Pola teme ti se nalazi van drzave.Shategabri je napisao/la: ↑04 nov 2024, 11:58vedinjo98 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 11:53Najjace mi je kad ovako krene neko gadjanje ciframa. Sve i da pobijedimo u Mostaru, sto mislim da hocemo, 5-6 hiljada je plafon sto ce doci na Kosevo protiv Sloge. Jedino da daju neki termin u 13:00, pa da po suncu sva raja poleti na Kosevo.Shategabri je napisao/la: ↑04 nov 2024, 11:04
Kakvih 10 k u novembru, možda da igramo evropsku utakmicu i to da je atraktivan protivnik.
Sve preko 5 k ti je tu premija vjeruj.![]()
Neki ljudi ko da nikad nisu bili na Koševu...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Shategabri
- Kontakt:
I onda hajmo raja, 10k+.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 nov 2024, 12:04Pola teme ti se nalazi van drzave.
Pa ne ide tako, rođaci.
Koševo Zapad
- Maroon1946
- Kontakt:
10k+ bi moglo i trebalo biti protiv Borca i Zrinjskog.Shategabri je napisao/la: ↑04 nov 2024, 12:22I onda hajmo raja, 10k+.
Pa ne ide tako, rođaci.
Ja radim do 18:15.
Morat' ću se organizovati nekako da me puste ranije.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
NIsam preskočio utakmice od početka sezone na Koševu - znam ja kako je gore i šta se dešava, vrlo dobro.Shategabri je napisao/la: ↑04 nov 2024, 11:58vedinjo98 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 11:53Najjace mi je kad ovako krene neko gadjanje ciframa. Sve i da pobijedimo u Mostaru, sto mislim da hocemo, 5-6 hiljada je plafon sto ce doci na Kosevo protiv Sloge. Jedino da daju neki termin u 13:00, pa da po suncu sva raja poleti na Kosevo.Shategabri je napisao/la: ↑04 nov 2024, 11:04
Kakvih 10 k u novembru, možda da igramo evropsku utakmicu i to da je atraktivan protivnik.
Sve preko 5 k ti je tu premija vjeruj.![]()
Neki ljudi ko da nikad nisu bili na Koševu...
Povod mog pisanja vezano za brojku od 10 hiljada (nisam rekao 10+ hiljada) su 8 pobjeda i 3 remija i, možda ono najvažnije, NULA poraza u 11 odigranih utakmica.
Znam ja šta je novembar na Koševu, i što gore neko napisa, ako ne mogu "šminkeri" u šorcu i majici kratkih rukava doći - njih nema. Nisam ja takve ni prizivao, nego one bolesnike koji dolaze (i koji su dolazili) uvijek u novembru, decembru, februaru i po minus 15 (a svi znamo da je na Koševu minus 15 kao minus 25 negdje drugo kad vjetar puhne).
Ako izvučemo dobar rezultat u Mostaru (sve osim poraza) i opet nas dođe 5-6-7 hiljada - opet ponavljam - mi smo za izučavanja bez ikakvog izgovora.
-
- Kontakt:
Nemoj tako rano, ima nas koji radimo i subotomvedinjo98 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 11:53Najjace mi je kad ovako krene neko gadjanje ciframa. Sve i da pobijedimo u Mostaru, sto mislim da hocemo, 5-6 hiljada je plafon sto ce doci na Kosevo protiv Sloge. Jedino da daju neki termin u 13:00, pa da po suncu sva raja poleti na Kosevo.Shategabri je napisao/la: ↑04 nov 2024, 11:04Kakvih 10 k u novembru, možda da igramo evropsku utakmicu i to da je atraktivan protivnik.
Sve preko 5 k ti je tu premija vjeruj.

- Maroon1946
- Kontakt:
Tokom rep. pauze ili poslije se igra?
-
- Kontakt:
Zaostala tekma 4og kola sa zrinjskim se igra tokom rep. pauze
A poslije reprezentativne tj. 29.11 igramo kuci sa zrinjskim
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ti možeš samo da mi se sagneš i da odyebeš sa ove teme. Hvala!

- Maroon1946
- Kontakt:
benko21 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 13:02Zaostala tekma 4og kola sa zrinjskim se igra tokom rep. pauze
A poslije reprezentativne tj. 29.11 igramo kuci sa zrinjskim

Kakvih 10000, jos u subotu ce biti prava zima. Biti ce kao protiv veleza, mozda manje zbog zime
- Shategabri
- Kontakt:
Onda znaš da takvih nema 10 k.Pendulum je napisao/la: ↑04 nov 2024, 12:38NIsam preskočio utakmice od početka sezone na Koševu - znam ja kako je gore i šta se dešava, vrlo dobro.
Povod mog pisanja vezano za brojku od 10 hiljada (nisam rekao 10+ hiljada) su 8 pobjeda i 3 remija i, možda ono najvažnije, NULA poraza u 11 odigranih utakmica.
Znam ja šta je novembar na Koševu, i što gore neko napisa, ako ne mogu "šminkeri" u šorcu i majici kratkih rukava doći - njih nema. Nisam ja takve ni prizivao, nego one bolesnike koji dolaze (i koji su dolazili) uvijek u novembru, decembru, februaru i po minus 15 (a svi znamo da je na Koševu minus 15 kao minus 25 negdje drugo kad vjetar puhne).
Ako izvučemo dobar rezultat u Mostaru (sve osim poraza) i opet nas dođe 5-6-7 hiljada - opet ponavljam - mi smo za izučavanja bez ikakvog izgovora.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
To smo mi,nemamo taj kod masovnosti,volimo birati tekme,traziti izgovore i mrsko nam je.
Sve nas to ne cini ne privrzenim,ali…
Kad budemo sve ostalo u vrijeme tekme prilagodjavali samoj tekmi,a ne obrnuto,onda mozemo ocekivati 10k u standard tekmama.
Ista stvar npr.kao sa izborima,sta ce moj glas promijeniti,ma dobice Sarajevo i bez mene na tribini,a ja odoh karati ili ostati u fotelji.
Neka se svako zapita sta bi uradio da ima situaciju da kara pravo dobru koku ili u tom vremenu biti na tribini?
Zato neka niko ne kenja bar iz postovanja prema ljudima koji su tu svaku tekmu+gostovanja.
Tim ljudima svaki moguci respekt.
Treba vidjeti da igramo zimi u dvorani,ili da se ugradi podno grijanje i grijaci u stolicama.
Kad budemo sve ostalo u vrijeme tekme prilagodjavali samoj tekmi,a ne obrnuto,onda mozemo ocekivati 10k u standard tekmama.
Ista stvar npr.kao sa izborima,sta ce moj glas promijeniti,ma dobice Sarajevo i bez mene na tribini,a ja odoh karati ili ostati u fotelji.
Neka se svako zapita sta bi uradio da ima situaciju da kara pravo dobru koku ili u tom vremenu biti na tribini?
Zato neka niko ne kenja bar iz postovanja prema ljudima koji su tu svaku tekmu+gostovanja.
Treba vidjeti da igramo zimi u dvorani,ili da se ugradi podno grijanje i grijaci u stolicama.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Znam da ih do sad nije bilo.Shategabri je napisao/la: ↑04 nov 2024, 13:12Onda znaš da takvih nema 10 k.Pendulum je napisao/la: ↑04 nov 2024, 12:38NIsam preskočio utakmice od početka sezone na Koševu - znam ja kako je gore i šta se dešava, vrlo dobro.
Isto tako znam da do sad nismo bili ekipa bez poraza u 11 odigranih utakmica.
Znam da nismo do sad imali ovakvu atmosferu u i oko Kluba. Možda jedino dok je Dudić bio tu.
Isto tako znam da, što kolega @trofejisutu napisa, "Neka se svako zapita sta bi uradio da ima situaciju da kara pravo dobru koku ili u tom vremenu biti na tribini?" - ja bi radije bio na tribini.
Opet kažem, ako dođemo iz Mostara sa bod/ovima, nema razloga da nas ne bude 10 hiljada.

Uz ovo, kakvu plavušu za svakog navijača da mu grije yaya - bez ovog nema priče o 10 hiljada.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 nov 2024, 13:12To smo mi,nemamo taj kod masovnosti,volimo birati tekme,traziti izgovore i mrsko nam je.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma ja, muka mi je tog hajcanja iz mjunika, a unaprijed se zna brojka.Shategabri je napisao/la: ↑04 nov 2024, 12:22I onda hajmo raja, 10k+.
Pa ne ide tako, rođaci.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BarbareZeljin, bordobijelisampion, budzak, ErosViverosViv, Hajdeee, JavierBosnia, johntravolta123, keli, miguelramos, mire971, plisek, Posejdon, rimljanin90, Samozdravlje, sarajevo19461987, Seipronto, UltraSa46, Vanja8, Varijantas8 i 195 gostiju.