FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U prvih 10 minuta vidjet cemo na cemu smo. Sretno momcima koji idu.
-
EastMadness
- Kontakt:
ako ih uzmemo onda mozemo reci da ganjamo titulu
Sta god da bude treba dati klubu podrsku. duga je sezona ima jos dosta da se igra.
-
SarajevoNG
- Kontakt:
Ne treba praviti pritisak zbog veceras (sto se tice rezultata), iako naravano 3 boda nas stavljaju u direktnu trku za titulu, dok bih ja i sa bodom bio zadovoljan. Zrinjski je odlicna ekipa, nemojte samo to zaboraviti, ali mi smo se digli i dizemo se i dalje, tako da ocekujem da cemo zabiti makar jedan gol jer nam je napad u najboljoj formi + Lulic koji zna zabiti iz svake skoro pozicije kad se priblizi golu i gdje vidis na covjeku da je potkovan i majstor, a ne da svaki peti sut posalje po golu..
Uglavnom sretno momcima,.moramo biti na 100% i ne sumnjamo u vas niti jedne sekune

Uglavnom sretno momcima,.moramo biti na 100% i ne sumnjamo u vas niti jedne sekune
Bit cemo bolji na terenu, ali bit ce neki frustrirajuci remi
Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- kupus army
- Kontakt:
Molim Boga samo da Zekic ne experimentise kao sa Unusicem u derbiju na lijevom beku. Naprijed bordo-bijeli!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Tacno je da imaju protekciju, ali reci da su qurac, nema smisla. Veliku snagu imaju u svom pobjednickom mentalitetu.Rule_hz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dole na terenu srce ostavi.....
- napoleon72
- Kontakt:
E cuj qrac od ekipe "bili i ostali", ljudi obesmislili ligu prije par sezona, dobili AZa, Villa ih slomila u zadnjoj min na Villa Parku.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:45Tacno je da imaju protekciju, ali reci da su qurac, nema smisla. Veliku snagu imaju u svom pobjednickom mentalitetu.Rule_hz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah
Kako mrzim kad potcjenjujemo druge u svemu. Mi smo najjaci, najgledaniji, najtrofejniji, najposteniji, najljepse igramo...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Bice 0:3
Sviđa mi se atmosfera trenutna na forumu - svi gledamo samo sebe i pišemo neka naša očekivanja od same utakmice, početnih 11 i sl.
Samo se nadam da cijela ova atmosfera neće biti "uzaludna" ako nas u Mostaru sudije osakate.
"..dole na terenu srce ostavi!"
Samo se nadam da cijela ova atmosfera neće biti "uzaludna" ako nas u Mostaru sudije osakate.
"..dole na terenu srce ostavi!"
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- luckystrike
- Kontakt:
Durakovića nema zbog 3 kartona.
kod mene je nervoza ozbiljna, ide lucky strike k'o djeca niz tobogan
-
EastMadness
- Kontakt:
ekipa i trener jesu vala obicni *****. Ali ipak oni imaju taj mentalitet da sa 1 sutem uzmu 3 bodaRule_hz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah
napoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:56E cuj qrac od ekipe "bili i ostali", ljudi obesmislili ligu prije par sezona, dobili AZa, Villa ih slomila u zadnjoj min na Villa Parku.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:45Tacno je da imaju protekciju, ali reci da su qurac, nema smisla. Veliku snagu imaju u svom pobjednickom mentalitetu.Rule_hz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah![]()
![]()
Kako mrzim kad potcjenjujemo druge u svemu. Mi smo najjaci, najgledaniji, najtrofejniji, najposteniji, najljepse igramo...
Nikad nisam nikog podcjenivo niti se vodim time, godinama oni igraju zato sto su zasticeni u svakom segmentu od susjenja, privelegovanja i ostalo.. nisam rekao da smo najbolji niti slicno tome vec godinama unazad im se tako i vodi niko ih ne J**+ od petrovica, jelica, kuraca palaca. I mi da smo imali priblizno fer i korektno susjenje imali bi i mi takav mentalitet.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Mi moramo veceras svaku bolju sansu sto dobijemo realizovati.Krenemo li oni nase promasivanje nemoguceg nista od nas jer oni ce ti iz 4 suta zabiti 3 gola to je sigurno.Iako ocekujem ljepsu igru sa nase strane.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Na njega sam totalno zaboravio, lik je nebitan skroz. Čak nam je i dobro što nema pravo nastupa.luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:15Durakovića nema zbog 3 kartona.
kod mene je nervoza ozbiljna, ide lucky strike k'o djeca niz tobogan
Kod mene Chesterfield narandžasti kratki ide k'o djeca iz škole.
- relativizam
- Kontakt:
ma ostati neporazen je odlicno a dobiti dole je korak naprijed ka tituli,izravna dva kandidata dobiti u gostima i to jos uvijek bez porazaSarajevoNG je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:25Ne treba praviti pritisak zbog veceras (sto se tice rezultata), iako naravano 3 boda nas stavljaju u direktnu trku za titulu, dok bih ja i sa bodom bio zadovoljan. Zrinjski je odlicna ekipa, nemojte samo to zaboraviti, ali mi smo se digli i dizemo se i dalje, tako da ocekujem da cemo zabiti makar jedan gol jer nam je napad u najboljoj formi + Lulic koji zna zabiti iz svake skoro pozicije kad se priblizi golu i gdje vidis na covjeku da je potkovan i majstor, a ne da svaki peti sut posalje po golu..
Uglavnom sretno momcima,.moramo biti na 100% i ne sumnjamo u vas niti jedne sekune![]()
![]()
![]()
Nemojte zaboraviti da jako brzo igramo s njima na Koševu.
Ako dole bude negativan rezultat, pu pu pu, možemo im se revanširati na Koševu
i vratiti stvari "na početak" tj. na istu situaciju koja je prije ove danas utakmice. 
Ako dole bude negativan rezultat, pu pu pu, možemo im se revanširati na Koševu
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ovakvi ce ti veceras bacati drvlje i kamenje ako izgubimonapoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:56E cuj qrac od ekipe "bili i ostali", ljudi obesmislili ligu prije par sezona, dobili AZa, Villa ih slomila u zadnjoj min na Villa Parku.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:45Tacno je da imaju protekciju, ali reci da su qurac, nema smisla. Veliku snagu imaju u svom pobjednickom mentalitetu.Rule_hz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.