Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Auhhh, koliko kvota na Slobodu veceras... 

Većina momaka sa teme Sarajeva su prva liga, ja sam ih lično upoznao bar 7-8, išao na kafe, ručkove i večere sa njima pa smo i danas redovno u kontaktu.
Ovo što ordinira na ovim temama je društveni talog oslobođen kognitivnih funkcija. Imaš ih koji su se po 50+ puta registrovali na forum. Jednostavno neuk i primitivan svijet, refleksija okruženja u kojem su odrasli.
Ti i ja smo nebrojeno puta imali žustre rasprave, pa na kraju uvijek prodiskutujemo o fudbalu. Sa tim talogom ne možeš tako, on je jednostavno nabaždaren da mrzi sve ono što ne razumije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma garant zbog onog tvog posta “Ne zapinjite braco”

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Dakle, bosanski katolici ne smiju navijati u RS, bosanski pravoslavci smiju navijati u Federaciji? U drzavi gdje se je tragedija dogodila se sasvim normalno navija,ali u drzavi gdje se nije tragedija dogodila jedni smiju navijati,drugi ne? Da nije jadno,bilo bi smijesno.Suvorov je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:25Doboj je u Republici Srpskoj, Mostar nije. Nije ni Arena u Beogradu u kojoj se igrala medjunarodna utakmica.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:22Neke stvari koje se kod nas desavaju ne znam kako opisati ili objasniti,pa ako je neko malo pametniji od mene volio bih da mi objasni.
Tragedija u Novom Sadu, pokoj dusama stradalih. Zabrana gostovanja navijacima Zrinjskog, ali Lesinari sasvim normalno u Mostar. Dan zalosti Republika Srpska, puna Arena sinoc na utakmici Zvezde. Navijanje,vrijedjanje,psovanje,galama,buka...
Jel ti dovoljno jasno ili treba jos pojednostaviti?
Kod mene je utisan ton sa stadiona, a pojacan komentator na Areni. Samo sam cuo ono dovikivanje Velez - Mostar.
Da nisam ovdje procitao, ne bih ni znao sta se pjevalo.
Ne smeta mi, ljubitelj sam orgijanja na sve tri strane.
Kakav žeton, to nije realno.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Otkaz Žižoviću uskoro. Nije Milokrad ulagao da borac bude drugi...
Aha

Ma vidim ima ovih tvojih što im smeta što se pjeva protiv ovih zlotvora, valjda im se podudaraju ideali s onima koji su se iživljavali na najstrašnije načine nad nedužnim narodom koji se nije mogao braniti. Pa kontam, šta li tek misliš o njima i kakav je tek to ljudski otpad.
Ipak si previse glup. Ne vrijedi trositi vrijeme na dodatna pojasnjenja, opet ne bi shvatio.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:30Dakle, bosanski katolici ne smiju navijati u RS, bosanski pravoslavci smiju navijati u Federaciji? U drzavi gdje se je tragedija dogodila se sasvim normalno navija,ali u drzavi gdje se nije tragedija dogodila jedni smiju navijati,drugi ne? Da nije jadno,bilo bi smijesno.Suvorov je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:25Doboj je u Republici Srpskoj, Mostar nije. Nije ni Arena u Beogradu u kojoj se igrala medjunarodna utakmica.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:22Neke stvari koje se kod nas desavaju ne znam kako opisati ili objasniti,pa ako je neko malo pametniji od mene volio bih da mi objasni.
Tragedija u Novom Sadu, pokoj dusama stradalih. Zabrana gostovanja navijacima Zrinjskog, ali Lesinari sasvim normalno u Mostar. Dan zalosti Republika Srpska, puna Arena sinoc na utakmici Zvezde. Navijanje,vrijedjanje,psovanje,galama,buka...
Jel ti dovoljno jasno ili treba jos pojednostaviti?
Ponovo veoma naivno razmišljanje. Milorad nema problem sa tim da Zrinjski ove sezone bude prvak, a da Vico Zeljković dobije još četiri godine mandata u savezu.
Jesi li u finišu prošle sezone čuo da se neko iz Zrinjskog žalio na suđenje Borcu? Pazi, titula im je na kraju izmakla za samo dva boda.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hšk i prćija su guzni haveri
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Au sta ce pitari da urade Slobodici.Au bice zegaona vec u prvih pola sata.
Hvala pijaĆari!
VOLIM TE SLOBODO!
VOLIM TE SLOBODO!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
A jbg, 10. kola pred kraj Borac - Zrinjski u Banjaluci, 12 bodova razlike. Cist crveni karton nije dosudjen igracu Zrinjskog na otvaranju, dobiju nas 0 1 i smanje na 9 razlike.Virtu4l je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:36Ponovo veoma naivno razmišljanje. Milorad nema problem sa tim da Zrinjski ove sezone bude prvak, a da Vico Zeljković dobije još četiri godine mandata u savezu.
Jesi li u finišu prošle sezone čuo da se neko iz Zrinjskog žalio na suđenje Borcu? Pazi, titula im je na kraju izmakla za samo dva boda.
Kasnije Borac na teskim gostovanjima po bod (Kosevo, Vrapcici) istopilo se na 5 itd.
Samo da je taj crveni dosudjen, to bi bio 1X, 12 ili 15 bodova razlike i gotovo. Ovako kad su krenuli stizati i Beus je ubacio u cetvrtu, pa je i Vico u petu i lakrdija. Nisu ni imali osnova da se zale na sudjenje.
Ucjena Beusa na Vicinu odluku za Ligu 10, skoro pola sata prije samog glasanja svakim danom postaje sve jasnija.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pitari imaju nove teorije. Šok!
“Željo oborio rekord transfera u BiH: Prodali Al Jabera za više od 5 miliona KM
Željin veznjak Abdulmalik Al Jaber (20) potipsuje za Al Nassr iz Saudijske Arabije.
Kako saznaje Reprezentacija ba – iznos transfera je rekordan za Bosnu i Hercegovinu, čak nešto više od pet miliona KM.
Veći dio ide Željezničaru, a manji dio ide agenciji čiji je igrač Al Jaber, saznaje naš portal.
Al Jaber danas nije trenirao sa Plavima i već je otputovao u Saudijsku Arabiju.
U narednim danima će obaviti potrebne testove i potpisati dugogodišnji ugovor sa timom za koji igra Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozović.
Ono što raduje navijače Želje, Al Jaber će ostati na posudbi do kraja sezone.”
Željin veznjak Abdulmalik Al Jaber (20) potipsuje za Al Nassr iz Saudijske Arabije.
Kako saznaje Reprezentacija ba – iznos transfera je rekordan za Bosnu i Hercegovinu, čak nešto više od pet miliona KM.
Veći dio ide Željezničaru, a manji dio ide agenciji čiji je igrač Al Jaber, saznaje naš portal.
U narednim danima će obaviti potrebne testove i potpisati dugogodišnji ugovor sa timom za koji igra Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozović.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Svaka častNoDi80 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 19:09“Željo oborio rekord transfera u BiH: Prodali Al Jabera za više od 5 miliona KM

Drotovsko jedenje govana. Potrošiš cijeli dan za 40 minuta utakmice. Najtužnije od svega što nam je to svima postalo normalno.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Proximic i 12 gostiju.