Rekli bi neki - Jos su ovo plodovi Rozmanovog (ukljucit cu i onog degenerika Ibricica) rada.
Kod njega smo trebali ispasti od ovi levata,i to dok su bili druga liga
Sloga Doboj 3-0
Zekic je institucija kakva nije krocila u ovu ligu.Jedino mu Jakirovic moze parirati.Sta god da bude do kraja sezone on mora ostati ovdje duze vremena
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 nov 2024, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da li ima neko ko ima snimke, ili koji moze nabaviti snimke svih kradja zadnje 2 godine? I sto se nas tice, i sto se Borca tice. Ja imam malo iskustva u editovanju, postavljanju na YT i mogu rado praviti videa svih lakrdija. Imam kanal od 6k subsa, doduse stani su subscriberi i svi su dosli preko YT Shortsa, ali opet kanal od 6k subsa izgleda legitimno.
Da li ima neko ko ima snimke, ili koji moze nabaviti snimke svih kradja zadnje 2 godine? I sto se nas tice, i sto se Borca tice. Ja imam malo iskustva u editovanju, postavljanju na YT i mogu rado praviti videa svih lakrdija. Imam kanal od 6k subsa, doduse stani su subscriberi i svi su dosli preko YT Shortsa, ali opet kanal od 6k subsa izgleda legitimno.
Trajao bi ti taj klip brat bratu 2 sata kad bi sve prikupili zadnje 2-3 godine
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mozda da napravim video od 5-10 najvecih kradja, pa da svake sedmice izbaujem video sa novim kradjama. Tipa:`12. KOLO WWIN LIGE - KRADJE`.
Ako se ne oglase iz kluba povodom jučerašnje krađe, ne trebaju se oglašavati ni kada nas to bude koštalo kao u Širokom.
Nerealno mi zvuči da ćemo propustiti bilo šta napisati o ogromnoj lakrdiji. Pamet u glavu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Neki previse kritikuju Durakovica,Mehmedovica,Anđušića...sve su to igraci koji bi bili prvotimci,pa i nosioci igre u Igmanu,Velezu,Posusju...Nije dobro imati 22 ili 25 igraca podjednakih kvaliteta.Stvara se nezadovoljstvo onih koji su na klupi,sukobi.Neka i ovih koji nisu taj level ali mogu posluziti.Mnogi su kritikovali Mujkica i sto je doveden.Zekic je uradio super sto ga je registovao za Radnik,gdje igra i kad nama zatreba tu je i dobro posluzi.
Mozda da napravim video od 5-10 najvecih kradja, pa da svake sedmice izbaujem video sa novim kradjama. Tipa:`12. KOLO WWIN LIGE - KRADJE`.
Pretrazi Tiktok ima par racuna sa videima jedino sto trebas je skinuti znacku tiktok ili je ostavi yebaji je. Ja ako nadjem koji su racuni posaljem ti u pp. Imao sam slicnu ideju neki dan.