Nastavlja se apsolutna dominacija Manijaka u Bosni i Hercegovini

U svakom segmentu definitivno najbolje odradjeno gostovanje u Sirokom unazad nekoliko godina sto se tice navijackih grupa.
Ne vidim da sam te nešto pitao. Kakav klaun
Cuj oranice, jedan od najboljih a mozda i najbolji teren u BiH.relativizam je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:44kad je zasjedanje displinske za strasne povike sa oranice u Banja Luci
Pitao si cijeli forumski puk, ja sam ti odgovorio...kakav stručnjak :S
Hahahahahhahaha ja ili @relativizam? Smanji gudro druže.
Što to, šta ti je zrinjski kriv
Nemoj ti navijati da ne izgubimo, Tita ti.
Ako oni nas uzmu danas, pu pu pu, a mi njih na Koševu - sve ostaje isto (barem što se tiče zaostatka između te dvije ekipe jel, da me neko pogrešno ne shvati).kolezeljovac je napisao/la: ↑06 nov 2024, 14:22Eh danas sve osim pobjede Zrinjskog vraća zanimljivost u ligu, ali ako bi za 15 dana Sarajevo njih uzelo, uh to bi onda baš neizvjesnost što bi volio, donijelo...
Nije nemoguće, u vrhunskoj ste formiPendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 14:31Ako oni nas uzmu danas, pu pu pu, a mi njih na Koševu - sve ostaje isto (barem što se tiče zaostatka između te dvije ekipe jel, da me neko pogrešno ne shvati).kolezeljovac je napisao/la: ↑06 nov 2024, 14:22Eh danas sve osim pobjede Zrinjskog vraća zanimljivost u ligu, ali ako bi za 15 dana Sarajevo njih uzelo, uh to bi onda baš neizvjesnost što bi volio, donijelo...
Danas, ako Bog da, s bismillom, 1:2 pa neka plane Koševo!![]()
![]()
Pošteno, samo sam htio razjasnit što ti ne bi volio da nas dobiju pod pretpostavkom da bi vam naš poraz odgovarao da nam se primaknete. Kad ono, vi malo više ciljate, što je i ok s obzirom na trenutnu formu.Virtu4l je napisao/la: ↑06 nov 2024, 14:11
Ne bi valjalo da ovako rano ostvare osjetnu prednost na tabeli. S tim da oni do pauze imaju četiri vezana gostovanja ako sam dobro vidio, i to nimalo lagana gostovanja (Radnik, Sarajevo, Posušje, Borac). Tako da bi vama bod u potpunosti odgovarao, a sa pobjedom bi vrlo lako mogli prezimiti na prvom mjestu. Samo još nisam siguran je li posljednje kolo pomjereno za proljeće.
Poraz vam nikako ne bi valjao, ne samo zbog bodova, nego i zbog momentuma koji imate i koji se kod vas može okrenuti u sekundi - to znamo i ti i ja. Vi ste sad na klackalici, sad vam se sve lomi, hoćete li biti ono standardno Sarajevo koje će malo pomalo kiksati i zaostati 15 bodova ili ćete nastaviti ovako na krilima Zekića i Guliašvilija i biti još bolji.
Što se tiče tvog pitanja, i mi imamo poprilično lagan raspored do pauze, a vi i Zrinjski imate dvije međusobne, pa i nekoliko teških utakmica. Nije baš da ne možemo smanjiti ovaj zaostatak.![]()
Dzaba i da dovedu kad moze voditi tim tek oko marta-aprila. Zbog toga je i otisao iz Igmana, jer nije mogao voditi ekipu.