Lozim te ba malo, sta si se preposoko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:19Nije ni moje. Pa meni cine da je vensankasel tebi vise puta bacio koment na to.alemsa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:10Jesam ali moje nije u smislu nekog kur.cenja ili nesto u tom smislu, moje je normalna prica u prolazu, zato nije niko nikad negativno reagovo. Znam mentalitet kako naroda, tako i raje. Dok ti malo-malo magistar u smislu uzdizanja (svaka cast btw), pa ovo ono, zapara malo usi i tako vise puta i upadnes u mashinu. Vidis kako jaru @numana na svaku gledaju da poklope, a niko nece da ga brani, tako to ide s rajom.soko je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:04
Nisam vidio sta je center napisao. Pa znam stavljao si ti ovdje cekove i kucu i auto od onog pakistanca inzinjera pa je neko govorio vidi alema sto se hvali. Motori i te stvari.
I ja volim da nas narod uspije.
Ne zelim nikog uvrijediti samo kazem da je ekonomija dobra, bar ovdje. Posla ima, plate dobre.
Numam je druga stvar on se smije Bosni, ja nikad.
Al ne bitno
Center ako imas nesto reci, mozes u inbox, nisam mislio nikog uvrijediti
Nema veze dosta zajenancije za danas, danas mi je zadnji dan na ovom poslu.
Btw sta kazes za Ivanku

Danas je kafa bila bolja, sad cu s posla da vidim kakva je piva, skoro pa sam siguran da je hladnija nego juce.