Sretno momci i da nas obradujete aBd

Također sretno svima koji planiraju danas putem Mostara

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tacno je da imaju protekciju, ali reci da su qurac, nema smisla. Veliku snagu imaju u svom pobjednickom mentalitetu.Rule_hz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah
E cuj qrac od ekipe "bili i ostali", ljudi obesmislili ligu prije par sezona, dobili AZa, Villa ih slomila u zadnjoj min na Villa Parku.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:45Tacno je da imaju protekciju, ali reci da su qurac, nema smisla. Veliku snagu imaju u svom pobjednickom mentalitetu.Rule_hz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah
Durakovića nema zbog 3 kartona.
ekipa i trener jesu vala obicni *****. Ali ipak oni imaju taj mentalitet da sa 1 sutem uzmu 3 bodaRule_hz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah
napoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:56E cuj qrac od ekipe "bili i ostali", ljudi obesmislili ligu prije par sezona, dobili AZa, Villa ih slomila u zadnjoj min na Villa Parku.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:45Tacno je da imaju protekciju, ali reci da su qurac, nema smisla. Veliku snagu imaju u svom pobjednickom mentalitetu.Rule_hz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah![]()
![]()
Kako mrzim kad potcjenjujemo druge u svemu. Mi smo najjaci, najgledaniji, najtrofejniji, najposteniji, najljepse igramo...
Na njega sam totalno zaboravio, lik je nebitan skroz. Čak nam je i dobro što nema pravo nastupa.luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:15Durakovića nema zbog 3 kartona.
kod mene je nervoza ozbiljna, ide lucky strike k'o djeca niz tobogan
ma ostati neporazen je odlicno a dobiti dole je korak naprijed ka tituli,izravna dva kandidata dobiti u gostima i to jos uvijek bez porazaSarajevoNG je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:25Ne treba praviti pritisak zbog veceras (sto se tice rezultata), iako naravano 3 boda nas stavljaju u direktnu trku za titulu, dok bih ja i sa bodom bio zadovoljan. Zrinjski je odlicna ekipa, nemojte samo to zaboraviti, ali mi smo se digli i dizemo se i dalje, tako da ocekujem da cemo zabiti makar jedan gol jer nam je napad u najboljoj formi + Lulic koji zna zabiti iz svake skoro pozicije kad se priblizi golu i gdje vidis na covjeku da je potkovan i majstor, a ne da svaki peti sut posalje po golu..
Uglavnom sretno momcima,.moramo biti na 100% i ne sumnjamo u vas niti jedne sekune![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ferrante071 i 12 gostiju.