanje zločincima raznih paraformacija.Devils021 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:07Ne interesuje me delegat već stav ljudi. Jel podrzavas to ili ne. Ne moze ti kod drugih smetati, a u svom dvoristu podrzavati.
Pjevati herojima = pjevati presudjenim ratnim zlocincima i ljudima koji su pocinili genocid u zemlji gdje igras fudbal?Devils021 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:07Ne interesuje me delegat već stav ljudi. Jel podrzavas to ili ne. Ne moze ti kod drugih smetati, a u svom dvoristu podrzavati.
Inace kod vas svi gledaju 90 minuta
Lesinari na skoro sve stadione ulaze u 40oj minuti.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, BungaBum, bvsic, JavierBosnia, mnon46, nedimmmm1337, Paromlinac, Proximic i 33 gosta.