Oni da su postigli 3 mi bi 9 komada, razlika u kvaliteti je ogromna, to se još bolje vidi uživo. Još da napomenem, naš najbolji igrač je ĐORĐEVIĆ, momak preore teren i frajer je promukao, samo viče na igrače, dodaj , vadi loptu, vrati, ne gubi itd.amypitar je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:46Sa Soldim I Bubanjom to ce u defenzivno mnogo bilje izgledati.
Sigurno da u Mostaru necemo igrati isto,ocekujem tvrdu utakmicu,gdje ni jedna ekipa se nece zalijetati.
Sto vec neki rece ,u srijedu cemo vidjeti od cega sno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Allah mubarek olsun mumini!
Visoka pobjeda pred jednu od najvažnijih utakmica sezone.
Sad je na sš da iskanališe pozitivnu energiju na mentalnu pripremu.
Moral je na visini i igrači moraju znati da ih se drugi boje. Ipak to sa sobom vuče i veću motivaciju kod protivnika.
Stoga mora se maksimalno oprezno, mudro i staloženo pristupiti. Uz ozbiljan pristup iz Mostara ćemo se akoBogda vratiti s pozitivnim rezultatom.
Visoka pobjeda pred jednu od najvažnijih utakmica sezone.
Sad je na sš da iskanališe pozitivnu energiju na mentalnu pripremu.
Moral je na visini i igrači moraju znati da ih se drugi boje. Ipak to sa sobom vuče i veću motivaciju kod protivnika.
Stoga mora se maksimalno oprezno, mudro i staloženo pristupiti. Uz ozbiljan pristup iz Mostara ćemo se akoBogda vratiti s pozitivnim rezultatom.
Dođoh samo da napišem...
6
Nema potrebe da išta više pišem. Vozdra. Laku noć.
6
Nema potrebe da išta više pišem. Vozdra. Laku noć.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ma kako ovo sve izgleda stvarno ekipa nema najboljeg na terenu. Igramo ko klapa, svi se bore za svakoga, to je bilo najteze kod nas postici. Tako da svaki igrac daje svoj maksimum. Jedino je problem ovim poluigracima, Durakovic, Mehmedovic, oni ce ici na zimu sigurno. Vrlo brzo u ovakvoj ekipi ispadaju oni koji nisu kvalitetni i ne trude se. Primjer: Mustafic nije kvalitetan, ali se trudi, Mehmedovic je talenat ali se ne trudi i to se odmah vidi, Durakovic nijedno ni drugo, fula velika, sreca otici ce na zimu. Ostali svi igraci su iznad prosjeka.fks74 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:52Oni da su postigli 3 mi bi 9 komada, razlika u kvaliteti je ogromna, to se još bolje vidi uživo. Još da napomenem, naš najbolji igrač je ĐORĐEVIĆ, momak preore teren i frajer je promukao, samo viče na igrače, dodaj , vadi loptu, vrati, ne gubi itd.momku kapa do poda. Naravno i Guli je igračima, kada uleti među njih, isto kao vuk među ovce.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A sa klupe ti može ući Pavičić koji je isto tako odličan veznjak, i on otkad je došao itekako pokazuje kvalitet.bodi123 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:51Kad samo skontaš da su neki pričali da je Julardžija bolji igrač od ĐorđevićaBosniacum Lilium je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:53Djordjevic teški polovnjak i to sa vracenom kilometrazom. Bolji je bio onaj skijašev skočko, a ZZ ga otjerao…![]()
![]()
Bubanja Đorđević Lulić je fakat suhi seks, daleko najjači vezni red u ligi, štaviše mislim da ni u HNLu nema puno ekipa s jačom vezom od ove naše trenutne.
Iduće ljeto sav fokus treba biti da se Lulić kupi, kao i Pavičić sadrži nekako( nemamo pravo otkupa ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ErosViverosViv
- Kontakt:
jel realno da su i starteri na kraju utakmice radili istrcavanja, ko da je pripremna protiv famosa jbt.
JA NE MOGU BEZ TEBE!!!
JA NE MOGU BEZ TEBE!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Iz dvomeca s zrinjskim 4 boda bi bilo top . Imaju oni ici Borcu i jos neke nezgodne tekme . Iskreno ovo je iznad mojih ocekivanja ,Zekic kapa do poda
na pravom smo putu bravo Sarajevo 
Bravo momci. Vezni red je bas kvalitetan.
Prekidi se moraju bolje braniti.
Prekidi se moraju bolje braniti.
Od ekipe koja je imala u sezoni 22/23 ukupno 11 poraza, a 15 pobjeda, a u sezoni 23/24 ukupno 9 poraza, ovo je med i mlijeko, i tu se vidi rukopis Zorana Zekića.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Reko sta ima kako ste 
Da nije previše i Lulić i Pavičić?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 nov 2024, 00:02A sa klupe ti može ući Pavičić koji je isto tako odličan veznjak, i on otkad je došao itekako pokazuje kvalitet.bodi123 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:51Kad samo skontaš da su neki pričali da je Julardžija bolji igrač od ĐorđevićaBosniacum Lilium je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:53Djordjevic teški polovnjak i to sa vracenom kilometrazom. Bolji je bio onaj skijašev skočko, a ZZ ga otjerao…![]()
![]()
Bubanja Đorđević Lulić je fakat suhi seks, daleko najjači vezni red u ligi, štaviše mislim da ni u HNLu nema puno ekipa s jačom vezom od ove naše trenutne.
Iduće ljeto sav fokus treba biti da se Lulić kupi, kao i Pavičić sadrži nekako( nemamo pravo otkupa ).
Lulić Bubanja Đorđević vezni red, sa klupe Krđalić, Hamzić te još neko. Ako Pavičić želi da bude zamjena može ne bunim se.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Zorana Zekica treba pustiti da radi i da dovodi igrace. Ocito ove koje je on doveo su fantasticni.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
U zadnje 4 utakmice 3 gostovanja i 15-0 razlika.
Zadnji ligaski poraz u aprilu.
Zadnji ligaski poraz u aprilu.
6bordobijeli je napisao/la: ↑03 nov 2024, 00:12Iz dvomeca s zrinjskim 4 boda bi bilo top . Imaju oni ici Borcu i jos neke nezgodne tekme . Iskreno ovo je iznad mojih ocekivanja ,Zekic kapa do poda![]()
na pravom smo putu bravo Sarajevo
![]()
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Imal iko da moze postavit citavu utakmicu da vidim da slucajno nismo dali jos koji go …
Bez zezancije ako ima gdje da smirom pregledam citavu utakmicu
Bez zezancije ako ima gdje da smirom pregledam citavu utakmicu
Andjusic durakovic mehmedovic rockov su igraci koji nece bit dio naseg kluba, to su igraci koji jednostavno nemaju kvalitet..
Zamolit Zorana da napise na papiric gdje mu pojacanja trebaju i pomogucnosti i imena igraca i gdje trenutno ti igraci igraju uz neku nagradicu poklon parfem i 100 k km, cisto sa se nadje ako se **** moze i u kesu bez protokola…zena mu je advokat i treba pazljivo nagradjivat gospodina ZZ
JA SAM PISAO PRIJE 3 dana da je Mirvic nikakav milijarder ako ZZ NE IZDUZI JOS 3 godine i to sa platom toliko da mu sina i zenu zaposlimo i preselimo u SARAJEVO
Zamolit Zorana da napise na papiric gdje mu pojacanja trebaju i pomogucnosti i imena igraca i gdje trenutno ti igraci igraju uz neku nagradicu poklon parfem i 100 k km, cisto sa se nadje ako se **** moze i u kesu bez protokola…zena mu je advokat i treba pazljivo nagradjivat gospodina ZZ
JA SAM PISAO PRIJE 3 dana da je Mirvic nikakav milijarder ako ZZ NE IZDUZI JOS 3 godine i to sa platom toliko da mu sina i zenu zaposlimo i preselimo u SARAJEVO
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ne znam za vas ali meni ce vikend biti potpun tek ako siromasi izgube

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- Osttribine
- Kontakt:
Konacno nakon tri godine prosjecnosti na nesto licimo ove sezone i "smetat" cemo ovim dvjema povlastenim ekipama u borbi za titulu. Da je sudjenje korektno, hladno bi se za titulu borili ali eto, bitno mi je da mi licimo na ekipu, igramo dobro, pobjedjujemo. Pa ako na kraju i ne zavrsimo prvi nece niko imati pravo reci bilo sta na ekipu, za razliku od prethodne tri sezone kada su kritike bile opravdane.
Cestitke momcima i ZZ, kakva god da je Sloboda ipak utrpati joj 6 komada na njihovom terenu nije mala stvar. A sad iscekivanje srijede, nadam se da i dole mozemo ostati neporazeni.
Cestitke momcima i ZZ, kakva god da je Sloboda ipak utrpati joj 6 komada na njihovom terenu nije mala stvar. A sad iscekivanje srijede, nadam se da i dole mozemo ostati neporazeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.