FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
43%
Prolazak u Play off
52
24%
Grupnu fazu
72
33%

Ukupno glasova: 217

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 03 nov 2024, 23:31

Bilo sto je bilo ne mozemo vratiti to prosuto ,realno bar dva boda smo vise trebali imati. Idemo dalje podrzati maksimalnom ekipu i trenera, pokazuju ozbiljnost,borbenost i dobru igru. Ocekujem bar bod u Mostaru a onda ako nas ne bude 10 000 protiv sloge ,sramota .

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 nov 2024, 00:53

Kaunas je napisao/la:
03 nov 2024, 22:54
Haj Siroki i nekako al ona 2 prosuta boda protiv Posusja jos nisam prezalio.
Meni su teze pali prosuti bodovi protiv Širokog i melje, nego protiv Posusja protiv kojeg si igrao ko ****. I realno kad sve uzmeš i saberes, od ubačene baklje, peglanja lopte i svega ostalog, nisi mi zaslužio 3 boda. Ono protiv Širokog ne mogu prežaliti. O melji da ne govorim.

Zadnja linija je losa. To treba fkt reci. Mi smo sada morali imati 11/11 skor. To sto nemamo je ISKLJUČIVO plod amaterizma u zadnjoj liniji.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 04 nov 2024, 01:04

Nije istina da smo loše odigrali protiv Posušja. Mi nijednu utakmicu nismo loše odigrali, toliko loše da smo zaslužili poraz. Posušje smo jednostavno podcijenili i mislili smo "ma lako ćemo", što nas je na kraju i koštalo. Druga stvar, i na toj utakmici smo oštećeni za penal, da je sviran, kasnije Čelik ne bi crveni karton zaradio.

U derbiju je za prvo poluvrijeme Zekić kriv, a u drugom smo sami sebi krivi jer smo se nafulali za života. Protiv lištice smo pokradeni za zatvora.

Reći da nemamo puni skor samo zbog "amaterske" zadnje linije je nonsense.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 nov 2024, 01:40

GalileoGalilei je napisao/la:
04 nov 2024, 01:04
Nije istina da smo loše odigrali protiv Posušja. Mi nijednu utakmicu nismo loše odigrali, toliko loše da smo zaslužili poraz. Posušje smo jednostavno podcijenili i mislili smo "ma lako ćemo", što nas je na kraju i koštalo. Druga stvar, i na toj utakmici smo oštećeni za penal, da je sviran, kasnije Čelik ne bi crveni karton zaradio.

U derbiju je za prvo poluvrijeme Zekić kriv, a u drugom smo sami sebi krivi jer smo se nafulali za života. Protiv lištice smo pokradeni za zatvora.

Reći da nemamo puni skor samo zbog "amaterske" zadnje linije je nonsense.
Nije nonsens. Ti si protiv Listice primio 3 gola, a ni jedan nije navučen. Sva tri gola su plod diletantizma u zadnjoj liniji. Taman da su nam 5 golova ponisteni, NE SMIJEŠ primiti 3 komada u jednoj utakmici, i to onakva.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 nov 2024, 06:01

Nijedna ekipa nas nije nadigrala nit je ijednu ekipu sudija zavalio u korist nas .. ako pogledas samo FK SARAJEVO zrinjski borac i zelju, vidjeces da su sve ijednu ekipu sem FK SARAJEVA sudije pogurale minimum sa 2 boda, dok je jedino zeljeznicar ostecen za jedan bod i to protiv zrinjskog (nama bi vise odgovarao remi) takodje zeljeznicaru je exspresno nadomiren taj bod tacnije i nagradjen je sa extra bar jednim bodom (realno posusje je bilo bolje citavu utakmicu)

Takodje mi smo cinimi se primili ukupno 9 golova od kojih 3 gola gdje golman podlojece pod loptu tacnije slabo procjenjuje. Takodje nijednu utakmicu nismo rijesili penalom u 90 minuti, takodje jedinu malo gresku koju je imao sudija i nasu korist jeste to celikovo udaranje protiv radnika u 72 minuti pri rezuktatu 1;0

Jedino od SB smo primili 2 gola iz akcije sve ostalo penali ili prekid centar sut itd..

Jedini kiks je bio protiv zelje, al posteno receno ljudi su izeli regukarno bod iako smo imali bruku sansi i bili smo mnogo bolji tim.. ponavlja jedini sansu koju su oni izgradili i dali su go, drugu sansu slucajno ponovo podlijetanje golmana i to na svijecu sa 45 metara

Takodje ljudi ovde sta nesvataju jeste da Zekic nemoze za 4 mjeseca i 10 utakmica uigrat svaki segment na 100% kapaciteta.. i normalno je da imamo propusta u obrani akoigramo ovaj stil igre koji igramo, jer dolazi do velkog umora kod stopera jer igraju visoko i presing po citavom terenu.. i ponovo kazem mi smo jedina ekipa koja he ostecena minimum za 4 boda i ekipa koja nije jos nadigrana nit od jednog protivnika,

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 04 nov 2024, 08:01

Nije nam dugo trebalo da ovi sto „realno“ govore pocnu da stvaraju negativnu sliku o igri tima, cini mi se nikad uspjesnijeg po rezultatima. Da li je to samo zato da se osiguraju da kazu poslije „jesam ti reko ja, znam ja ba ne mozes ti meni govoriti ba“ ili kada nastavimo pobjedjivati kazu „ma dobri smo yebo mater“…
U oba slucaja cinizam, djeco moja, je opasna bolest.
Budimo sretni sto nase Sarajevo ima jako dobar rezultatski skor i igramo jako dobro.
Ako cete traziti mane u svakoj utakmici i Bayernu i Realu i Barceloni mozete naci mane.
Moj prijedlog je da, barem dok ide, podrzite ekipu i ne trazite mane, pod krinkom da ste realni, jer to samo negativno utice na citav utisak.

Smijete slobodno biti sretni sto smo dobri i sto nas ide, nemojte se bojat!

Doci ce i vrijeme kad ce biti kriza pa cete onda moci da iskazete svoje negativno misljenje, polako.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 04 nov 2024, 08:47

vi nikako da shvatite da mi protiv svih klubova moramo igrati sa 150% tamo gdje pola lige igra sa 70% snage.

em sto igraju protiv Sarajeva em sto imaju ledja i podrsku saveza .

gdje se izgubili bodovi suvisno je pricati,nismo real madrid u nekoj balkanskoj ligi pa da mora biti 36-0 omjer.

nasa boljka je i dalje golman,ne sjecam se da je ijedan ubacaj izasao na 7,8 metara i pokupio loptu,mislim da je zbog tih stvari i zakovan bio na klupi.
jednostavno samo ovakvom igrom gdje napadamo i imamo visoku realizaciju mozemo parirati ovim partijskim klubovima

nasa borba ne smije stati bez obzira na rezultat a to je ono sto meni smeta opcenito,cim se povezu neke pobjede ne prica se vise o disciplinskim komisijama ,sudijskoj organizaciji,navlacenju drugim protivnicima kao i glavama u savezu.

niko da spomene kartone Igmana pred duel sa Borcem ili brzo se presutjelo ono sviranje ofsajda u Tuzli,pa to je skandal u ozbiljnim sistemima.Kod nas se spominjalo 2 sata poslije utakmica i niko ni mukaet

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 04 nov 2024, 09:56

Da vise dolazite na tekme a manje serete gdje bi nam kraj bio?
Sve neki laptop strucnjaci, utakmica traje ono komentarise po forumu kako je neko pas odigro i skocio kod prekida.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 nov 2024, 10:03

odlicno igramo. Zadnje tri gola nismo primili.

pun mi qurac ovih realnih objektivnih komentatora koji mute vodu. Treba da krene narativ kako nam je odbrana qurac, pa da se to odrazi na ekipu i generalno nas stav. Pa treba da strahujemo??? Ne, ne i ne. Igramo top, utegnuti i mozemo biti jos bolji.

Prica se nesto o sirokom i podvlaci se kako je nesto plod amaterizma?

da skratimo, ponisten gol Renana za 3:1 koji je bio cist je uticao i na njega samog da produzi niz bez gola, nervozniji nastavak utakmice i na koncu fula onog zicera. A na ekipu se odrazilo tako sto primismo te pacerske golove u onom ludilu koje je sudija proizveo i od gotovog napravismo veresiju - ali ne nasom greskom.

Prestanite kritikovati svaku dlaku u jajetu i ponesite bijele maramice da masete po santiago bernabeu, jer mi onako na prvu bas djelujete kao navijaci Real Madrida. U ovom supku od lige i dalje fakturisemo sve lose situacije samo sami sebi.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 nov 2024, 10:07

Bez obzira na rezultat u Mostaru, ako protiv Sloge ne bude 10 hiljada ljudi - mi smo za izučavanja.

Doviđenja prijatno!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 04 nov 2024, 10:08

Pendulum je napisao/la:
04 nov 2024, 10:07
Bez obzira na rezultat u Mostaru, ako protiv Sloge ne bude 10 hiljada ljudi - mi smo za izučavanja.

Doviđenja prijatno!
nažalost, ishod utakmice u Mostaru će biti uzrok posjete... ili eventualno ako naši pokažu muda bez obzira na rezultat
SARAJEVO SIAMO NOI <3

SarajevoNG
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoNG » 04 nov 2024, 10:16

Pendulum je napisao/la:

Doviđenja prijatno!
Kakvi bolan mi, ne mozes me ubijediti da protiv Spartaka bude 30 hiljada, i da od tih 30 hiljada ljudi se kace na dijasporu, pa nije dijaspore bilo 20 hiljada :puke: .. i onda dodju ove utakmice, kaze posjeta 3-4-5 hiljada ali on je i dalje navijac Sarajeva, zna sve ko sta jede, gdje zivi i ostalo, ali kad treba na utakmicu kaze HLADNO, KIŠA i sl.. Cast ljudima koji zive daleko, ili koji rade pa ne mogu stici, ali ovi ostali nehljebar, to ne mogu da razunijem nikako :salut:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 nov 2024, 10:20

SarajevoNG je napisao/la:
04 nov 2024, 10:16
Pendulum je napisao/la:

Doviđenja prijatno!
Kakvi bolan mi, ne mozes me ubijediti da protiv Spartaka bude 30 hiljada, i da od tih 30 hiljada ljudi se kace na dijasporu, pa nije dijaspore bilo 20 hiljada :puke: .. i onda dodju ove utakmice, kaze posjeta 3-4-5 hiljada ali on je i dalje navijac Sarajeva, zna sve ko sta jede, gdje zivi i ostalo, ali kad treba na utakmicu kaze HLADNO, KIŠA i sl.. Cast ljudima koji zive daleko, ili koji rade pa ne mogu stici, ali ovi ostali nehljebar, to ne mogu da razunijem nikako :salut:
HLADNO, KIŠA bas.. inace idu u pozorista i na austrijske balove. Pa jarane utopli se, duge gace, slojevito se obuci, dobru obucu nadji a ne ljetne tene i kratke carape. Kapu zimsku, pa i rukavice ako si zimogriz
Dobru pa haman ribarsku kabanicu. Ponesi podmetac za stolicu i dobar kisobran.

iii sve si zavrsio, nista te ne sprjecava doci na Kosevo i nece biti hladno garantujem.

a hocemo lige prvaka, barselone i milane na kosevu a puno nam ucestvovati za ostvarivanje tih ideja. A to mozemo samo jacom posjetom i kupovinom u klubu.
Izgovora vise stvarno nemamo, sem te famozne naktrivene tribine ali iznad sam napisao tutorial kako posjetiti Kosevo
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 nov 2024, 10:22

Pendulum je napisao/la:

Doviđenja prijatno!
Nece biti odma da ti kazem jer smo smijesni navijaci sa smijesnim mentalitetom.Taman dobili Zrinjskog 3 razlike bit ce 6-7k.To nije vise ni do rezultata jer nam je u sezoni duple krune znalo dolaziti po 3k.

Nek je Dudic supljom pricom privukao 20+k iz dvije utakmice.Mi smo narod koji se pali na patetiku i suplje carsijske price,najmanje na ono sto citav svijet interesuje i kvalitetan rad.Nece narod da se mrzne,poslije rata smo imali najjacu posjetu jer su te generacije navikle na sve i svasta.Ovi sminkeri ako ne mogu u sorcu i majici gledati utakmicu u novembru nece ni doci.Zato cemo bit broj 2 u tom sektoru jos godina i godina.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 04 nov 2024, 10:45

Protiv Zrinjskog kuci petak u 18:00 :rol: :rol: :rol:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 nov 2024, 11:04

Pendulum je napisao/la:

Doviđenja prijatno!
Kakvih 10 k u novembru, možda da igramo evropsku utakmicu i to da je atraktivan protivnik.
Sve preko 5 k ti je tu premija vjeruj.
Koševo Zapad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 nov 2024, 11:07

EastMadness je napisao/la:
04 nov 2024, 10:45
Protiv Zrinjskog kuci petak u 18:00 :rol: :rol: :rol:
Jest radni dan al recimo meni taj termin top .

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 04 nov 2024, 11:22

opet se nakotilo kozojeba kojima smeta nesto.
3 zadnje tekme u prvenstvu 13-0 gol razlika, tekme dobijamo rutinski al jok ne valja nista.
Pa da su nasi stoperi toöiko vrhunski igrali bi ligu petice, a ne bhpremier ligu.
ima losih stvari ali ljudi uzivajte u trenutku jer napokon gledamo dobro Sarajevo, borbeno i bez nakih najedvite jada dobijenih utakmica.
Znam da cekate prvi los rezultat i imate spremne postove za pljuvanje, ali porucujem vam glabajte ga majmuni

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 04 nov 2024, 11:53

Shategabri je napisao/la:
04 nov 2024, 11:04
Pendulum je napisao/la:

Doviđenja prijatno!
Kakvih 10 k u novembru, možda da igramo evropsku utakmicu i to da je atraktivan protivnik.
Najjace mi je kad ovako krene neko gadjanje ciframa. Sve i da pobijedimo u Mostaru, sto mislim da hocemo, 5-6 hiljada je plafon sto ce doci na Kosevo protiv Sloge. Jedino da daju neki termin u 13:00, pa da po suncu sva raja poleti na Kosevo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 nov 2024, 11:58

vedinjo98 je napisao/la:
04 nov 2024, 11:53
Shategabri je napisao/la:
04 nov 2024, 11:04
Pendulum je napisao/la:

Doviđenja prijatno!
Najjace mi je kad ovako krene neko gadjanje ciframa. Sve i da pobijedimo u Mostaru, sto mislim da hocemo, 5-6 hiljada je plafon sto ce doci na Kosevo protiv Sloge. Jedino da daju neki termin u 13:00, pa da po suncu sva raja poleti na Kosevo.
:thumbup:
Neki ljudi ko da nikad nisu bili na Koševu...
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”