Sa Soldom I Bubanjom to ce u defenzivno mnogo bolje izgledati.( dva veoma bitna igraca)
Sigurno da u Mostaru necemo igrati isto,ocekujem tvrdu utakmicu,gdje ni jedna ekipa se nece zalijetati.
Sto vec neko rece ,u srijedu cemo vidjeti od cega smo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sa Soldom I Bubanjom to ce u defenzivno mnogo bolje izgledati.( dva veoma bitna igraca)
Kad samo skontaš da su neki pričali da je Julardžija bolji igrač od ĐorđevićaBosniacum Lilium je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:53Djordjevic teški polovnjak i to sa vracenom kilometrazom. Bolji je bio onaj skijašev skočko, a ZZ ga otjerao…
Oni da su postigli 3 mi bi 9 komada, razlika u kvaliteti je ogromna, to se još bolje vidi uživo. Još da napomenem, naš najbolji igrač je ĐORĐEVIĆ, momak preore teren i frajer je promukao, samo viče na igrače, dodaj , vadi loptu, vrati, ne gubi itd.amypitar je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:46Sa Soldim I Bubanjom to ce u defenzivno mnogo bilje izgledati.
Sigurno da u Mostaru necemo igrati isto,ocekujem tvrdu utakmicu,gdje ni jedna ekipa se nece zalijetati.
Sto vec neki rece ,u srijedu cemo vidjeti od cega sno.
Ma kako ovo sve izgleda stvarno ekipa nema najboljeg na terenu. Igramo ko klapa, svi se bore za svakoga, to je bilo najteze kod nas postici. Tako da svaki igrac daje svoj maksimum. Jedino je problem ovim poluigracima, Durakovic, Mehmedovic, oni ce ici na zimu sigurno. Vrlo brzo u ovakvoj ekipi ispadaju oni koji nisu kvalitetni i ne trude se. Primjer: Mustafic nije kvalitetan, ali se trudi, Mehmedovic je talenat ali se ne trudi i to se odmah vidi, Durakovic nijedno ni drugo, fula velika, sreca otici ce na zimu. Ostali svi igraci su iznad prosjeka.fks74 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:52Oni da su postigli 3 mi bi 9 komada, razlika u kvaliteti je ogromna, to se još bolje vidi uživo. Još da napomenem, naš najbolji igrač je ĐORĐEVIĆ, momak preore teren i frajer je promukao, samo viče na igrače, dodaj , vadi loptu, vrati, ne gubi itd.momku kapa do poda. Naravno i Guli je igračima, kada uleti među njih, isto kao vuk među ovce.
A sa klupe ti može ući Pavičić koji je isto tako odličan veznjak, i on otkad je došao itekako pokazuje kvalitet.bodi123 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:51Kad samo skontaš da su neki pričali da je Julardžija bolji igrač od ĐorđevićaBosniacum Lilium je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:53Djordjevic teški polovnjak i to sa vracenom kilometrazom. Bolji je bio onaj skijašev skočko, a ZZ ga otjerao…![]()
![]()
Bubanja Đorđević Lulić je fakat suhi seks, daleko najjači vezni red u ligi, štaviše mislim da ni u HNLu nema puno ekipa s jačom vezom od ove naše trenutne.
Da nije previše i Lulić i Pavičić?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 nov 2024, 00:02A sa klupe ti može ući Pavičić koji je isto tako odličan veznjak, i on otkad je došao itekako pokazuje kvalitet.bodi123 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:51Kad samo skontaš da su neki pričali da je Julardžija bolji igrač od ĐorđevićaBosniacum Lilium je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:53Djordjevic teški polovnjak i to sa vracenom kilometrazom. Bolji je bio onaj skijašev skočko, a ZZ ga otjerao…![]()
![]()
Bubanja Đorđević Lulić je fakat suhi seks, daleko najjači vezni red u ligi, štaviše mislim da ni u HNLu nema puno ekipa s jačom vezom od ove naše trenutne.
Iduće ljeto sav fokus treba biti da se Lulić kupi, kao i Pavičić sadrži nekako( nemamo pravo otkupa ).
6bordobijeli je napisao/la: ↑03 nov 2024, 00:12Iz dvomeca s zrinjskim 4 boda bi bilo top . Imaju oni ici Borcu i jos neke nezgodne tekme . Iskreno ovo je iznad mojih ocekivanja ,Zekic kapa do poda![]()
na pravom smo putu bravo Sarajevo
![]()