Sto se ponizava

Borac ima za sada najbolje rezultate od nezavisnosti BiH do danas od svih klubova iz BiH.Nema razloga da ga iko ponizava, naprotiv.
Nisam ni rekao da navijaš za Borac, znam da navijaš za Zrinjski. Pogrešno si shvatio.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 15:34ne navijam za borac , nismo se razumijeli . povuklo me 'ti bi negirao drzavu '
Nebitno .Stream ?
Lagano.
osobno mislim da ako se vec portal isforsirano razbacuje recenicama 'klub koji predstsavlja nasu bosnu i hercegovinu ' , predstavnik 'nase bosne i hercegovine ' , bio bi red da ga u skladu s tim i isprate . naravno portal je privatan i mogu raditi sta hoce nego je nekako bezveze ovo ignoriranje pred svaku utakmicuNoProfit je napisao/la: ↑07 nov 2024, 15:45Nisam ni rekao da navijaš za Borac, znam da navijaš za Zrinjski. Pogrešno si shvatio.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑07 nov 2024, 15:34ne navijam za borac , nismo se razumijeli . povuklo me 'ti bi negirao drzavu '
Nebitno .Stream ?
Mislio sam na njih, zar mogu očekivati nakon negiranja države, da ih ista voli i posvećuje im pažnju koliko ovima koji je vole i smatraju jednom jedinom?
Je li tebi u redu da danas kliču ratku mladiću, a da ih se sutra kuje u zvijezde i posvećuje pažnja o kojoj pričaš?
Nema ni Čolpe, Pilava i Durica a posebno fali ona karikatura od face Kazlagic:puke:Bayern@heart je napisao/la: ↑07 nov 2024, 16:06Šta nema Perića, Kazlagića, Njegomirovića, Gigovića na Islandu
Trenutno korisnika/ca: amypitar, tutankamon1905 i 21 gost.