Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zar su ovako nervozni kad im se ne svira penal u prvom poluvremenu? Horor. Svega ce biti do kraja samo do 3 boda da dodju chetnici. Genocidasi.
-
- Kontakt:
Čim iole normalno suđenje ovi nemaju udarac u okvir gola.
Velež bolji u svim segmentima igre. A nije da je Velež nešto specijalno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ko da je bitno ko je bolji. Ovo do kraja mora zabiti, ne biraju se sredstva. Ono sto smo mi uradili u banjaluci kosi se sa svim zakonitostima, vrijedno 3 titule.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:24Čim iole normalno suđenje ovi nemaju udarac u okvir gola.
Lagano na tusanj sad pa uzivati u regularnom fudbalu.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Jel tebe sramota da post jedan napišeš na ovom forumu? Pišeš li tamo na BoracBL podforumu "jel te sramota" kad pjevaju pjesme raznim ratnim zločincima?
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Ali je podigao ofsajd za svaki slucaj pomocni,kakve ste vi oyebine banjalucke to nije normalno
Neki raniji Velež bi ovdje već vodio 2:0.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Uzmi u obzir da im nema nekih igrača a i dosta turbulencija u klubu. Vi ste na vakat što bi se reklo njih završili. Tvrdi su na svom terenu. Puce isti Darwin.
Šta nam je sa Vice prvakom, čim je normalnije suđenje odmah nema golova?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Jbo majku tacno paranoja ovdje kad su utakmice Borca. Pretjerujete i prenaglasavate sve. Utakmica tvrda, nidje veze...veca uzbedjenja na karlingu budu.
-
- Kontakt:
Ko paranoiše svi govore da je dobro suđenje i svi govore da niste neka sila kad se normalno sudi. Šta je tačno tu parannoja. Nemate šut opasan.TribuneEst je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:36Jbo majku tacno paranoja ovdje kad su utakmice Borca. Pretjerujete i prenaglasavate sve. Utakmica tvrda, nidje veze...veca uzbedjenja na karlingu budu.
- feniksptica
- Kontakt:
Al Borcevi na ciste situacije dižu ruku i bune se sto ne svira. Vidi se da nisu navikli ovako u ligi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A ko šta preglasava? Od početka utakmice 2 komentara o suđenju i uglavnom komentari kako je bezveze utakmica. 80% komentara čestitke RA za lijepu pjesmicu.TribuneEst je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:36Jbo majku tacno paranoja ovdje kad su utakmice Borca. Pretjerujete i prenaglasavate sve. Utakmica tvrda, nidje veze...veca uzbedjenja na karlingu budu.
Stavi njihove naočale možda i ti vidiš ono što i oni.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:39Ko paranoiše svi govore da je dobro suđenje i svi govore da niste neka sila kad se normalno sudi. Šta je tačno tu parannoja. Nemate šut opasan.TribuneEst je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:36Jbo majku tacno paranoja ovdje kad su utakmice Borca. Pretjerujete i prenaglasavate sve. Utakmica tvrda, nidje veze...veca uzbedjenja na karlingu budu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
E sad tek pocinje ja mislim
- feniksptica
- Kontakt:
Al kakve pizde i glumci igraci Borca...uuu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kolezeljovac
- Kontakt:
Suđenje ovo sto sam odgledao, a ne gledam od pocetka ok...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Niste se ni na Pecari zalili na sudjenje pa Borac strpao 3 komada.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:39Ko paranoiše svi govore da je dobro suđenje i svi govore da niste neka sila kad se normalno sudi. Šta je tačno tu parannoja. Nemate šut opasan.TribuneEst je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:36Jbo majku tacno paranoja ovdje kad su utakmice Borca. Pretjerujete i prenaglasavate sve. Utakmica tvrda, nidje veze...veca uzbedjenja na karlingu budu.
A da, tad je bila prica da se Siroki Brijeg sklanjao.
-
- Kontakt:
Balerine iz Platonove
Ovaj se registrovao na forum da glumi kao neutralnog i da nije banjalučko đubre, pa kasnije okrenuoH8Z7 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:40Stavi njihove naočale možda i ti vidiš ono što i oni.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:39Ko paranoiše svi govore da je dobro suđenje i svi govore da niste neka sila kad se normalno sudi. Šta je tačno tu parannoja. Nemate šut opasan.TribuneEst je napisao/la: ↑02 nov 2024, 17:36Jbo majku tacno paranoja ovdje kad su utakmice Borca. Pretjerujete i prenaglasavate sve. Utakmica tvrda, nidje veze...veca uzbedjenja na karlingu budu.

Trenutno korisnika/ca: Balorda, feniksptica, kontra, VivaLaLiberta, VolimBiH96 i 39 gostiju.