FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2011, 01:09

O, vidim da se i moj kolega (inače Juventino) bavi menadžerskim poslovima. :D Neka, neka, svaka promjena je dobrodošla. Neće se meni samo Romario baviti sa time. :mrgreen:

Vidal neće doći u Bayern (rekla mi tetka, koja inače čisti prostorije Uli 'enesa :D ). Kaže da je viđen u Italiji i da su tamo zainteresirani za njega. Moje mišljenje je da on nema šta tražiti u Bayernu nakon dolaska Gustava. Bez obzira što može igrati na različitim pozicijama. Ne bi bio baš jeftin, nije prijeko potreban, a ima se gdje drugo ulagati.
Alex iz Čelzija može doći u obzir jer nikako nisam zadovoljan sa našim štoperima. Ako se već tamo priprema čistka, ne bih nikako volio Bosingwu, mada je i ta tema ad acta.
Golmana stranca nećeš vidjeti u Bayernu. U to budi siguran. Ostalo su samo bespotrebna maštanja.
Coentrao još nije siguran, ali pozicija lijevog beka je primarna kao i štoperska.
Bayern nije imao velikih problema u protekle 2 godine sa golmanima, bez obzira kolika je praznina ostala nakon odlaska Titana. Nakon kraće i neuspješne epizode Rensinga, veteran Butt je sasvim solidno obavljao svoj posao.
Kraft je potencijal i to veliki. Mislim da je Neuer već novi golman Bayerna, previše je tu detalja izašlo u javnost da bi čovjek rekao da su samo puke špekulacije.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 apr 2011, 01:19

ma coentrao, neuer i jedan dobar štoper jos howedes ili heitinga il slicno rjesenje i ja prezadovoljan :D
e sad ces gero rec da neuer ne treba...znam, znam, da se tu mimoilazimo :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 07 apr 2011, 01:21

Pa ne može šačica navijača voditi klub. Neuer dolazi, pa makar ovi nikad više na utakmicu Bayerna ne došli. Jest da je imao ono čupanje korner-zastavice, ali šta možemo :? Vidim da je pojačanje na golu i najvažnije, a Neuer za mene najbolji golman svijeta, pa šta god drugi mislili.
van Bommel je morao otići. Isto ili na pola ili na kraju sezone. Od njega fajde više nije bilo.
Neki kude Pranjića, a lik ove sezone jedan od najstandardnijih i najboljih u našim redovima, ne znam čemu sad to.
@efe-noćna ptica :lol: , pa je li nam drug Secko fino objasnio stvari oko regeneracije tijela, uma... :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 apr 2011, 01:27

@klare: joj legenda si :D :D :D :D :D :D dobra ti ova dobra.....ma nikako se neki poroka moj klarisimo rijesit...dzaba sve, ak nije kafana u pitanju, onda moram da ovde bitke vodim, da istrazujem kako bayi pomoc...a vidis muke nam i novi moderatori prave jer hoce i storarija da nam uvale :D :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2011, 01:34

effe_sa je napisao/la: e sad ces gero rec da neuer ne treba...znam, znam, da se tu mimoilazimo :D :D
Effe - šefe :D , jao otkad se ja i ti nismo ispričali. :D
Sad bi ti nešto rek'o, ali ne smijem. Zajebavaće me pojedini, gdje bi moja iskrena duša trpila razna maltretiranja. :D
Sad da se vratimo na temu. :mrgreen:
Prije 2 godine sam tipov'o za Adlera, koji je u međuvremenu totalno pao. Nojonja jeste napredovao, ali nije mi to - to. :( Pogotovo kada sam uvidio veliki talenat koji kući ima 2 rotvajlera i koji je rano ostao bez oca. ;)
Puca mi vidik za korner zastavicu i slična sranja, Manuel je vječiti Šalkeovac i takav će umrijeti. Ali šta to nas jede briga. Tja, nismo mi Šikeria. 8-)
Boli me mogućnost davanja velike svote novca za golmana koji ima samo još jednu godinu ugovora. Taj novac je dosta potrebniji da se sama odbrana pojača, pa i po cijenu da se dovede svjetska klasa i na toj poziciji (ako je to ikako moguće).
Vjeruj bratu (koliko god ti mehkoglav bio :mrgreen: ), Thomas može izrasti u pravu zvijer i bilo bi šteta takvom nekome ne pružiti pravu šansu. Još voli Bayern više i od tebe (za mene je već upitnik :lol: ).
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2011, 01:38

Klare je napisao/la:
pa je li nam drug Secko fino objasnio stvari oko regeneracije tijela, uma... :)
Vidi kako je Kalle upamtio Šećin savjet. :lol: A čovjek bi reko on samo po svom.

Lahku noć drugovi. :)
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 07 apr 2011, 01:39

Eh, razumiješ li sada kakve sam teške bitke protiv ovih Modova naših vodio. :twisted: Izgleda svi su oni takvi, duša im nešto bockati. Taman s leđa zbacim Monologa, kad ha, eno ga drugi se priklenta :lol: Ali ovaj nakav zaheban, jesi vidio ni Avatara nema :lol: Sjećam se da je tu i s Gerom u početku problema bilo, ali ista nam ljubav :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 apr 2011, 01:41

@gero: a ja vec mislio ti s onima iz schikerije pijes pivo :D :D :D a nisi tamo jos pristupio, dobro je onda....
neuer realno mislim ima velike šanse da dodje, prica se da je to gotova stvar...ovo za coentrao-a bi volio da uspije, to nam je cak i najbitnije, jer ak bi se skoncentrisali na van der wiela onda ne znam, u njega nisam 100 % ubijedjen

a neuer ce doc za manje para neg sto se spominje, bit ce to manja cifra, ak ga ne uzmemo odmah klepit ce nam ga neko....kraft jest dobar al ipak ko sto klare rece neuer je vjerovatno najbolji na svijetu

i sad zanimljivo pitanje dolazi....za koga ces navijat u subotu???za koga srce kuca za club ili ipak fc bayern??il ce srce biti podijeljeno na dva dijela :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 apr 2011, 01:44

Klare je napisao/la:Eh, razumiješ li sada kakve sam teške bitke protiv ovih Modova naših vodio. :twisted: Izgleda svi su oni takvi, duša im nešto bockati. Taman s leđa zbacim Monologa, kad ha, eno ga drugi se priklenta :lol: Ali ovaj nakav zaheban, jesi vidio ni Avatara nema :lol: Sjećam se da je tu i s Gerom u početku problema bilo, ali ista nam ljubav :D
a jesi li ti primijetio da se šećo bacio na duzu regeneraciju :D :D :D bjezi od ovih ljudi izgleda s kojima se kladio....i iskusni šećo je ovaj put malo proletio....sad je nastupila njegova duga regeneracija...al nek nam je zdrav i ziv i nek se sto prije pojavi ovde...pozelio sam koju prozborit s njim.....a upravu si ti ovi modovi samo odjednom izlete :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 07 apr 2011, 11:16

e ovako raja vise me pomalo pocinje nerivarti prica tj.spekulacije o dovodjenju novih igraca stalno neke informacije ,onda dezinformacije i tako u krug od sada nista ne vjerujem dok ne pocne prijelazni rok i to tamo pri kraju ne na pocetku.sto se tice dovodjenje novih igraca uzasno mi je cuti i vidjeti neke od igraca na spisku po meni nedostojne bajerna a eto ko fol velika pojacanja se navode za bajern su samo veliki igraci a neki igraci cistog prosjeka koji pola sezone odigraju dobro i onda se navode kao veliki iraci da bi postao vrhunski igrac mora pravilo br.1 je da si nadaren bar minimalno jer ako se to nema moze se raditi trenirati ko konj ali nista od toga pravilo br.2 rad rad i rad mora se dosta krvi i znoja prosuti to dvoje je recept za vrhunskog igraca to svi znaju ali u danasnje vrijemne se mnogi igraci prerano ocjenjuju kao veliki jer za to je potrebnno mnogo godina rada rada i rada uz naravno talent .sto se tice dovodjenja igraca ja bi najsretniji bio da dodje coentrao ali hhhh tesko ako je istina ono sto on tvrdi u medijima da je red da ostane vjeran benfici i to bi trebalo postovati ako to propadne po meni adekvatna zamjena bosnoingwa ima jos u njemu snage i moze on igrati jos na vrhunskoj razini ako i topropadne e onda vila uzeti kako znamo i umjemo stopera dva kvalitena tipa kao sto su alex i tulalan. u svakome slucaju nadam se da ce mo dovesti kavlitetne stvarno igrace u suprotnom mozemo sanjati uspjeh u evropi a ipak mi smo veliki klub i mi uspjehae zasluzujemo .

Klare

Post Postao/la Klare » 07 apr 2011, 11:58

effe_sa je napisao/la:iskusni šećo je ovaj put malo proletio
Proletio Bogami, proletio, uletio u rupu pozamašne dubine :) Valja sad udovoljiti Moninim prohtjevima, koji Bogami kako sam načuo nisu nimalo mali. Eto što je ojačao želudac, pa sada može pojesti :mrgreen: i popiti za trojicu, a još spominje i nekakve djevojke za jednu noć(neću da se izrazim kao on, nije to moj nivo) A klase, za koje treba dobro posegnuti u džep.

:o Gero, šta kažeš? Pa dobro nisam ni ja ljubitelj kerova, ali očigledno da njegova prošlost ne utiče na fudbalsku karijeru. Zakleti Šalkeovac jeste, moram ti priznati da i mene to pecka, kao i ono provociranje naših navijača, ali ja ne vidim drugog izbora, ako se hoće graditi tim koji će biti najbolji u Evropi. Ta stabilnost na golu je pod moranjem, Krafta tu ne vidim. Njegov napredak ne ide željenim tokom. Sjećam se Neuera u njegovim počecima, jest primao svakakve golove, ali većinom branio i neodbranjivo. Ima visinu idealnu za golmana, reflekse, istrčavanja, postavljanje, hvatanje lopte, hrabrost :arrow: pa jesi li vidio protiv Intera da čovjek ide glavom, gdje mnogi ne smiju nogom. Pa koliko će samo odbrana imati više samopouzdanja, kad bude znala ko im stoji iza leđa. Sada ima i veliku sigurnost, pa tako vrlo rijetko prima pacerske golove. Sve sam rekao, za mene trenutno broj 1 u svijetu. Ja mu opraštam što je radio u prošlosti za cijenu velikog i moćnog Bayerna.
Vjerujem u dolazak Coentraoa i jednog iskusnijeg stopera, svejedno može i Alex, dok Bosingwu želim što dalje od Minhena. Uništen je povredama, a nije ni u cvijetu mladosti. Lahmu ne treba ni odmor ni zamjena.
Kad sam već kod njega, zna li neko ko drži rekord po broju uzastopno odigranih utakmica ili minuta?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 apr 2011, 13:23

GAL je napisao/la:e ovako raja vise me pomalo pocinje nerivarti prica tj.spekulacije o dovodjenju novih igraca stalno neke informacije ,onda dezinformacije i tako u krug od sada nista ne vjerujem dok ne pocne prijelazni rok i to tamo pri kraju ne na pocetku.sto se tice dovodjenje novih igraca uzasno mi je cuti i vidjeti neke od igraca na spisku po meni nedostojne bajerna a eto ko fol velika pojacanja se navode za bajern su samo veliki igraci a neki igraci cistog prosjeka koji pola sezone odigraju dobro i onda se navode kao veliki iraci da bi postao vrhunski igrac mora pravilo br.1 je da si nadaren bar minimalno jer ako se to nema moze se raditi trenirati ko konj ali nista od toga pravilo br.2 rad rad i rad mora se dosta krvi i znoja prosuti to dvoje je recept za vrhunskog igraca to svi znaju ali u danasnje vrijemne se mnogi igraci prerano ocjenjuju kao veliki jer za to je potrebnno mnogo godina rada rada i rada uz naravno talent .sto se tice dovodjenja igraca ja bi najsretniji bio da dodje coentrao ali hhhh tesko ako je istina ono sto on tvrdi u medijima da je red da ostane vjeran benfici i to bi trebalo postovati ako to propadne po meni adekvatna zamjena bosnoingwa ima jos u njemu snage i moze on igrati jos na vrhunskoj razini ako i topropadne e onda vila uzeti kako znamo i umjemo stopera dva kvalitena tipa kao sto su alex i tulalan. u svakome slucaju nadam se da ce mo dovesti kavlitetne stvarno igrace u suprotnom mozemo sanjati uspjeh u evropi a ipak mi smo veliki klub i mi uspjehae zasluzujemo .
slazem se s tobom da se spominju imena nedostojna bayerna al to spominju ovi sto dodju ovde sa strane...sto se igraca tice konkretne stvari se desavaju oko coentrao-a, neuera, van der wiel mislim da je jedna od opcija uprave...sva druga imena sto cujes, neka koja neki ovde ubace sa strane to su puke price oko tih igraca bayern i ne ulaze napore nikakve....za ova 3-4 imena znam da se nesto desava, da tu ima napora, pregovora, ostala imena konkretna ce se mozda jos pojavit vremenom...zaboravio sam spomenut da se nesto i oko howedesa desava..to su ta 3-4 imena koja su trenutno aktuelna
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bavarac 19
Kontakt:

Post Postao/la bavarac 19 » 07 apr 2011, 13:32

effe_sa je napisao/la:o Boze veliki sad smo dosli i do storarija i kaloua...sve bolje od boljeg :D :D :D
ahaahh ako smo spali na storarija i kalua onda je uredu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 apr 2011, 14:27

tesko da ces naci za manje pare bolje krilo koje je spremno da sjedi na klupi od Kalua. Ne mozes za 60 miliona zakrpit ekipu sa vrhunskim golmanom, stoperom, bekom i krilom, tako da i oko tih ocekivanja morate biti malo realniji :D . Mi(Juventus) smo u jos vecem belaju oko krpljenja ekipe i sa jos manje para, jednostavno proslo je vrijeme kad si za 60 miliona mogao dobiri karikiram Bufona, Nedveda i Turama, kakvo je vrijeme doslo da jedan na najvisem nivou jos uvijek neprovjeren igrac Koentrao kosta preko 20 miliona.
btw kolega dobro me podsjeti , kakav Alex i Kalu, Bosingva vama ne gine , u nekom boljem slucaju i P.Fereira :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 apr 2011, 16:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:tesko da ces naci za manje pare bolje krilo koje je spremno da sjedi na klupi od Kalua. Ne mozes za 60 miliona zakrpit ekipu sa vrhunskim golmanom, stoperom, bekom i krilom, tako da i oko tih ocekivanja morate biti malo realniji :D . Mi(Juventus) smo u jos vecem belaju oko krpljenja ekipe i sa jos manje para, jednostavno proslo je vrijeme kad si za 60 miliona mogao dobiri karikiram Bufona, Nedveda i Turama, kakvo je vrijeme doslo da jedan na najvisem nivou jos uvijek neprovjeren igrac Koentrao kosta preko 20 miliona.
btw kolega dobro me podsjeti , kakav Alex i Kalu, Bosingva vama ne gine , u nekom boljem slucaju i P.Fereira :P
pa nama trebaju 2-3 prava pojacanja, a pojacanja koja ce biti alternativa i ne trebaju, pogotovo u veznom redu jer imamo nekoliko varijabilnih igraca...npr. ak ne igra robben na toj poziciji mogu igrat i muller i kroos i altintop a sva trojica mogu igrat i na desnoj strani gdje ribery....prema tome sam siguran da u veznom redu uprava i ne pomislja dovest nikog, cak vjerujem da ce zadrzat altintopa, svi znamo sta on u top formi moze....odbrana je puno tanja i tu treba pojacat....a planovi za napad zavise od toga sta ce biti s kloseom(dal ce produzit ugovor) te olicem (dal ce se zaista pravo oporavit), jer uz gomeza su potrebne alternative
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 07 apr 2011, 20:44

Sretan rodjendan, Franck Bilal Ribery! 8-)
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2011, 21:13

[youtube][/youtube] Uskoro akobogda na golu Bayerna.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 07 apr 2011, 23:41

Coentrao večeras predobar! Po cijeloj lijevoj strani je igrao odlično (i u napadu i u odbrani). Nadam se da je Nerlinger večeras gledao utakmicu. Mogao je dosta toga viditi. Po meni jedan od najboljih na terenu. Jednostavno, ovog igrača i Neuera moramo kupiti. Inače, Benfica je dobila 4:1 i jednom nogom su u 1/2 finalu EL.

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 07 apr 2011, 23:55

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube] Uskoro akobogda na golu Bayerna.. :D
Dobar klip. Evo malo Neuera i na treningu:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Refleksi odlični. Dosta dobro trenira. Po meni je već među 3 najbolja golmana u Evropi, a u Bayernu će imati dobru priliku da postane i najbolji na svijetu.

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 08 apr 2011, 00:14

gdje ste njemci :lol: :lol: :lol: potplatili ste scahalke da se osveti za vas 8-) :? :mrgreen: ponovo vam slijedi razocarenje,bit ce na veltins areni MLAČENJE :D :D :lol: :lol: 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cry:
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.