evo tek se sad logujem. Kako da ne budu uvrede, kad namazano pokusavas kreirati neko javno mnijenje, a pogotovo pogodujes dvjema ostalim komponentama, pogotovo ovim sto trenutno rade sto rade. Nesto pravdas i pokusavas predstaviti normalnim? A ni blizu. Pa ni u vase vrijeme "haranja" nije bas ovako ocito bilo uticanje na igru. Mozda i radi manjeg broja prenosa, ali tu i tamo vam se svirao po neki penal. Nije podigao po neki ofsajd a uz to ste imali vrlo dobru ekipu.Virtu4l je napisao/la: ↑31 okt 2024, 14:28Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑31 okt 2024, 14:12pu gurbete jedan. Pricas iz vlastitog iskustva vjerujem , kad su tvoji harali. Vidi se da si upucen kako se to radi. Sreca pa nismo ljigavi kao vi. Necemo mi to na taj nacin poklapati.
Zelimo fer uslove i posteno sudjenje pa ko koga dobije.
Cuj ti njega sta bi bilo kad bi bilo.. ebat ce te divovi sa sudijama ili bez svejedno
Na stranu uvrede, ali kad su moji harali imali smo najbolju ekipu u ligi, i to ubjedljivo. Tim koji je protivnike rješavao u prvih 15 minuta utakmice.![]()
I tebi je to isto kao danas sto se utice na svaki yebeni aut, pa sudija se uplice i u prvu trecinu terena ne bi li oblikovao desavanja na terenu?
Tebi je ok da jenda ekipa toliko svjesna svoje protekcije u duel ide ko u rat? ili ko u mma duel? Sve aminovano bas tim sudijskim necasnim radnjama. A za posljedicu mozes imati neciju okoncanu vrlo kratku sportsku karijeru? zarad cega?
pa evo svi smo svjedoci utakmica "sampiona" u europi i vidimo da moze? Pa sta je majstore onda problem da se popusti teror u ligi?
i haman malo popustise jer su vidjeli da je vrag odnio salu i da sa svojim divljim netakticknim i bahatim metodama sebi skracuju modus operandi? Jer od jada i zorova svih ostalih se poceo cesljati i kantonalni savez?? a da su bili manje pohlepni mogli su to laganini jos, al pretjerase izgleda.
zato i sudjenje protiv Veleza za bobu bolje. Ali i dalje se vidi oprastanje nekih ocitih udaraca itd.
ugl sad sam odvoji cijenjeno vrijeme da ti odgovorim - a opet si ti toga svjestan nego namjerno radis to sto radis. tebi na cast.
ovom tvom nepismenom kolegi tea87 ili kako vec sam vec 5x objasnio vezano za "corona titulu" a sad je promijenio plocu i nesto vidio sumnjivo u eri Benke i tadasnje titule.
nema vam pomoci.