Nidal Čelik
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nidal Čelik
Neki dan sam pisao o ovom malcu potencijal ima ali ga menadžeri guraju, kikser mrtvi. Nivo Djokanovica, Buljubasica i ostalih pitarskih propaliteta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Znaci jos jedan koji ide za nek 1.5 Mio + 

Prije pola godine u juniorima ga od komsije mali pravio budalom, isti taj malac na mojoj rekreaciji donosi vodu ili stane na gol.
Takva je pokerstars reprezentacija.

Takva je pokerstars reprezentacija.

Mali je kloc ali hajde.
Zasluženo, najperspektivniji štoper lige
Konačno Barbarez vuče prave poteze.

Konačno Barbarez vuče prave poteze.
NIDAL ĆELIK
Zasluženo!

Zasluženo!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
hahahah ko ovog malog gura vise
Prerano pozvan u reprezentaciju, potencijal - da, ali da je kvalitet - ne.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ismir Mirvic u saradnji sa zvaljom, kockarem i Vicom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- egocentrik
- Kontakt:
Kako ne doprinosi, vendeta ostajeNirton je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:42Ne doprinosiš ovoj temi.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:41Yebem ti sve kockarsko pokerasko, zoves momka koji svaku utakmicu skirvi gol, napravi penal ili dobije crveni.
Yebali te Mujakic i Celik usta zvalava![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Malo me podsjeca na Marka Topica facom al su mu postupci i reakcije na terenu odaju da je teska sirovina nazalost al eto jos ga nafuro Zekic sa kapitenskom trakom daj Boze da nekom ne slomije nogu u nastavku sezone
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jedan od jedinih realnih navijača Sarajeva na forumu, aferim

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovaj poziv je koristan iz više razloga, prvi i onaj najbitniji je da su pale sve maske. Ovako se nagrađuje "borba protiv saveza". Dugo su pripremali teren za ovo, te kapitenska, te kapitalac, qrci palci. Samo nisu računali na to da će mali biti baš ovoliko očajan na terenu.
Drugi razlog je taj da je sad jasno da Barbarez ima šefove i da sluša ono što mu se naredi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma kako god ne moze biti gori od Katića ili Mujakića a mlađi je dosta, više volim i njega trpiti nego ove od kojih znaš da nema ništa od njih. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovdje su samo pale maske nekim forumasima. Pojedinim su davno pale.
Kenjati - glagol koji pojedini forumasi najviše preferiraju.
O Nidalu nesto kasnije.
Kenjati - glagol koji pojedini forumasi najviše preferiraju.
O Nidalu nesto kasnije.
-
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la: ↑09 nov 2024, 21:48Ma kako god ne moze biti gori od Katića ili Mujakića a mlađi je dosta, više volim i njega trpiti nego ove od kojih znaš da nema ništa od njih.![]()
Upravo tako, ne znam šta više učiniti i kako ugoditi ovom našem stupidnom narodu. Ebo vas Katic i slicni njemu a takvi su svi nasi stoperi, njih cemo trpiti sa 30 godina jel? Isto kikseri teški.
Da se razumijemo mali je kikser teski i naravno da nije za poziva jos, to svi znamo ali ovaj poziv njega i Tarika je najbolji potez koji je SS uradio u ovom spisku jer koga istrpiti sad ako ne mladje igrace i kako je neko rekao mali je tempirana bomba...dovoljan razlog za poziv znqci ima drskost i petlju vec sad i ne boji se ni pogriješiti e tako se sazriieva kao igrac takvi nam trebaju, dosta nam je mekušaca.
Upravo zato jer ionako smo nabušeni nikakvih ambicija vise nemamo u ove dvije utakmice i sta smo trebali istrpiti kloceve koji imaju 30 god i koji igraju Šaban lige i s kojima bi isto primili 5 ili 6 golova.
Pricamo o nekom ciklusu u podmlađjivanju i onda se zovu igraci iz Saban liga s skoro 30 godina ...gdje tu logika ima li ovdje iko pametan i od publike i Strucnog staba jbt.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Pljuje se poziv dijetu od 18 godina od koje MOZDA bude neki ok stoper i koji sa 18 ima barem tonu seniorskog fudbala kakve takve naše lige (a bogami FKS postaje sa borcem i zrinjskim neka referenca polako i ozbiljniji klub), a da je npr pozvao Alajbegovića koji nema minutu seniorskog fudbala a istih su godina ovde bi se svršavalo.
Kažem, nije baš opravdan poziv čisto zbog nekih debilnih grešaka zadnjih par utakmica, ali radije njega sa 18 nego zolotića ili ko bi to jos mogao biti alternativa, ni ne znam.
Kažem, nije baš opravdan poziv čisto zbog nekih debilnih grešaka zadnjih par utakmica, ali radije njega sa 18 nego zolotića ili ko bi to jos mogao biti alternativa, ni ne znam.
Tebi drug treba lijecenje. Najdobronamjerniji moguci savjet.Virtu4l je napisao/la: ↑09 nov 2024, 21:39Ovaj poziv je koristan iz više razloga, prvi i onaj najbitniji je da su pale sve maske. Ovako se nagrađuje "borba protiv saveza". Dugo su pripremali teren za ovo, te kapitenska, te kapitalac, qrci palci. Samo nisu računali na to da će mali biti baš ovoliko očajan na terenu.
Drugi razlog je taj da je sad jasno da Barbarez ima šefove i da sluša ono što mu se naredi.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Stani malo, vi pričate o igraču koji ima 28 godina, koji je nezamjenjiv u ekipi koja je trenutno prvoplasirana u Švicarskoj? Govorite da nema kvalitet?Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 nov 2024, 22:23Unofficialpage je napisao/la: ↑09 nov 2024, 21:48Ma kako god ne moze biti gori od Katića ili Mujakića a mlađi je dosta, više volim i njega trpiti nego ove od kojih znaš da nema ništa od njih.![]()
Upravo tako, ne znam šta više učiniti i kako ugoditi ovom našem stupidnom narodu. Ebo vas Katic i slicni njemu a takvi su svi nasi stoperi, njih cemo trpiti sa 30 godina jel? Isto kikseri teški.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema kvalitet, pravi greške stalno. Nema nijedan parametar koji govori da je neka klasa. Za nas je dobar ali Nidal isto ima mjesta u ekipi u kojoj je glavni stoper Katić. Nije Nidal za prve postave svakako ali nije neki problem što je pozvan i ovo je plus veliki da mu je data šansa.Virtu4l je napisao/la: ↑09 nov 2024, 22:49Stani malo, vi pričate o igraču koji ima 28 godina, koji je nezamjenjiv u ekipi koja je trenutno prvoplasirana u Švicarskoj? Govorite da nema kvalitet?Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 nov 2024, 22:23Unofficialpage je napisao/la: ↑09 nov 2024, 21:48Ma kako god ne moze biti gori od Katića ili Mujakića a mlađi je dosta, više volim i njega trpiti nego ove od kojih znaš da nema ništa od njih.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.