Premijer liga BiH - aktuelno

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 nov 2024, 10:15

Virtu4l je napisao/la:
31 okt 2024, 14:28
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
31 okt 2024, 14:12
pu gurbete jedan. Pricas iz vlastitog iskustva vjerujem , kad su tvoji harali. Vidi se da si upucen kako se to radi. Sreca pa nismo ljigavi kao vi. Necemo mi to na taj nacin poklapati.
Zelimo fer uslove i posteno sudjenje pa ko koga dobije.

Cuj ti njega sta bi bilo kad bi bilo.. ebat ce te divovi sa sudijama ili bez svejedno

Na stranu uvrede, ali kad su moji harali imali smo najbolju ekipu u ligi, i to ubjedljivo. Tim koji je protivnike rješavao u prvih 15 minuta utakmice. :wave:
evo tek se sad logujem. Kako da ne budu uvrede, kad namazano pokusavas kreirati neko javno mnijenje, a pogotovo pogodujes dvjema ostalim komponentama, pogotovo ovim sto trenutno rade sto rade. Nesto pravdas i pokusavas predstaviti normalnim? A ni blizu. Pa ni u vase vrijeme "haranja" nije bas ovako ocito bilo uticanje na igru. Mozda i radi manjeg broja prenosa, ali tu i tamo vam se svirao po neki penal. Nije podigao po neki ofsajd a uz to ste imali vrlo dobru ekipu.

I tebi je to isto kao danas sto se utice na svaki yebeni aut, pa sudija se uplice i u prvu trecinu terena ne bi li oblikovao desavanja na terenu?
Tebi je ok da jenda ekipa toliko svjesna svoje protekcije u duel ide ko u rat? ili ko u mma duel? Sve aminovano bas tim sudijskim necasnim radnjama. A za posljedicu mozes imati neciju okoncanu vrlo kratku sportsku karijeru? zarad cega?

pa evo svi smo svjedoci utakmica "sampiona" u europi i vidimo da moze? Pa sta je majstore onda problem da se popusti teror u ligi?

i haman malo popustise jer su vidjeli da je vrag odnio salu i da sa svojim divljim netakticknim i bahatim metodama sebi skracuju modus operandi? Jer od jada i zorova svih ostalih se poceo cesljati i kantonalni savez?? a da su bili manje pohlepni mogli su to laganini jos, al pretjerase izgleda.
zato i sudjenje protiv Veleza za bobu bolje. Ali i dalje se vidi oprastanje nekih ocitih udaraca itd.

ugl sad sam odvoji cijenjeno vrijeme da ti odgovorim - a opet si ti toga svjestan nego namjerno radis to sto radis. tebi na cast.

ovom tvom nepismenom kolegi tea87 ili kako vec sam vec 5x objasnio vezano za "corona titulu" a sad je promijenio plocu i nesto vidio sumnjivo u eri Benke i tadasnje titule.

nema vam pomoci.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

erititerum
Kontakt:

Post Postao/la erititerum » 04 nov 2024, 10:40

NajvecaRadosti je napisao/la:
04 nov 2024, 01:39
Argentina je napisao/la:
03 nov 2024, 22:49
03 nov 2024, 21:38
Strasna utakmica Zelje i takticki i fizicki vrh.Listicani zreli za druge lige malo.Zivim za dan kad ce ispasti da ih ne gledamo vise.Mrzi su mi od Borca i Zrinjskog x10
Sto se tice sportskog aspekta ne treba da budu mrski, jer ne mogu u istu rijec sa lopovlucima Zrinjskog i Borca uopste.

Sto se tice navijackog dijela i desavanja dolr, apsolutno razumijem i podrzavam, posebno sto se desilo navijavima Sarajevo. Ne daj Boze nikome, nikad i nigdje.
I prije tragedije 2009 odnosi klubova su bili katastrofa.Nije bilo utakmice bilo kod nas ili tamo da nema nekog belaja.Sjecam se jednom kad je Dedic stocem opalio jednog njihovog pred istokom :mrgreen:
I sa fudbalske i sa navijacke strane su mi najmrzi klub u ligi.Mislim da njihova politika kluba oko igrackog kadra sve ti govori o kakvim osobama se radi.Zna se na sta mislim.

Borac smatram da je bio sasvim korektan sa nama do dolaska Vice i njegovog mandata.Znalo je dosta igraca prelaziti normalno iz Borca u Sarajevo i obrnuto.Navijaci tu i tamo.Imali smo finu pricu prije rata,neka druga vremena sada Boze moj.Zao mi je sta su napravili od jednog gospodskog grada i kakva im je bagra sada na tribini.Mislim da vas ipak vise mrze onako kad pricam s nekim iz Banja Luke.

Zrinjski respektujem kao sportskog rivala i klub sa najvise titula u PL BiH(na stranu neke otimacine).Grupu ne mogu jer se previse dotice nacionalizma.
Misliš na to što klub koji se nalazi u Hercegovini, u gradu u kojem živi 99.99% Hrvata katolika, preferira Hrvate i Katolike? Da, prečudno je da je to nekome bitno? Baskijski klubovi preferiraju ,neki čak i otvoreno dovode samo igrače iz Baskije, pa im se na tome divi svatko jer se nisu prodali modernom nogometu. Odnos Širokog i Želje je javni dokaz do koga je, samo pitari su slijepi da to vide. Pitare kopka činjenica da su godinama tako veliki a mali, dok im jedan mali Široki vječno biva veliki trn u oku. Uz to još dodaš da im također hrvatski Zrinjski poremeti planove za titulu, normalno da se moraju iskalit na forumu :)

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 nov 2024, 10:53

ŠB se posebno loži na FKS.
Nema veze kakvi su, te utakmice igraju sa 200%.
Uz to, kad imaš suđenje kao što smo mi imali, onda ne čudi da je završilo 3-3.
Evo komšiluk je imao normalno suđenje i rasuli su ih ko rižu.
Realno su slabiji od Sloge, tako da će vjerovatno u konačnom poretku zamijeniti mjesta.
Koševo Zapad

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 04 nov 2024, 10:56

Lazarov je napisao/la:
04 nov 2024, 09:51
Čestitke Želji sinoć na pobjedi protiv ruku na srce nikad goreg Širokog! Niti jedna ruzna riječ igračima, uprava se u klupskom kaficu šetala uz šalove oko vrata, sa djecom, Manijaci u odličnom broju, mozda najbolje gostovanje neke nav skupine u Širokom, korektno navijanje uz pjesmu i spominjanje Lištice koje nikome ne smeta, osim sto tu provokaciju vide navijači manjeg sarajevskog kluba, Škripari u odličnoj brojci kao i posjeta na Pecari s obzirom na rezultate!
Ljubav je u zraku ♥️
Taman ste jedni za druge.
- FKS -

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 nov 2024, 10:58

Lazarov je napisao/la:
Čestitke Želji sinoć na pobjedi protiv ruku na srce nikad goreg Širokog! Niti jedna ruzna riječ igračima, uprava se u klupskom kaficu šetala uz šalove oko vrata, sa djecom, Manijaci u odličnom broju, mozda najbolje gostovanje neke nav skupine u Širokom, korektno navijanje uz pjesmu i spominjanje Lištice koje nikome ne smeta, osim sto tu provokaciju vide navijači manjeg sarajevskog kluba, Škripari u odličnoj brojci kao i posjeta na Pecari s obzirom na rezultate!
Veliš manjeg, a vi se ložite ko da Bayern dolazi :mrgreen:
Koševo Zapad

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 nov 2024, 11:10

erititerum je napisao/la:
04 nov 2024, 10:40
Argentina je napisao/la:
03 nov 2024, 22:49

Sto se tice sportskog aspekta ne treba da budu mrski, jer ne mogu u istu rijec sa lopovlucima Zrinjskog i Borca uopste.

Sto se tice navijackog dijela i desavanja dolr, apsolutno razumijem i podrzavam, posebno sto se desilo navijavima Sarajevo. Ne daj Boze nikome, nikad i nigdje.
I prije tragedije 2009 odnosi klubova su bili katastrofa.Nije bilo utakmice bilo kod nas ili tamo da nema nekog belaja.Sjecam se jednom kad je Dedic stocem opalio jednog njihovog pred istokom :mrgreen:
I sa fudbalske i sa navijacke strane su mi najmrzi klub u ligi.Mislim da njihova politika kluba oko igrackog kadra sve ti govori o kakvim osobama se radi.Zna se na sta mislim.

Borac smatram da je bio sasvim korektan sa nama do dolaska Vice i njegovog mandata.Znalo je dosta igraca prelaziti normalno iz Borca u Sarajevo i obrnuto.Navijaci tu i tamo.Imali smo finu pricu prije rata,neka druga vremena sada Boze moj.Zao mi je sta su napravili od jednog gospodskog grada i kakva im je bagra sada na tribini.Mislim da vas ipak vise mrze onako kad pricam s nekim iz Banja Luke.

Zrinjski respektujem kao sportskog rivala i klub sa najvise titula u PL BiH(na stranu neke otimacine).Grupu ne mogu jer se previse dotice nacionalizma.
Misliš na to što klub koji se nalazi u Hercegovini, u gradu u kojem živi 99.99% Hrvata katolika, preferira Hrvate i Katolike? Da, prečudno je da je to nekome bitno? Baskijski klubovi preferiraju ,neki čak i otvoreno dovode samo igrače iz Baskije, pa im se na tome divi svatko jer se nisu prodali modernom nogometu. Odnos Širokog i Želje je javni dokaz do koga je, samo pitari su slijepi da to vide. Pitare kopka činjenica da su godinama tako veliki a mali, dok im jedan mali Široki vječno biva veliki trn u oku. Uz to još dodaš da im također hrvatski Zrinjski poremeti planove za titulu, normalno da se moraju iskalit na forumu :)
Trn u oku?Svima ste skinuli gace,protiv nas krv propisali da ne izgubite kuci od VELIKOG SARAJEVA.Isto tako svima ste dopustilu dolazak navijaca osim onih koji se najvise bojite i od koji bjezite.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 04 nov 2024, 11:19

Lazarov je napisao/la:
pa to je normalno ,ne treba cuditi
dva športska prijatelja se sastala,ne bi me cudilo da sirokobrijezani izgrade pola juga,prvi su i kupovali one ulaznice za istok da se pomogne gradnji istoka na Grbavici
prvi su se nudili kad je zelji trebalo za titule ili opstanka a i obratno,samo kad nikome nista ne treba onda vidimo i fudbala kao ovo sinoc

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 04 nov 2024, 11:20

Zanimljivo, kad su podvelesci koji su stali pod imenom grupe Prestati nećemo nikada konvertirali iz ultra lijeve grupa u ultra desnu cuj im pjesama , c.et.nici ovo ono :urnebes: :urnebes:
nema vise tito nas predsjednik :urnebes:
krize identiteta drma i dalje podvelesko-gatacki klan
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

erititerum
Kontakt:

Post Postao/la erititerum » 04 nov 2024, 11:22

04 nov 2024, 11:10
erititerum je napisao/la:
04 nov 2024, 10:40

Trn u oku?Svima ste skinuli gace,protiv nas krv propisali da ne izgubite kuci od VELIKOG SARAJEVA.Isto tako svima ste dopustilu dolazak navijaca osim onih koji se najvise bojite i od koji bjezite.
Pričam generalno, trenutni Široki je najgori ikad, prošla sezona nije bila ništa puno bolja. Ne skidaju igrači gaće nego ne znaju bolje jer su grupa amatera, suđenje nije bilo toliko kriminalno koliko ste i vi loše odigrali, sve da je 3-4 završilo opet ste primili 3 komada od druge najgore ekipe u ligi. "Krv propišali" - zar se ovo ne očekuje od svake ekipe ? Haha Bogu hvala pa su bar protiv vječnog rivala uspjeli izvuć X. Što se tiče navijača, dobrodošao u 2024. , gdje MUP odlučuje tko smije doć , a ne klubovi. Tvoj post govori dovoljno koliko vas kopka što niste dobili "mali Široki".

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 04 nov 2024, 11:22

Shategabri je napisao/la:
04 nov 2024, 10:58
Lazarov je napisao/la:
Pa valjda se vi lozite na 30 puta manji grad, vječno pominjanje Lištice (koje nikome u šb ne vidi nista loše), zazivanje Vedrana a svi dobro znate dešavanja( policija, vi izazvali) te X drugih stvari! Manji dasta ste, pa to će vam sve grupe i gradovi u BiH reći! Gospodski klub za razliku od vas!

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 04 nov 2024, 11:27

relativizam je napisao/la:
04 nov 2024, 11:19
Lazarov je napisao/la:
pa to je normalno ,ne treba cuditi
dva športska prijatelja se sastala,ne bi me cudilo da sirokobrijezani izgrade pola juga,prvi su i kupovali one ulaznice za istok da se pomogne gradnji istoka na Grbavici
prvi su se nudili kad je zelji trebalo za titule ili opstanka a i obratno,samo kad nikome nista ne treba onda vidimo i fudbala kao ovo sinoc
Toliko se gotive po tebi da im je Široki ono jedne godine pustio utakmicu, kad je Leotar postao prvak! Ne pisite gluposti, svi u BiH znaju da je Željo oduvijek bio gospodski za razliku od Sarajeva, to ce vam reći svi!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 nov 2024, 11:28

Lazarov je napisao/la:
04 nov 2024, 11:22
Lazarov je napisao/la:
Pa valjda se vi lozite na 30 puta manji grad, vječno pominjanje Lištice (koje nikome u šb ne vidi nista loše), zazivanje Vedrana a svi dobro znate dešavanja( policija, vi izazvali) te X drugih stvari! Manji dasta ste, pa to će vam sve grupe i gradovi u BiH reći! Gospodski klub za razliku od vas!
Ne kontam, šta zazivanje Vedrana?!

To što ste vi dobri sa komšijama ti baš i ne daje kredibilitet za ovakve izjave.
Evo da pitamo navijače Veleža, Čelika, Slobode, Borca, ko im je veći rival i ko je veći klub?
Koševo Zapad

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 nov 2024, 11:32

Lazarov je napisao/la:
04 nov 2024, 11:22
Lazarov je napisao/la:
halo djecak, dodji sebi. Sta imas izazvati? Valjda postoje organi reda i mira? cuj vi izazvali. Doslo 1000 ljudi u neki zaseok, prepusteni sami sebi?! Ti nesto tu imas opravdati?

Sluzbene pistolje uzimaju random gradjani da pucaju po nenaoruzanim momcima? to je sve ok.. cuj vi izazvali.
Sram te bilo.

evo ti link pa pregledaj..
- 1 9 4 6 -

stendardo
Kontakt:

Post Postao/la stendardo » 04 nov 2024, 11:38

slika

Kakvo gostovanje i izdanje Manijaka u Sirokom Brijegu :cool:

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 04 nov 2024, 11:41

Odlicno izdanje Manijaka sinoc, rame uz rame sa Ultrasima kojima je ruku na srce puno lakse doci u velikom broju na Pecaru

Sto se tice same utakmice, zasluzena pobjeda Zelje, nema se tu vise sta pricati

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 nov 2024, 11:51

Sta se palite,kome je listica mjerilo i ta grupica od 30 navijaca,ko se oali na te ublehe? Dobiju batine gdje god da ih sretnemo uostalom jedini razlog zasto ih spominjemo jer su momka ubili inace nebitan faktor u svemu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 nov 2024, 11:58

Čorić se lozi na Zekica ,sto god zekic izjavi ovaj iduce kolo ponovi :D

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 04 nov 2024, 12:07

Kada zasjeda disciplinska zbog uzvikivanja presudjenim ratnim zlocincima i isticanja ratnih zastava pod kojima je izvrsen dokazani genocid?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 nov 2024, 12:16

ErosViverosViv je napisao/la:
04 nov 2024, 12:07
Kada zasjeda disciplinska zbog uzvikivanja presudjenim ratnim zlocincima i isticanja ratnih zastava pod kojima je izvrsen dokazani genocid?
???? A ne da se prekida tekma radi ismijavanja, pazi - cetnika imenom i prezimenom deklarisanih fasista.

Gdje mi zivimo??

Gdje su kazne za skandiranje presudjenim ratnim zlocincima???

Imal ko da se ocituje?
- 1 9 4 6 -

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 nov 2024, 12:20

Jeste nervozni ovih dana zapalite jednu buxnu smirite zivce
Bez psovanja i vriedjanja molim lijepo

0:3 dobio Zeljeznicar, a danas ide ozvanicenje transferaaa i rekorda lige
Morate biti sretni svi :rol:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Grk1234, Kyle88 i 28 gostiju.