Sto se ponizava

Borac ima za sada najbolje rezultate od nezavisnosti BiH do danas od svih klubova iz BiH.Nema razloga da ga iko ponizava, naprotiv.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nisam ni rekao da navijaš za Borac, znam da navijaš za Zrinjski. Pogrešno si shvatio.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 15:34ne navijam za borac , nismo se razumijeli . povuklo me 'ti bi negirao drzavu '
Nebitno .Stream ?
Lagano.
osobno mislim da ako se vec portal isforsirano razbacuje recenicama 'klub koji predstsavlja nasu bosnu i hercegovinu ' , predstavnik 'nase bosne i hercegovine ' , bio bi red da ga u skladu s tim i isprate . naravno portal je privatan i mogu raditi sta hoce nego je nekako bezveze ovo ignoriranje pred svaku utakmicuNoProfit je napisao/la: ↑07 nov 2024, 15:45Nisam ni rekao da navijaš za Borac, znam da navijaš za Zrinjski. Pogrešno si shvatio.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 15:34ne navijam za borac , nismo se razumijeli . povuklo me 'ti bi negirao drzavu '
Nebitno .Stream ?
Mislio sam na njih, zar mogu očekivati nakon negiranja države, da ih ista voli i posvećuje im pažnju koliko ovima koji je vole i smatraju jednom jedinom?
Je li tebi u redu da danas kliču ratku mladiću, a da ih se sutra kuje u zvijezde i posvećuje pažnja o kojoj pričaš?
Nema ni Čolpe, Pilava i Durica a posebno fali ona karikatura od face Kazlagic:puke:Bayern@heart je napisao/la: ↑07 nov 2024, 16:06Šta nema Perića, Kazlagića, Njegomirovića, Gigovića na Islandu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.