Jabroni je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:10
Krajnja mlada ljevica je jedina nemuslimanska frakcija u USA koja beskompromisno podržava Palestinu.
Dobro, kakve to tačno veze ima sa postom koji sam ja postavio? Nigdje nisam ismijao niti jednu frakciju, niti NGO. Isto bih ismijavao i da su muslimani ovo postavljali.
Samo sam postavio video za koji ja smatram da je za ismijavanja jer snimati sebe kako plačeš zbog rezultata izbora i postavljati to na društvene mreže i jeste za ismijavanja, bar po mom mišljenju.
Uostalom, dosta ste kontradiktorni (na forumu); (ne kažem ti konkretno, da me ne shvatiš pogrešno) po ovim pitanjima, prvo niko od vas ne spominje tu istu Palestinu godinu dana, a većina vas je i pisala (opet, ne kažem da si ti, pronaći će se ko jeste) kontra te iste Palestine, odnosno kako nema dokaza za genocide, kako nije međunarodni sud presudio i sl. dok je postojala tema o Palestini.
Koliko se sjećam, ovdje su se ismijavale i frakcije (mislim da su bile asocijacije mladih, ne sjećam se) NiP-a i SDA isto na forumu jer su pazi, odlazile na skupove podrške Palestini, postavljali statuse gdje su prozivali zapadne zemlje i mahale određenim zastavama pa su dočekani na nož i nema šta se nije pisalo za iste.
Treba zadržati isti kriterij za sve, ako već želimo da koristimo argument - ali oni podržavaju Palestinu.