FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ovo je jedna od onih utakmica gdje ce biti fer sudjenje jer se misli da sarajevo ionako ne moze dole dobiti i onda sljedece tri te zakinu i tako u krug a mi cemo se fatati utakmice u mostaru i govoriti razbili nas posteno bla bla bla
-
- Kontakt:
Bordo bijeli ale ale aleeeeeeeee
-
- Kontakt:
Napusti forumrelativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:35ovo je jedna od onih utakmica gdje ce biti fer sudjenje jer se misli da sarajevo ionako ne moze dole dobiti i onda sljedece tri te zakinu i tako u krug a mi cemo se fatati utakmice u mostaru i govoriti razbili nas posteno bla bla bla
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- relativizam
- Kontakt:
samo da svezem kosupjankesarajevo je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:42Napusti forumrelativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:35ovo je jedna od onih utakmica gdje ce biti fer sudjenje jer se misli da sarajevo ionako ne moze dole dobiti i onda sljedece tri te zakinu i tako u krug a mi cemo se fatati utakmice u mostaru i govoriti razbili nas posteno bla bla bla
-
- Kontakt:
relativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:45samo da svezem kosupjankesarajevo je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:42Napusti forumrelativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:35ovo je jedna od onih utakmica gdje ce biti fer sudjenje jer se misli da sarajevo ionako ne moze dole dobiti i onda sljedece tri te zakinu i tako u krug a mi cemo se fatati utakmice u mostaru i govoriti razbili nas posteno bla bla bla

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Šta je s Kovom? Jel neka povreda pa ostao na klupi ili je izgubio mjesto prvog golmana?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Neka bude pošteno suđenje, mi njih uzimamo laganini.relativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 08:35ovo je jedna od onih utakmica gdje ce biti fer sudjenje jer se misli da sarajevo ionako ne moze dole dobiti i onda sljedece tri te zakinu i tako u krug a mi cemo se fatati utakmice u mostaru i govoriti razbili nas posteno bla bla bla

Pametno i borbeno

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Maroon1946
- Kontakt:
Danas bod sasvim dovoljan, vjerujem da napad nece zakazati ali je odbrana problematicna. Ako neko moze dobiti Zrinjski u gostima to je ova ekipa ali vidit cemo.
Jel zrinjski kompletan? Kakvo je stanje kod nas
Bio je povrijeđen jedno vrijeme, oporavio se poslije prve utakmice u LŠ.
-
- Kontakt:
SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!
Al' ne mislim baš bukvalno svi u napad Zekiću, to se samo tako kaže.
Al' ne mislim baš bukvalno svi u napad Zekiću, to se samo tako kaže.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kako volim kad nas podcijenjuju, a mi u super formi. Jeste imamo problema sa centarsutevima, ali imamo napad kao Liverpul. Ja ne vidim ko od njihovih igraca moze pohvatati ove nase brzince. I oni znaju da se ne smiju otvarati previse. Ne ocekujem napadacki Zrinjski.
GAZI SVINJSKI
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ova ce utakmica pokazati, sta smo, dokle smo i koliko smo zreli kao ekipa. Sretno momci
Slušao sam jučer njihovu presicu, nije mi Maka nešto samouvjeren. Barem mi nije djelovao tako.Neza je napisao/la: ↑06 nov 2024, 10:26Kako volim kad nas podcijenjuju, a mi u super formi. Jeste imamo problema sa centarsutevima, ali imamo napad kao Liverpul. Ja ne vidim ko od njihovih igraca moze pohvatati ove nase brzince. I oni znaju da se ne smiju otvarati previse. Ne ocekujem napadacki Zrinjski.
Nadam se da će ga Zekić pojesti taktički i da će igrači ispoštovati sve što se dogovore (barem 80-90%) - ne sumnjam u dobar rezultat.
"..a sad Sarajevo, igraj i pobjedi"

Mi smo kompletni (osim ranije povrijeđenih jel) a njima fali Barišić kol'ko sam jučer čuo na njihovoj pressici.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, benko21, Dave, Ferrante071, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hamagara, HyperOS, InatSilniBosanski, keli, Lecler, miguelramos, muhamedhulk, NeSamSafetee, sarajevo19461987 i 124 gosta.