Fali, nisam ja golove objavio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da se kako moze pinovat ovaj tvoj post da je na svakoj stranici..do tada ga non stop komentarisati da ostane
Kod njega smo trebali ispasti od ovi levata,i to dok su bili druga liga
Uvijek se nekako potrudim da utajmiram na novoj stranici da može biti iznad, kada među zadnjim postam zagubi se.
Trajao bi ti taj klip brat bratu 2 sata kad bi sve prikupili zadnje 2-3 godineNeza je napisao/la: ↑03 nov 2024, 13:15Da li ima neko ko ima snimke, ili koji moze nabaviti snimke svih kradja zadnje 2 godine? I sto se nas tice, i sto se Borca tice. Ja imam malo iskustva u editovanju, postavljanju na YT i mogu rado praviti videa svih lakrdija. Imam kanal od 6k subsa, doduse stani su subscriberi i svi su dosli preko YT Shortsa, ali opet kanal od 6k subsa izgleda legitimno.
Mozda da napravim video od 5-10 najvecih kradja, pa da svake sedmice izbaujem video sa novim kradjama. Tipa:`12. KOLO WWIN LIGE - KRADJE`.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 nov 2024, 13:18Trajao bi ti taj klip brat bratu 2 sata kad bi sve prikupili zadnje 2-3 godineNeza je napisao/la: ↑03 nov 2024, 13:15Da li ima neko ko ima snimke, ili koji moze nabaviti snimke svih kradja zadnje 2 godine? I sto se nas tice, i sto se Borca tice. Ja imam malo iskustva u editovanju, postavljanju na YT i mogu rado praviti videa svih lakrdija. Imam kanal od 6k subsa, doduse stani su subscriberi i svi su dosli preko YT Shortsa, ali opet kanal od 6k subsa izgleda legitimno.
Pretrazi Tiktok ima par racuna sa videima jedino sto trebas je skinuti znacku tiktok ili je ostavi yebaji je. Ja ako nadjem koji su racuni posaljem ti u pp. Imao sam slicnu ideju neki dan.Neza je napisao/la: ↑03 nov 2024, 13:21Mozda da napravim video od 5-10 najvecih kradja, pa da svake sedmice izbaujem video sa novim kradjama. Tipa:`12. KOLO WWIN LIGE - KRADJE`.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 nov 2024, 13:18Trajao bi ti taj klip brat bratu 2 sata kad bi sve prikupili zadnje 2-3 godineNeza je napisao/la: ↑03 nov 2024, 13:15Da li ima neko ko ima snimke, ili koji moze nabaviti snimke svih kradja zadnje 2 godine? I sto se nas tice, i sto se Borca tice. Ja imam malo iskustva u editovanju, postavljanju na YT i mogu rado praviti videa svih lakrdija. Imam kanal od 6k subsa, doduse stani su subscriberi i svi su dosli preko YT Shortsa, ali opet kanal od 6k subsa izgleda legitimno.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, GradKamena2, Lavcina, OzmoodPinglewood, ronaldo99, supervizor i 64 gosta.