Ali dobro je na kraju, gazi dalje.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vec se Zekic izjasnio, ne mijenja izvodjaca.Senner je napisao/la: ↑09 nov 2024, 17:57Pitanje za ove "nabijem na **** stručnjake" jesmo li sada šampioni obzirom da smo ove malatnuli 2:0, a UZP ih jedva uzeo 0:1????
Pojedinci nisu igrali lopte na terminu, a uzimaju si za pravo da sole pamet po pitanju igre, a poooosebno po pitanju fizičke spreme naše ekipe.
Ako vas nervira ovakva igra izadjete fino sa stadiona, pardon ugasite tv i idete dalje!!!
SVAKA ČAST NA POBJEDI LAVOVI, sada na zasluženi odmor, pa onda u nove pobjede aBd
P.S. Nadam se da Guli više neće pucati penale i da će Zeka odrediti ko će u narednim periodu biti egzekutor![]()
Drug, nisu igraci kurbani koje prodajes iz tora u tor a da oni uprazno bleje. Valjda se i igrac nesta pita, a ne da ga neko "pusti" kao kera na ulicu. Kako znamo da Hamza sam nije htio iskorak?
Ja sam samo realan brate. Niti je za A repku, niti za kapitena Sarajeva.
Koga briga šta je htio ako ima ugovor,a imao je?napoleon72 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:32Drug, nisu igraci kurbani koje prodajes iz tora u tor a da oni uprazno bleje. Valjda se i igrac nesta pita, a ne da ga neko "pusti" kao kera na ulicu. Kako znamo da Hamza sam nije htio iskorak?
A druga stvar, na osnovu svega sto se pise neko bi pomislio da smo Inzagija prodali. Hamza je proigrao zadnjih 10ak utakmica kod nas, do tad je bio igrac koji postize gol na svakoj petoj utakmici. Ja jos pamtim epske promasaje, kad izadje 1 na 1 pa umjesto da plasira, zapuca 3 metra preko gola. Kod nas svaki bivsi zlatan, da sad Durakovica prodamo za pola godine bi se pisalo da je bio Marcelo.
Nemam ja nikakve ružičaste naočale niti lažem bilo koga ali pored raznoraznih kloceva i menadžerskih igrača može biti mjesta i za jednog mladog igrača koji je prošao mlađe selekcije i može mu samo pomoći u nastavku karijere, bolje nego moliti neke srpske i hrvatske polovnjake koji se odazovu samo kad ih ovi odyebu,kakav god je naš je,sretno Nidale
Mozes samo reci da je greska sto se nije doveo bolji od Turkesa, jer Hamza nije bio nikakva pljacka. Od 3 zicera pogadja jedan.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:35Koga briga šta je htio ako ima ugovor,a imao je?napoleon72 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:32Drug, nisu igraci kurbani koje prodajes iz tora u tor a da oni uprazno bleje. Valjda se i igrac nesta pita, a ne da ga neko "pusti" kao kera na ulicu. Kako znamo da Hamza sam nije htio iskorak?
A druga stvar, na osnovu svega sto se pise neko bi pomislio da smo Inzagija prodali. Hamza je proigrao zadnjih 10ak utakmica kod nas, do tad je bio igrac koji postize gol na svakoj petoj utakmici. Ja jos pamtim epske promasaje, kad izadje 1 na 1 pa umjesto da plasira, zapuca 3 metra preko gola. Kod nas svaki bivsi zlatan, da sad Durakovica prodamo za pola godine bi se pisalo da je bio Marcelo.
I baš tako ,samo je mogao u prazno blejati i graška je što se pustio jer se Turkeš neće naigrati kod nas.
Jest, u pravu siEastMadness je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:49Koliko ljudi sere za celika. Nema gorih navijaca od nas.
Cestitke momku i da se sto bolje prodas![]()
Trenutno korisnika/ca: boki86, kogmagie46, rishovski i 44 gosta.