I ja bi tebe/vas zamolio da malo obratite pažnju kad ovi i slični njima pišu o temama koje su "osjetljive". Ovdje mislim i na "forumaše" iz Mostara, lištice ali i manjeg BH entiteta.
Previše vi njima dopuštate, bez uvrede.
I ja bi tebe/vas zamolio da malo obratite pažnju kad ovi i slični njima pišu o temama koje su "osjetljive". Ovdje mislim i na "forumaše" iz Mostara, lištice ali i manjeg BH entiteta.
To bi automatski značilo da je Sloboda sigurno liga druga - bježao bi im GOŠK 5 bodova - već sad od sigurne zone zaostaju 11 bodova.
Kakve to ima veze kad ispadaju 4 kluba. Sloboda je već ispala i ne bi je ni Dejvid Koperfild spasioPendulum je napisao/la: ↑04 nov 2024, 18:26To bi automatski značilo da je Sloboda sigurno liga druga - bježao bi im GOŠK 5 bodova - već sad od sigurne zone zaostaju 11 bodova.
Pa ima, neke male veze. Matematički, Sloboda još nije ispala.Jurica95 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 18:42Kakve to ima veze kad ispadaju 4 kluba. Sloboda je već ispala i ne bi je ni Dejvid Koperfild spasio
Slazem se da trebamo obratiti mnogo vise paznje. Zato molim raju kojoj se pise o fudbalu da odmah prijavljuje postove koji nisu u skladu s temom, bez obzira od koga dolazili. Otvaraju se bolne teme i onda to ide u pravcu koji niko ne zeli.
Jel realno da su dali go u 42 minuti a ponište ga u 48-oj? Ili sam ja nešto fulio?
Nema veze ni logike to sto pises. Sloboda u teoriji ganja 9. mjesto i play out, njima odgovara da Gosk otkine neki bod konkurentima za to deveto mjesto kao sto je npr. Radnik.
U teoriji, može li Sloboda ganjati mjesto koje osigurava opstanak bez play outa? Ili si samo nešto napisao da pokušaš da mi "šukneš" šatro?
Moze i opet im Gosk nije konkurencija jer se podrazumijeva da bi Gosk sigurno ispao.Pendulum je napisao/la: ↑04 nov 2024, 19:10U teoriji, može li Sloboda ganjati mjesto koje osigurava opstanak bez play outa? Ili si samo nešto napisao da pokušaš da mi "šukneš" šatro?
Zašto bi GOŠK sigurno ispao ako, u teoriji, oni npr. ganjaju to 9. mjesto?Suvorov je napisao/la: ↑04 nov 2024, 19:14Moze i opet im Gosk nije konkurencija jer se podrazumijeva da bi Gosk sigurno ispao.
I kada se napiše kako im se navlači kao Borcu i Zrinjskom onda se ljute i kažu samo o Željezniščaru pišeš. Neka neko postavi sve sudijske greške od početka i neka se vidi ko je imao pomoć a ko je svako kolo oštećen.
Kako slabo vežeš jbt. Ajd ovako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.