Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zamolit ću vas da se vratimo temi. Hvala.
Hoće li GOŠK nastaviti seriju gostiju u ovom kolu?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne bi bilo loše, volio bi zbog Pranjića
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
I ja bi tebe/vas zamolio da malo obratite pažnju kad ovi i slični njima pišu o temama koje su "osjetljive". Ovdje mislim i na "forumaše" iz Mostara, lištice ali i manjeg BH entiteta.
Previše vi njima dopuštate, bez uvrede.
To bi automatski značilo da je Sloboda sigurno liga druga - bježao bi im GOŠK 5 bodova - već sad od sigurne zone zaostaju 11 bodova.
Kako se zapale kriminalci, kada im napišeš nešto za kriminal. Staće vam se u kraj kriminalci.
Kakve to ima veze kad ispadaju 4 kluba. Sloboda je već ispala i ne bi je ni Dejvid Koperfild spasioPendulum je napisao/la: ↑04 nov 2024, 18:26To bi automatski značilo da je Sloboda sigurno liga druga - bježao bi im GOŠK 5 bodova - već sad od sigurne zone zaostaju 11 bodova.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jao sta im uradi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa ima, neke male veze. Matematički, Sloboda još nije ispala.Jurica95 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 18:42Kakve to ima veze kad ispadaju 4 kluba. Sloboda je već ispala i ne bi je ni Dejvid Koperfild spasio
Poništiše Radniku go, jel ovo milimetarski offside?
Sta je ba ovo hahahahahahhaa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
HAHAHAHAHAHAH na Grbavici ovo nije bio penal za Posušje. 
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Slazem se da trebamo obratiti mnogo vise paznje. Zato molim raju kojoj se pise o fudbalu da odmah prijavljuje postove koji nisu u skladu s temom, bez obzira od koga dolazili. Otvaraju se bolne teme i onda to ide u pravcu koji niko ne zeli.
EDIT: Admin je lijepo zamolio da se vratimo u fudbalu i nema potrebe da se ponavljam. I u najmanju ruku je bezobrazno govoriti da Adminu smeta istina.
Jel realno da su dali go u 42 minuti a ponište ga u 48-oj? Ili sam ja nešto fulio?
Oba penala za Radnik - čista.
Nema veze ni logike to sto pises. Sloboda u teoriji ganja 9. mjesto i play out, njima odgovara da Gosk otkine neki bod konkurentima za to deveto mjesto kao sto je npr. Radnik.
U teoriji, može li Sloboda ganjati mjesto koje osigurava opstanak bez play outa? Ili si samo nešto napisao da pokušaš da mi "šukneš" šatro?
Moze i opet im Gosk nije konkurencija jer se podrazumijeva da bi Gosk sigurno ispao.Pendulum je napisao/la: ↑04 nov 2024, 19:10U teoriji, može li Sloboda ganjati mjesto koje osigurava opstanak bez play outa? Ili si samo nešto napisao da pokušaš da mi "šukneš" šatro?
Zašto bi GOŠK sigurno ispao ako, u teoriji, oni npr. ganjaju to 9. mjesto?Suvorov je napisao/la: ↑04 nov 2024, 19:14Moze i opet im Gosk nije konkurencija jer se podrazumijeva da bi Gosk sigurno ispao.
Odavno luđa utakmica nije bila u našoj Ligi.
Opet penal za Radnik, treći!
Sta ce biti ako 9 i 10 budu klubovi iz istog entiteta? Da li se u tom slučaju opet igra play out ili ide direktno ispadanje 4 tima
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
I kada se napiše kako im se navlači kao Borcu i Zrinjskom onda se ljute i kažu samo o Željezniščaru pišeš. Neka neko postavi sve sudijske greške od početka i neka se vidi ko je imao pomoć a ko je svako kolo oštećen.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!