FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da napomenemo da veznu liniju koju Rozman i Ibricic sastave sacinjavaju Julardzija, Matanovic, Mustafic, Avramovski vecim dijelom sezone, s izuzetkom malog Buljubasica koji je poslije prodan kao veliki talenat.
Zekic iskoristi finansije i dovede u vezu Bubanju i Djordjevica, plus odlicni Lulic i Pavicic.
Zekic iskoristi finansije i dovede u vezu Bubanju i Djordjevica, plus odlicni Lulic i Pavicic.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kako znamo i umijemo zadržati Lulića, vezni red Đorđević-Bubanja-Lulić je perverzija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Rogic sinoc izgubi jednu loptu u situaciji kada je trebao dodati ili ispucati. Sreca nas je tada spasila da ne primimo gol. To je ono na cemu mora poraditi, igra nogom mu je tanja strana.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Cijela ekipa se malo pocela zayebavati na 0:5. Djordjevic recimo ne izgubi nijednu loptu citavu tekmu i onda u zadnjih 20 minuta dadne 2 pasa u noge igracima Slobode, i to na 30 metara od naseg gola.
FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nasa najjaca karika je vezni red Bubanja,Djordjevic,Lulic,Pavicic...Vezni red kakav liga nije vidjela godinama unazad.Pod svaku cijenu zadrzati Karla.Vec na zimu aktivirati tu pricu i platiti italijanima koliko god treba.
U Mostar po pobjedu,X je isto jako dobar.Ubjedjen sam da mozemo samo da bude sve kako treba
U Mostar po pobjedu,X je isto jako dobar.Ubjedjen sam da mozemo samo da bude sve kako treba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Treba isto pod svaku cijenu Gulija zadrzati jos jednu sezonu. Sad mu poboljasati ugovor i zadrzati jos jednu sezonu. I onda ga prodaji i tad ces moci uzeti 5+ miliona za njega.
Tesko cemo mi njega nadonjestiti ali hajd mozda se i nadje bolji os njega
Tesko cemo mi njega nadonjestiti ali hajd mozda se i nadje bolji os njega
Lijepo je sto nas je Zekic doveo do toga da se opet imamo cemu nadat i da kad idemo u mostar ne ocekujemo poraz. Zanima me bas hoce li 352 ili 433 izaci protiv ujkana, koliko ce se rizikovat
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Svaka čast za ono sinoc, iako Sloboda nije nikakvo mjerilo. Ako hocemo titulu, do kraja polusezone imamo pravo na samo jedan remi sa Zrinjskim, uz sve ostale pobjede.
Mislim da bi ovako trebali izaći, sa klupe Pavičić, Turkeš, Unušić, Đuričković, Mustafić, Kuprešak. Zavisi od rezultata, umora i nadam se ne povreda.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Samo pobjeda u Mostaru 
Daleko smo najozbiljnija ekipa trenutno u ligi.

Daleko smo najozbiljnija ekipa trenutno u ligi.
Imal ko da postavi citavu juceranju utakmicu
Koliko Gulasin ima ass ove sezone
Koliko Gulasin ima ass ove sezone
10 golova & 3 asistencije.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Više očekujem ovakav fazon
Rogić
Čelik-Đuričković-Soldo
Beganović-Đorđević-Bubanja-Jović
Lulić
Kyeremeh-Guliashvili
-
- Kontakt:
Ja isto mislim da Jovic LWB radi puno bolje nego sa Kyeremehom. E da li ce gore Kyeremeh umjesto Renana, to cemo da vidimo. Moze obje varijante.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Volio bih ovako da izađemo
Mada mi razum govori da ćemo ovako izaći
Moje mišljenje da nam najviše prijete Mulahusejnović, Topić i Surdanović (ako bude igrao). Prekida i centaršuteva se maksimalno moramo paziti i odlično čuvati Nardina. Topić je vrlo nezgodan igrač, eventualno ako ga trema malo poljulja tad ne bi trebao praviti veće probleme. Surdanović izuzetno kvalitetan veznjak sa preciznim šutem. Naravno tu je i Ćavar, na njega nema potrebe da trošim riječi. Svi za znamo ko je i kakav je igrač.
U napadu moramo maksimalno biti precizni, ne smijemo se zezati. Odbrana će biti bolja jer će biti i Soldo i Bubanja.
Naš "problem" mogao bi predstavljati Đuričković u odbrani ako bude igrao. Mislim da ne smijemo krenuti sa njim jer ovo nije utakmica za njega.
Kako god odigrati momački pa šta bude.
U napadu moramo maksimalno biti precizni, ne smijemo se zezati. Odbrana će biti bolja jer će biti i Soldo i Bubanja.
Naš "problem" mogao bi predstavljati Đuričković u odbrani ako bude igrao. Mislim da ne smijemo krenuti sa njim jer ovo nije utakmica za njega.
Kako god odigrati momački pa šta bude.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Teško ? Sine nije on Messi, a ni mi Barca pa da ga ne možemo nadomjestiti. Igrača njegovih kvaliteta imaš još, samo potrebno je skautati, pratiti i dovoditi, kasnije prilagođavati igru igračima itd.
Da ostane ovdje još jednu sezone, pouka iz ranijih iskustava, jeste da ili će otići džaba ili će cijena drastično pasti. Radovac, Duljević kod nas primjeri, a u ligi još nekolicina. Zadnji nam je Renan primjer, kada je bio u peaku, zbog nečijeg utuknutog mišljenja o nekakvoj vrijednsoti si izgubio dobre pare i fin transfer za reputaciju.
Najbolji bi peak bio, kada bi ga prodao poslije Europe naredne godine, da tu Europu dobro odradi, poveća sebi još cijenu. A ta cijena 5+ miliona eura, u ovoj ligi nikad nećeš imat, ukoliko ranije ne odigraš grupu Europe. Ko će u Europi platiti, 5 miliona za igrača koji je samo u našoj ligi igrao ? Nikakva refernca, HNL koji je stopama ispred nas po reputaciji to teško, gotovo da ne može uraditi bez Europe. Na klubu je da na zimu već priprema njegovu zamjenu, igrača sličnog profila, kvaliteta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- PeppermintSA
- Kontakt:
Protiv Zrinjskog ako ne budemo odgovorni u zadnjoj liniji, ako budemo visili na prekidima kao sinoć, teško da ćemo izvuci pozitivan rezultat. Zrinjski je najjača ekipa lige na prekidima.
-
- Kontakt:
Zaboravio si da sinoc nisu igrali Soldo i Bubanja ...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma lupanje teško, presmiješno je kako na to raja gleda. Gađaju se milionima kao da je Premiership, a ne neka bh.liga.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 nov 2024, 16:07Teško ? Sine nije on Messi, a ni mi Barca pa da ga ne možemo nadomjestiti. Igrača njegovih kvaliteta imaš još, samo potrebno je skautati, pratiti i dovoditi, kasnije prilagođavati igru igračima itd.
Da ostane ovdje još jednu sezone, pouka iz ranijih iskustava, jeste da ili će otići džaba ili će cijena drastično pasti. Radovac, Duljević kod nas primjeri, a u ligi još nekolicina. Zadnji nam je Renan primjer, kada je bio u peaku, zbog nečijeg utuknutog mišljenja o nekakvoj vrijednsoti si izgubio dobre pare i fin transfer za reputaciju.
Najbolji bi peak bio, kada bi ga prodao poslije Europe naredne godine, da tu Europu dobro odradi, poveća sebi još cijenu. A ta cijena 5+ miliona eura, u ovoj ligi nikad nećeš imat, ukoliko ranije ne odigraš grupu Europe. Ko će u Europi platiti, 5 miliona za igrača koji je samo u našoj ligi igrao ? Nikakva refernca, HNL koji je stopama ispred nas po reputaciji to teško, gotovo da ne može uraditi bez Europe. Na klubu je da na zimu već priprema njegovu zamjenu, igrača sličnog profila, kvaliteta.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, EastMadness, InatSilniBosanski, NazorUso i 29 gostiju.