RŠD Velež Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la killafrommanilla » 03 nov 2024, 17:17

mostar_mo je napisao/la:
03 nov 2024, 16:54
killafrommanilla je napisao/la:
03 nov 2024, 09:27
Xenophon je napisao/la:
03 nov 2024, 00:54

Navijanje odlično, skandalozna je odluka delegata Siniše Stojčića, koji je u jednom trenutku prekinuo utakmicu zbog pjesme "Jastrebovi - Moj Mitraljez" u kojem se spominju "četnici". Dakle, samim tim što mu smeta ta pjesma aludira na to da se on deklariše kao "četnik" što je skandal sam po sebi. Red Army je izdominirao.
Sve ja to razumijem ali je li toj pjesmi mjesto na stadionu, posebno kad znamo da nas vjerovatno ceka jaka kazna? Sta smo dokazali s tom pjesmom?

Moze bilo ko odgovoriti, svejedno. Samo me zanima sta smo dokazali

Dokazali i pokazali smo da necemo dozvoliti da nam za sezonu dvije pisu kazne za Dont forget Srebrenica jer sve ide u tom pravcu.
Momcima puna podrska !
E nisam znao da je to ova pjesma postigla, znaci sad nam nece pisati kazne za takve stvari. Hvala na objasnjenju.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2024, 02:25

Killa, u neku ruku si u pravu ali ovo ovdje je iznad sporta, to je isto kada gubiš sve utakmice a ljudi i dalje lojalni klubu. Kaznih će uvijek bit nikad ravnopravnost u njima. Momci imaju svoju furku i puna podrška za njih. Nije se ovo prvi put pjevalo, pjeva se na protiv takvih i sl. klubova redovno, kao što se pjevaju posebne pjesme protiv hzhb klubova, a posebno na gostovanjima, sve možeš pronaći na yt.

Momci su odigrali sjajnu utakmicu kada se u obzir uzme da je ovo bila mješavina b i c tima. Izboriš x a igra ti nekakav Puce :clap:

Usporedite izmjene borca i Veleža, razlika u kvaliteti kao Bayern i Dresden.

FK Zeljeznicar - gostima
NK Siroki Brijeg - kući
FK Radnik Bijeljina - kući
FK Igman Konjic - gostima
Sloboda Tuzla - kući
Sloga Meridian - gostima

Onda slijedi zimska pauza.

Protiv Želje je x ok rezultat a što im ne bi vratili za poraz na domaćem terenu. Valjda se svi vrate, golman dobio treći žuti.

Realno nakon Želje se mogu nanizati par pobjeda da se dođe do potpune stabilizacije. U zimskom prelaznom roku dovesti 2-3 igrača. Lagano 4-6 mjesto do kraja sezone.

Bilo bi tu više bodova da je Pršeš igrao od 1 kola. Momak je daleko najbolji igrač Veleža uz Hrkača. Savić počeo da pokazuje kvalitet. Odbrana čvrsta otkad nema panja kojeg je doveo ćelo.

Redred
Kontakt:

Post Postao/la Redred » 04 nov 2024, 07:52

Meni je drago samo sto je puce odigrao cijelu utakmicu da dokaze svim navijacima nasim koji govore da moze igrat da se napokon uvjere da momak ne moze igrat 20 mu godina nema snage nema nista jedino sto izgledom baca na nuneza to je sve ja bi ga za pocetak poklonio nekome

salmy

Post Postao/la salmy » 04 nov 2024, 16:00

Šteta zbog Osmana, što je dobio u zadnjim minutama "žuti karton" i na žalost neće branit protiv Želje, a Jelić je toliki jad da mu treba zabranit hodat po Mostaru...Fujjj
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 04 nov 2024, 17:57

Puce da igra svaku do pauze, (ima još kandidata) pa ako je to brašno za mijesiti pogaču valjda će se pokazati. Ako ne prebaciti ga u fk eminu

Objektivac
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac » 10 nov 2024, 13:29

Ante Hrkać je najbolji igrač u ovoj ekipi bez pogovora.
Svaku utakmicu kad god primi loptu i ima par sekundi, uvijek napravi ključni pas prema naprijed i instant smo pred golom protivnika. Uvijek ga hvalim, ali nismo svjesni kakvog igrača imamo :salut:

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 10 nov 2024, 13:57

Objektivac je napisao/la:
10 nov 2024, 13:29
Ante Hrkać je najbolji igrač u ovoj ekipi bez pogovora.
Svaku utakmicu kad god primi loptu i ima par sekundi, uvijek napravi ključni pas prema naprijed i instant smo pred golom protivnika. Uvijek ga hvalim, ali nismo svjesni kakvog igrača imamo :salut:
Konstantan je, unosi sigurnost i sigurno je zaslužio kapitensku traku. Lider.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 nov 2024, 14:14

Osmana prodati, sta god se uzme dobro je.

Ima Ribic, dat mu ugovor odmah na pet godina.

Objektivac
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac » 10 nov 2024, 14:17

Dobar Ribić, djeluje sigurno.
Dva pojačanja prema naprijed nam trebaju na polusezoni, špic i krilo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 nov 2024, 14:23

Svaka cast Orecu prosle sezone ali sad je pokazao svoj fudbalski iq.

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 10 nov 2024, 14:28

Neutral je napisao/la:
10 nov 2024, 14:23
Pojma čovjek nema, potpuno izgubljen.. bekovi su nam kritični

Objektivac
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac » 10 nov 2024, 14:29

A vidi mehremića :rol:

salmy

Post Postao/la salmy » 10 nov 2024, 14:32

Neutral je napisao/la:
10 nov 2024, 14:23
Kakav samo jeftin gol primamo iz totalno bezvezne situacije i neshvatljiv potez Ante Oreča koji je prošle sezone bio jedan od najboljih.Trebamo krenuti do kraja na sve ili ništa, pa šta god bude.

salmy

Post Postao/la salmy » 10 nov 2024, 14:39

Objektivac je napisao/la:
10 nov 2024, 14:29
A vidi mehremića :rol:
Jel ovaj Mehremić igra za Želju ili za nas? Bogami je "prolupo lončiće" skroz, samo greške pravi.

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 10 nov 2024, 14:45

Po ko zna koji put u zadnjih nekoliko sezona Prses gubi loptu iz koje mi primamo gol.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 10 nov 2024, 15:01

Nama se sve cesce grbavica pretvara u banja luku. Cist crveni krpicu, za isti start ga je kyeremeh dobio protiv sarajeva. Pa od 4 minute produzene igralo se vrh 1 minut ali sta ocekivat od ekipe koja je na sumnjiv nacin izborila opstanak prosle sezone. Sto se tice utakmice Ribic pozitva, pogotovo igra sa nogom. Prses najgori, u zadnje vrijeme ili je dobar ili katastrofalan nema sredine.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 10 nov 2024, 15:06

Utakmica se ubila za Milaka, bilo je prostora prema naprijed i šteta što nije bio spreman.

Nadam se na zimu bar jednom solidnom veznjaku.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 nov 2024, 15:11

Mogu se eseji pisati ovdje ali Velez je drasticno ostecen.

Crveni karton na pocetku utakmice i neregularan gol.

Ovo ostalo ne treba komentarisati. Vidi se stabilnost u ekipi, tako je bilo dok Mehremic nije usao.

Grbavica i Banja Luka, nema razlike. Sjetite se pretprosle sezone i faula nad golmanom koji nije sviran, pa nepostojeci penal itd.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 nov 2024, 15:14

Malo ljudi morate shvatiti da kod nas svaki napad krece s Prsesom. Normalno je da ne moze 90+ minuta izdrzati da kreira svaki napad bez greske. Primijetite da kad smo najjaci bili, u vrijeme Fedje, imali smo Radovac - Prses i Hasanovic koji je tehnicki losiji ali sa plucima. Kao sto je sada recimo Halilovic, s tim da je meni Hasanovic ipak bolji igrac al tu je to.

I u Zrinjskog, Borca, Sarajeva sredinu terena drze dva znalca. A to Sikalo nikad nece biti, kao ni Lohan. Treba nam klasicni vezni slicnog tipa kao Prses.

Kao sto sam i pisao zadnjih 6 mjeseci, i sada kazem, dugo cemo kihati (ne)rad Senada Kevelja dok malo stanemo na noge. Pozitivno je sto igramo lopte, ne izbijamo, ali jednostavno nemamo kvalitet da 90 minuta budemo na nivou. Prelazni se mora odraditi maksimalno ozbiljno.

Igraca s brojem 44 ne vrijedi komentarisati, ali on je eklatantan primjer transfer politike bivseg predsjednika.

A Grbavica kao Grbavica, uvijek isto, tu moras biti pokraden jer je tu cika i vriska za svaki aut, a ne da ponistis dva neregularna gola. Ono ulazenje u teren protiv Sloge je dokaz toga, a danas prelezase cijelu nadoknadu. Uostalom, Velez s Haskicem, Gulijem i jos jednim veznjakom bi ovo i danas dobio nesto slicno kao Zrinjski. Pametno odigras protiv njih i ako imas malo kvaliteta, to je 0:2. Dokazano kroz zadnje sezone. Samo sto mi nemamo kvaliteta dovoljno.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 10 nov 2024, 15:16

Pacerski poraz kao plod vlastitih gresaka. Prvi gol diletantski, za kazne. Bilo je samo pitanje vremena kad ce Prses pogriješiti, danas nije bio njegov dan. Igra u polju solidna ali u napadu nam fali kvaliteta i to je najveća boljka ovog tima. Ribić malo plivao ali solidna partija.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.