effe_sa je napisao/la:iskusni šećo je ovaj put malo proletio
Proletio Bogami, proletio, uletio u rupu pozamašne dubine

Valja sad udovoljiti Moninim prohtjevima, koji Bogami kako sam načuo nisu nimalo mali. Eto što je ojačao želudac, pa sada može pojesti

i popiti za trojicu, a još spominje i nekakve djevojke za jednu noć(neću da se izrazim kao on, nije to moj nivo) A klase, za koje treba dobro posegnuti u džep.

Gero, šta kažeš? Pa dobro nisam ni ja ljubitelj kerova, ali očigledno da njegova prošlost ne utiče na fudbalsku karijeru. Zakleti Šalkeovac jeste, moram ti priznati da i mene to pecka, kao i ono provociranje naših navijača, ali ja ne vidim drugog izbora, ako se hoće graditi tim koji će biti najbolji u Evropi. Ta stabilnost na golu je pod moranjem, Krafta tu ne vidim. Njegov napredak ne ide željenim tokom. Sjećam se Neuera u njegovim počecima, jest primao svakakve golove, ali većinom branio i neodbranjivo. Ima visinu idealnu za golmana, reflekse, istrčavanja, postavljanje, hvatanje lopte, hrabrost

pa jesi li vidio protiv Intera da čovjek ide glavom, gdje mnogi ne smiju nogom. Pa koliko će samo odbrana imati više samopouzdanja, kad bude znala ko im stoji iza leđa. Sada ima i veliku sigurnost, pa tako vrlo rijetko prima pacerske golove. Sve sam rekao, za mene trenutno broj 1 u svijetu. Ja mu opraštam što je radio u prošlosti za cijenu velikog i moćnog Bayerna.
Vjerujem u dolazak Coentraoa i jednog iskusnijeg stopera, svejedno može i Alex, dok Bosingwu želim što dalje od Minhena. Uništen je povredama, a nije ni u cvijetu mladosti. Lahmu ne treba ni odmor ni zamjena.
Kad sam već kod njega, zna li neko ko drži rekord po broju uzastopno odigranih utakmica ili minuta?