Necu
Ubo sam mladu kakvu nisam ne pamtim
Selam
Koliko loš pokušaj sarkazmaMarko1905 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 00:25U srijedu ja ću biti zadovoljan ako uzmemo i bod jer ovo Sarajevo razvaljuje pravo ,deklasirali su dobru Slobodu sa pola snage ,razbili kone 4-0,Slogu rješili u prvom poluvremenu isto s pola snage a Zrinja jedva 0-1 i slobodu i kone i danas Slogu.Nema šanse da ih dobijemo ,oni su nam uvijek bili najteži protivnik ,istina u zadnjih pet utakmica u Mostaru smo im dali 16 komada i pobijedili četiri puta ali ovo Sarajevo je nešto posebno,oni su dali 20 komada u zadnjih 5 utakmica.Imaju extra dobre igrace ,najbolju logistiku,svjetskog trenera ,vjerne navijače ,vlasnika koji ne posustaje sa ogromnim ulaganjima i nakon par promašenih sezona , iskreno ja se pribojavam srijede i ove utakmice jer nismo mi navikli na toliki pritisak kao Sarajevo.Oni su trenutno miljama ispred nas u svakom pogledu i još ako se ova viroza proširi sa Surdanovica i Šunjica na neke druge važne igrace proći ćemo kao sloboda.Eh kad se sjetim kad smo mi davali slobodi 6 komada ali to davno bilo,sad Sarajevo melje.Strah me srijede ali neće nas valjda puno nakantati .broj6 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:13Zabijemo ljudima 6 (tacnije 7 jer je jos jedan cist ponisten) i ljudi pisu kako je Sarajevo opet tankopa imali ljudi par sansi neiskoristenih, istina, i kad je Sarajevo ovako otvoreno mora protivnik imat prostora ali ovo je s pola snage bilo. Zrinjski slijedi, pravi ispit, to ste upravu. Ali taj Zrinjski ne izgleda ubjedljivo, danas jedva, protiv iste ove Slobode 1-0, iako su tad zasluzili vise. Bice dobar derbi, samo da ih sudije puste da igraju.
Azmir je nekada imao para. Od kada je preoteo zenu svom bratiću sve mu krenulo nizbrdo. Iz USA nema vise ni dolara jer je je u toku na sudu raspodjela zajednicke imovine sa bivsom zenom. Sadasnju zenu je uguro preko liste Sda u GV Tuzle jer je mislio da sa Mamdzom i llistom nezavisnih vijecnika Slboda ucjenjuje Lugavica. Al da ne idemo dalje u off topic, uglavnom Azmir nema para za bacanja
Doci cete vi na red lakapo. Desi se ubistvo i eto ga, rasulonastrojeni21 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 22:37Tuzlaci čvsto drže primat što se tiče brukanja i kluba i navijačke grupe zadnjih par godina, nekad su tu zeničani prednjačili al trenutno su na drugom mjestu. Slijedite primjer svoje braće po boji i ne vraćajte se u PL dok ne budete spremni.
Nisi daleko od istine. Na stranu haos u klubu, ali ne znam koliko Slobodi ide u korist dobar teren kući
A lijepo ih je gledati kako ne kontaju i misle da oni nekog zajebavajunastrojeni21 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:35Jel vi mozete shvatiti da orden43 trola? Ili ako vam taj izraz nije jasan, zajebava se, kako god. Kako ne kontate kad neko ocigledno iz posta u post trola i prosipa suplju samo da bi navukao vas par debila. Svasta.
Pa jesi li ubo ili nisi.
Nirton je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:18U toku je kampanja "FK Sarajevo For the Cure", koju će naš klub realizirati u saradnji sa Udruženjem „Think pink“ tokom cijelog mjeseca oktobra.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:12Gulli fulio penal protiv niželigaša
Kaže 5 miliona € vrijedi
Ovo se našem Al Jabiju ne može desit
Jer vrijedi 5 miliona €
P.S
Kad će Pitari skinut ove roze brojeve i ponovo stavit bijele brojeve na leđima
A možda nemaju više dresova a ne mogu skinut roze brojeve
Kampanja, prije svega, ima za cilj podizanje svijesti o borbi protiv raka, prevenciji i ranom otkrivanju ove bolesti, ali je i humanitarnog karaktera.
Ironija iz tebe izlazi ko proliv iz shupkaMarko1905 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 00:25U srijedu ja ću biti zadovoljan ako uzmemo i bod jer ovo Sarajevo razvaljuje pravo ,deklasirali su dobru Slobodu sa pola snage ,razbili kone 4-0,Slogu rješili u prvom poluvremenu isto s pola snage a Zrinja jedva 0-1 i slobodu i kone i danas Slogu.Nema šanse da ih dobijemo ,oni su nam uvijek bili najteži protivnik ,istina u zadnjih pet utakmica u Mostaru smo im dali 16 komada i pobijedili četiri puta ali ovo Sarajevo je nešto posebno,oni su dali 20 komada u zadnjih 5 utakmica.Imaju extra dobre igrace ,najbolju logistiku,svjetskog trenera ,vjerne navijače ,vlasnika koji ne posustaje sa ogromnim ulaganjima i nakon par promašenih sezona , iskreno ja se pribojavam srijede i ove utakmice jer nismo mi navikli na toliki pritisak kao Sarajevo.Oni su trenutno miljama ispred nas u svakom pogledu i još ako se ova viroza proširi sa Surdanovica i Šunjica na neke druge važne igrace proći ćemo kao sloboda.Eh kad se sjetim kad smo mi davali slobodi 6 komada ali to davno bilo,sad Sarajevo melje.Strah me srijede ali neće nas valjda puno nakantati .broj6 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 23:13Zabijemo ljudima 6 (tacnije 7 jer je jos jedan cist ponisten) i ljudi pisu kako je Sarajevo opet tankopa imali ljudi par sansi neiskoristenih, istina, i kad je Sarajevo ovako otvoreno mora protivnik imat prostora ali ovo je s pola snage bilo. Zrinjski slijedi, pravi ispit, to ste upravu. Ali taj Zrinjski ne izgleda ubjedljivo, danas jedva, protiv iste ove Slobode 1-0, iako su tad zasluzili vise. Bice dobar derbi, samo da ih sudije puste da igraju.
Ne moze jer ima prejak ugovor sa Al Nassrom. Nije vezan samo za klub, nego i za drzavu kao ambasador
Ja ba, tamo su igraci prijavljeni19vendetta87 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 09:40Ne moze jer ima prejak ugovor sa Al Nassrom. Nije vezan samo za klub, nego i za drzavu kao ambasador
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, jurisicduska i 28 gostiju.