Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Meni se već neko vrijeme vrte imena Brune i Rashforda kao dva lika kojih se treba riješiti. Različiti korjeni problema, a u realnosti, obojica karcinom za svlačionicu. Bruno pregorio i ostario, Rashford je meni Sacho case preslikan. Dva lika koja su ti u top tri igrača ekipe. Zajebano…
Upravo to, meni je Bruno gori, cak nije team leader..al... je napisao/la: ↑05 nov 2024, 23:03Meni se već neko vrijeme vrte imena Brune i Rashforda kao dva lika kojih se treba riješiti. Različiti korjeni problema, a u realnosti, obojica karcinom za svlačionicu. Bruno pregorio i ostario, Rashford je meni Sacho case preslikan. Dva lika koja su ti u top tri igrača ekipe. Zajebano…
**** ce biti Amorimu.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Igraci nisu losi toliko losi,samo mislim da je dobar pristup ali i prava strategija 50% posla i rezultata.
ETH nije to imao,igraci su izgubili i samopouzdanje.
Kako je i @collector napisao i dodat cu u ovoj formaciji u ETH je Casemiri bio zrtva jer je u fazi odbrane tj.kontra napada on je ostajao sam u veznom redu.
A rezultat ovog je mnogo primljenih golova.
Za Amorima mi se svidja jer je navijac Uniteda,vjerujem da bolji dani dolaze za nas voljeni klub.
-
- Kontakt:
United tavori sa kapitenima, poslije Rooneya ekipu na terenu predvode limitirani igrači i nisu ni čudna demoliranja kod kuće i na strani posljednjih sezona. Bruno treba da bude x faktor, da bljesne kad je ekipa ni na nebu ni na zemlji, a on šutira lopte u row z, provocira protivnika i svađa se sa sudijama, pa onda nema ni kredita kod njih i zaradi dva crvena u dvije utakmice.
Vidimo da je Sporting disciplinovan, trkački spreman, biti će zanimljivo vidjeti koliko će Amorim da trpi Rashforda. Ako poslije svakakvih katastrofa bude igrao redovno, onda je to dokaz da INEOS miješa prste u trenerov posao.
Vidimo da je Sporting disciplinovan, trkački spreman, biti će zanimljivo vidjeti koliko će Amorim da trpi Rashforda. Ako poslije svakakvih katastrofa bude igrao redovno, onda je to dokaz da INEOS miješa prste u trenerov posao.
-
- Kontakt:
Prošle sezone prvo kolo protiv Wolvesa dalo se naslutiti kako će sezona izgledati. Cunha igrao utakmicu života, da nije Onana bio raspoložen zabio bi on sam pet komada. Poslije nam je svaka utakmica ista bila, bezglavo jurišanje naprijed i onda protivnik u kontri sa 3-4 igrača viška, Casemiro ili Mainoo na vjetrometini, štoperi ionako rahitični i povrijeđeni cijele sezone.Anoniman je napisao/la: ↑06 nov 2024, 01:14Igraci nisu losi toliko losi,samo mislim da je dobar pristup ali i prava strategija 50% posla i rezultata.
ETH nije to imao,igraci su izgubili i samopouzdanje.
Kako je i @collector napisao i dodat cu u ovoj formaciji u ETH je Casemiri bio zrtva jer je u fazi odbrane tj.kontra napada on je ostajao sam u veznom redu.
A rezultat ovog je mnogo primljenih golova.
Za Amorima mi se svidja jer je navijac Uniteda,vjerujem da bolji dani dolaze za nas voljeni klub.
Biće zanimljivo večeras. Prelazni je period, dosta je haotično, čeka se novi šef, a valja igrati u međuvremenu. Živo me zanima kako će to RVN hendlati. Iskreno, posran posao ima pred sobom. Treba to da izgleda dotegnuto, a svi znaju da je on privremena mjera. Sve su opcije u igri, ali ne očekujem ništa spektakularno
-
- Kontakt:
Ništa specijalno prvih 45, ali se posebno po lošem govoru tijela ističu Dalot i Bruno
Prvih 45, tanko i bezidejno, sreća pa PAOK nije znao. Ali evo Amada s golom, jedna od velikh nepravdi koje je ETH mjesecima radio. Kad se samo sjetim forsiranja onog oblajhanog smeća od 90 miliona i držanja ovog dečka na tribinama. Samo po sebi, to je za otkaza. Da mu sad ne nabrajam sve ostalo 

Sjajna utakmica danas od - do. NIje Leicester neka mjera, ali RVN je digao momke iz dobro duboke rupčage u koju smo upali, i to treba poštovati. U četiri utakmice score 3:1:0, bez poraza. Rastrčana i angažirana momčad. Vrlo emotivno na kraju utakmice, iskreno, nadam se da će imati neku ulogu u klubu, ima znanje, ima respekt sviju u i oko kluba.
Po meni, teško da će ga Amorim zadržati u stručnom štabu, upravo zbog tog uticaja, koji bi možda mogao biti problem novom treneru.
Od utakmice, Amad i Garnacho, dva dragulja, par kikseva zadnje linije, povratak iz "mrtvih" Casemira sa doktorskom partijom, sjajan Bruno. "On the dark side", Rashford sa svojom očaj formom i Zirkzize, koji je havarija loš i iskreno sa svakom utakmicom se sve više pitam šta je INEOS vidio u njemu. Kažu da je Amorim par igrača vratio "iz mrtvih", daj bože da je tako, imamo kandidata za "oživljavanje" na pretek.
Sutra počinje nova, neka nam je sa srećom
Po meni, teško da će ga Amorim zadržati u stručnom štabu, upravo zbog tog uticaja, koji bi možda mogao biti problem novom treneru.
Od utakmice, Amad i Garnacho, dva dragulja, par kikseva zadnje linije, povratak iz "mrtvih" Casemira sa doktorskom partijom, sjajan Bruno. "On the dark side", Rashford sa svojom očaj formom i Zirkzize, koji je havarija loš i iskreno sa svakom utakmicom se sve više pitam šta je INEOS vidio u njemu. Kažu da je Amorim par igrača vratio "iz mrtvih", daj bože da je tako, imamo kandidata za "oživljavanje" na pretek.
Sutra počinje nova, neka nam je sa srećom
Ruud je uspio vratiti barem malo tu nadu da ova ekipa i zna nešto odigrati, pa i dati više od 2 gola. Hvala mu za to, mislim da nije dobro da ostaje sa Amorimom, bolje da ganja pravi posao, a onda ako mu bude išlo, planirati povratak na Old Trafford.
Zabrinjavajuće da su nam napadači ne očajni, već sablasno loši, a na to kad dodamo tRashforda, užas. Amad se malo isturio, vidjećemo da li je igrač za Amorima.
Zabrinjavajuće da su nam napadači ne očajni, već sablasno loši, a na to kad dodamo tRashforda, užas. Amad se malo isturio, vidjećemo da li je igrač za Amorima.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Slažem se sa UnitedWA. Ekipa nije katastrofalna kadrovski i mislim da Amorim može iskoristiti određene igrače pogotovo na pozicijama koje će on zahtijevati. Ostaje ta boljka napada. Najrealnije gledano nama je Rashford najkvalitetniji igrač u napadu, a igra u očajno formi od prošle sezone. Svi ostali su mladi i nedokazani, a pritom i ne baš nekog kvaliteta (barem za sada). Hojlund mora bolje od ovoga, Garnacho još više, Amad se barem trudi. Sve su ovo nebruseni talenti i to je to. Na koga se oslonuti ovdje? Teško na ikoga. Ostaje nada da Amorim može praviti od Hojlunda svog Gyokeresa i da će barem neko od ovih talenata dić nivo igre na ozbiljan level. Rashfordu bih fakat dao još vrlo malo vremena. Možda čak do kraja sezone da pokaže neki žar i uhvati formu, u suprotnom prodaja. Ostatak ekipe ima više kvaliteta. Bruno će predvoditi ofanzivni dio veze, Mainoo i Ugarte mogu odgovoriti zadacima. Fali širine, ali možda i Casemiro još malo posluži, pa što da ne i pokojni Mount. U odbrani smo začuđujuće najbolje pokriveni. Mislim da tu ima materijala da radi sa više igrača plus da se čak ponadamo i Shawu kao novom igraču. Yebiga, idemo da vidimo kako će ovo funkcionisati.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kod Hojlunda nekako ne vidim da je problem u sistemu.. Možda bi mu jednostavno godila neka posudba u Italiju, Španiju
Kakve li su šanse da dovedemo lijevog beka u januaru? Tu nam škripi ono baš baš
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Ma joj druže napadač od 75 mil nije za posudbe. Ili jesi potreban kvalitet ili nisi za te pare. Sad ostaje ta nada da može pročepiti jer realno on kod Ten Haga nije dovoljno iskorišten. Imao je premalo lopti.VivaLaStella je napisao/la: ↑12 nov 2024, 00:54Kod Hojlunda nekako ne vidim da je problem u sistemu.. Možda bi mu jednostavno godila neka posudba u Italiju, Španiju
Za lijevog beka će sve ovisiti od Malacie i Shawa. Znam i ja da su to dva mrtvaca, ali klub nije finansijski u mogućnosti da se bahati i dovodi trećeg. Možda nas sreća nekako posluži da neko od njih bude malo i zdrav do kraja sezone, a tu su realno i Dalot/Mazraoui po potrebi ili neko od krila za wing backa.
- VivaLaStella
- Kontakt:
E ovo je meni najveći upitnik. Je li to zbog sistema, plejmejkera ili je možda ipak do njega? Pretpostavljam da ćemo odgovor dobiti kad ga vidimo u Amorimovom sistemu, ali fali mu samopouzdanja to je bar očito.Poligon10 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 11:18Ma joj druže napadač od 75 mil nije za posudbe. Ili jesi potreban kvalitet ili nisi za te pare. Sad ostaje ta nada da može pročepiti jer realno on kod Ten Haga nije dovoljno iskorišten. Imao je premalo lopti.VivaLaStella je napisao/la: ↑12 nov 2024, 00:54Kod Hojlunda nekako ne vidim da je problem u sistemu.. Možda bi mu jednostavno godila neka posudba u Italiju, Španiju
Za lijevog beka će sve ovisiti od Malacie i Shawa. Znam i ja da su to dva mrtvaca, ali klub nije finansijski u mogućnosti da se bahati i dovodi trećeg. Možda nas sreća nekako posluži da neko od njih bude malo i zdrav do kraja sezone, a tu su realno i Dalot/Mazraoui po potrebi ili neko od krila za wing backa.
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Hojlund je klasični target-man. Ima tu fizičku konstituciju da dominira prostorom, ali nekako mi nema killerski osjećaj pred golom. Kod Ten Haga je fakat dobijao premalo lopti i kad vidimo koliko smo dali golova ove sezone samo nam se kaže. Napadi su se uglavnom odvijali sa krila i preko tranzicije i tu je on korišten za odvlačenje igrača ili zadržavanja lopti u build upu. Kod Amorima se to može promijeniti. Gyokeres je pravi primjer. Hojlund ovdje može profitirati od brže igre, stalnih centaršuteva i lopti u prostor. Ima za sve ovo potrebne predispozicije i nadati se da može uhvatiti golgetersku formu jer će nam baš trebati.VivaLaStella je napisao/la: ↑12 nov 2024, 12:07E ovo je meni najveći upitnik. Je li to zbog sistema, plejmejkera ili je možda ipak do njega? Pretpostavljam da ćemo odgovor dobiti kad ga vidimo u Amorimovom sistemu, ali fali mu samopouzdanja to je bar očito.Poligon10 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 11:18Ma joj druže napadač od 75 mil nije za posudbe. Ili jesi potreban kvalitet ili nisi za te pare. Sad ostaje ta nada da može pročepiti jer realno on kod Ten Haga nije dovoljno iskorišten. Imao je premalo lopti.VivaLaStella je napisao/la: ↑12 nov 2024, 00:54Kod Hojlunda nekako ne vidim da je problem u sistemu.. Možda bi mu jednostavno godila neka posudba u Italiju, Španiju
- VivaLaStella
- Kontakt:
Malo infosa o Amorimovim pomoćnicima

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Odličan podcast…
- VivaLaStella
- Kontakt:
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- VivaLaStella
- Kontakt:
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.