FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Napusti forumrelativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:35ovo je jedna od onih utakmica gdje ce biti fer sudjenje jer se misli da sarajevo ionako ne moze dole dobiti i onda sljedece tri te zakinu i tako u krug a mi cemo se fatati utakmice u mostaru i govoriti razbili nas posteno bla bla bla
- relativizam
- Kontakt:
samo da svezem kosupjankesarajevo je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:42Napusti forumrelativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:35ovo je jedna od onih utakmica gdje ce biti fer sudjenje jer se misli da sarajevo ionako ne moze dole dobiti i onda sljedece tri te zakinu i tako u krug a mi cemo se fatati utakmice u mostaru i govoriti razbili nas posteno bla bla bla
-
- Kontakt:
relativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:45samo da svezem kosupjankesarajevo je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:42Napusti forumrelativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:35ovo je jedna od onih utakmica gdje ce biti fer sudjenje jer se misli da sarajevo ionako ne moze dole dobiti i onda sljedece tri te zakinu i tako u krug a mi cemo se fatati utakmice u mostaru i govoriti razbili nas posteno bla bla bla

Šta je s Kovom? Jel neka povreda pa ostao na klupi ili je izgubio mjesto prvog golmana?

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Neka bude pošteno suđenje, mi njih uzimamo laganini.relativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:35ovo je jedna od onih utakmica gdje ce biti fer sudjenje jer se misli da sarajevo ionako ne moze dole dobiti i onda sljedece tri te zakinu i tako u krug a mi cemo se fatati utakmice u mostaru i govoriti razbili nas posteno bla bla bla

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

- Maroon1946
- Kontakt:
Bio je povrijeđen jedno vrijeme, oporavio se poslije prve utakmice u LŠ.
-
- Kontakt:
Al' ne mislim baš bukvalno svi u napad Zekiću, to se samo tako kaže.

zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Slušao sam jučer njihovu presicu, nije mi Maka nešto samouvjeren. Barem mi nije djelovao tako.Neza je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:26Kako volim kad nas podcijenjuju, a mi u super formi. Jeste imamo problema sa centarsutevima, ali imamo napad kao Liverpul. Ja ne vidim ko od njihovih igraca moze pohvatati ove nase brzince. I oni znaju da se ne smiju otvarati previse. Ne ocekujem napadacki Zrinjski.
Nadam se da će ga Zekić pojesti taktički i da će igrači ispoštovati sve što se dogovore (barem 80-90%) - ne sumnjam u dobar rezultat.
"..a sad Sarajevo, igraj i pobjedi"

Mi smo kompletni (osim ranije povrijeđenih jel) a njima fali Barišić kol'ko sam jučer čuo na njihovoj pressici.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, Beli98, bordobijeli, bordospartanac, bosnas_, CentarsutNaClanak921, fera, Ferrante071, fks74, Fudo, gegenpress, gh0stHZ, Grk1234, Haksss, Hamagara, head88, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, InatSilniBosanski, Jadnimi, James1987, JuricaSpindl, kanarinac, keli, Kockoglavi, Konzerva, laznokrilo, ledesma, macahz, mnon46, n0dix, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, pinki, pitara, Posejdon, relativizam, ronaldo99, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Serha, Shategabri, siroliver69, StarmoCity, strahmeipomisliti, Tarapi, UltraSa46, USB, VolimoSarajevo, voltron30, Zeko87 i 631 gost.