E bravo, radili teren
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moze brate moj samo ce bit 5-6 šalova na glavi jedna polomljena ruka i malo prsljenova polomljenih ahhahaha takvi su ti oni
Subota 9. novembar donosi samo jedan duel i to je meč na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", gdje će Sarajevo dočekati Slogu Meridian iz Doboja.
Susret na Koševu počinje u 16 sati, a interesantno Sarajevo će za manje od 72 sata odigrati dva meča jer u srijedu od 18 sati u Mostaru igraju možda i derbi sezone protiv Zrinjskog.
Dakle, Bordo tim će meč u Mostaru završiti oko 20 sati, a već u subotu idu na teren u 16 sati, što je tačno 68 sati odmora.
Za razliku od Sarajeva, Zrinjski će imati tačno pet dana za odmor nakon derbija, a pri tome neće napuštati Mostar jer i protiv Sarajeva (6. novembra) i protiv GOŠK-a (11. novembra) igraju na domaćem terenu.
Zbog ovoga tražiti da se igra protiv Borca u decembru pa makar oni sa kadetima igrali
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ma mlatnut cemo Slogu kad god da se igra svakako poslije ide rep pauza.Ako se pomjeri neka to bude na nedelju a ne ponedeljak sto je gore nego da igramo umormi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
H8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 17:52Subota 9. novembar donosi samo jedan duel i to je meč na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", gdje će Sarajevo dočekati Slogu Meridian iz Doboja.
Susret na Koševu počinje u 16 sati, a interesantno Sarajevo će za manje od 72 sata odigrati dva meča jer u srijedu od 18 sati u Mostaru igraju možda i derbi sezone protiv Zrinjskog.
Dakle, Bordo tim će meč u Mostaru završiti oko 20 sati, a već u subotu idu na teren u 16 sati, što je tačno 68 sati odmora.
Za razliku od Sarajeva, Zrinjski će imati tačno pet dana za odmor nakon derbija, a pri tome neće napuštati Mostar jer i protiv Sarajeva (6. novembra) i protiv GOŠK-a (11. novembra) igraju na domaćem terenu.
Zbog ovoga tražiti da se igra protiv Borca u decembru pa makar oni sa kadetima igrali

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Davno nekad zaputilo se nas 4 u autu i pravac bijeli bijeg , hz isle vozom i busevima pa ih marice prebacivela na stadion mi pametni sat pred utakmicu ispred stadiona u autu i pored onih kafica prolazimo ,otvorimo prozor pitamo policajca kako cemo u gostujuci sektor kaze bjezite odavde kako znate ,ako vas skontaju gotovo je . Mi autom na parking gore ima neka šuma,park sta li je prodjemo do nasih neokrznuti . Izbacili nas 20 min ranije nigdje nikog oko stadiona uvuci se u auto i bjezi . Cinim se da je bilo 1-1 marsiano iz penala ili turkovic nisam siguran . Jedno od gostovanja koje je dobro proslo a moglo je biti i crno .Mostarac12345 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 16:56Moze brate moj samo ce bit 5-6 šalova na glavi jedna polomljena ruka i malo prsljenova polomljenih ahhahaha takvi su ti oni
Nemoj rizikovati. Bio sam tamo u proljece 2003, momku sa istoka su auto zapalili, ludnica bila.
-
- Kontakt:
100% bolje ti je otic u Banja luku sa svojim autom i ic tamo na tribinu sa Lesinarima nego otic pod bijeli brijeg na običnu tribinu to malo ljudi shvata ozbiljnim ali nazalost tako je brate moj
Joj cirkusa u Bijeljini 
- Osttribine
- Kontakt:
Kad vec o tim dogodovstinama o gostovanju pod Bijelim Brijegom pisete, da vam ja ponovim anegdotu koja se desila meni i jaranu prilikom gostovanja tamo negdje 2012. vise se i ne sjecam, dosli autom iz Sarajeva do autobuske stanice u Mostaru i uzeli taxi do Bijelog brijega, taxista nas prvo htjeo ostaviti pred tribinom Stajanje i kazemo mu ne pravi se lud, vidis da smo gostujuci vozi nas gore na gostujuci sektor i tako i bi. Utakmicu pregledali i kako cemo se vratiti, hajde da rekoh pitamo ona dva momka sa golfom da nas spuste dole do stanice i momci bez pola rijeci hajde upadajte, u tom i neka kisa i tako malo analiziramo tekmu govore momci ma nismo ni mi odavno bili na tekmi Zrinjskog pa smo zamalo medju Sarajlije zalutali
, e rekoh mi smo ti ti, kaze ozbiljno, i tu nastane šega šala i momci nas odvukose do pred nase auto dole na autobusku. Dakle mi smo imali srece, naletili na regulara momke, gori nam je bio us.rani taxista
. Ali ipak bih vam sad savjetovao ko hoce dole neka ide ali sa Hz

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Za istu situaciju Posušje nije dobilo penal na Grbavici.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Kako ce nas karat i u Bijeljini
Stajao do mene i jeo ferrero rocherErosViverosViv je napisao/la: ↑04 nov 2024, 16:28Ne znam samo koji se specijalac sjeti da dodje u svijetlo-plavoj jakni u gostujuci sektor

P.S jel ima kakva fotka??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Volimo selektivnu pravdu.

Svugdje ce nas karat. Pogotovo ako Zrinjski uzmemo, masinerija nece stati dok se ne odlijepe na tabeli. Ali vjerujem u Zekica i momke, samo trpat protivnike pa sta Bog da.
Benjamin Tatar od 01.01.25 slobodan igrac 

Takav nam grah paoFKSDoGroba je napisao/la: ↑04 nov 2024, 19:19Volimo selektivnu pravdu.![]()
Svugdje ce nas karat. Pogotovo ako Zrinjski uzmemo, masinerija nece stati dok se ne odlijepe na tabeli. Ali vjerujem u Zekica i momke, samo trpat protivnike pa sta Bog da.
Može da dohvaća lopte.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ako ne primimo gol iz prekida u srijedu, dobijamo utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, enzo1, Fudo, Lecler, mnon46, NazorUso, nedimmmm1337, SamoDaKazeem i 93 gosta.