Od sezone 2008/09 Barcelona ima 13 trofeja više od Real Madrida.
5 La liga više
1 LP manje
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Bartomeu wants to sit down with Messi to talk. [cat radio]
[RAC1First place medal] | Ferran Soriano is leading the negotiations with Messi's entourage. City proposes a 2-year contract and salary as high as Barça. Messi demanded that Guardiola should be the coach.
Ma ne to nego mislio sam vise na to da Messija ne vidim da poslije fudbala radi, da ide po New Yorku a la Henry ili Xavi koji ima ambicije. Ja mislim da ce Leo kad zavrsi s fudbalom nestati skroz. U tom smislu govorim jasta ce ici po Americi i kasniji NYFC..Donnie Darko je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:47Prijatelju moj Xavi je najveći ambasador **** Katara na planeti. A pare koje će Messi dobiti od ovih su vjerovatno daleko veće i od tih para koje Xavi prima. Money talks. Naravno da će ići u SAD igrati malo neozbiljnog fudbala i pri tome zaraditi para koliko 99% fudbalera ne može zaraditi u 5 svojih karijera.
Već počeo uslove postavljati a nije ni prešao zvanično. Šta će tek biti kad oformi klan sa Aguerom i ekipom.leorey je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:50Bartomeu wants to sit down with Messi to talk. [cat radio][RAC1First place medal] | Ferran Soriano is leading the negotiations with Messi's entourage. City proposes a 2-year contract and salary as high as Barça. Messi demanded that Guardiola should be the coach.
money talksReX je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:51Ma ne to nego mislio sam vise na to da Messija ne vidim da poslije fudbala radi, da ide po New Yorku a la Henry ili Xavi koji ima ambicije. Ja mislim da ce Leo kad zavrsi s fudbalom nestati skroz. U tom smislu govorim jasta ce ici po Americi i kasniji NYFC..Donnie Darko je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:47Prijatelju moj Xavi je najveći ambasador **** Katara na planeti. A pare koje će Messi dobiti od ovih su vjerovatno daleko veće i od tih para koje Xavi prima. Money talks. Naravno da će ići u SAD igrati malo neozbiljnog fudbala i pri tome zaraditi para koliko 99% fudbalera ne može zaraditi u 5 svojih karijera.
Kažu hoće da City vrati ZabaletuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:53Već počeo uslove postavljati a nije ni prešao zvanično. Šta će tek biti kad oformi klan sa Aguerom i ekipom.leorey je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:50Bartomeu wants to sit down with Messi to talk. [cat radio][RAC1First place medal] | Ferran Soriano is leading the negotiations with Messi's entourage. City proposes a 2-year contract and salary as high as Barça. Messi demanded that Guardiola should be the coach.![]()
Pa vidjeli smo na primjeru MSN-a da to u modernom fudbalu pije vode samo godinu-dvije. Cim imas klanove u ekipi, kad tad ce zahladiti atmosfera u svlacionici. Ja sam i dalje uveren da nisu Suareza odyebali preko telefona (jos covjek javno rekao da je spreman biti na klupi), ne bi 1000 % doslo do ovoga.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:53Već počeo uslove postavljati a nije ni prešao zvanično. Šta će tek biti kad oformi klan sa Aguerom i ekipom.leorey je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:50Bartomeu wants to sit down with Messi to talk. [cat radio][RAC1First place medal] | Ferran Soriano is leading the negotiations with Messi's entourage. City proposes a 2-year contract and salary as high as Barça. Messi demanded that Guardiola should be the coach.![]()
Mah.. volit ce ga sve dok bude igrao dobro. A kad bude poceo da pokazuje da mu nije stalo yebat ce mu sve, popularno u narodu sjeme i pleme.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:53Već počeo uslove postavljati a nije ni prešao zvanično. Šta će tek biti kad oformi klan sa Aguerom i ekipom.leorey je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:50Bartomeu wants to sit down with Messi to talk. [cat radio][RAC1First place medal] | Ferran Soriano is leading the negotiations with Messi's entourage. City proposes a 2-year contract and salary as high as Barça. Messi demanded that Guardiola should be the coach.![]()
Ma kako god, Barca će biti dobra. Bilo bi bolje kad bi igrači ušli u razmjenu odmah, riješiš sve jednim potezom. S druge strane, ako dobiju čisti keš, ne bi me čudilo da se desi kao i nakon Neymarovog odlaska, da svi klubovi dignu cijene igrača. Vidjećemo..leorey je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:47RAC pise da City sad pregovara s Barcelonom, kako i treba biti jer je covjek pod ugovorom.AlfredNobel je napisao/la: ↑26 avg 2020, 14:45Cancelo, Bernardo Silva i Jesus. Ovim pridodati Upamecana, Gayu i Thiaga/Wijnalduma. Najveće želje u sredini su mi Auoar i Tonali.
Presra ga ja, ali bi bila perverzija.![]()
Traziti im dosta novca ili igraca+novac, nema druge. Jasno je da ce ovi platit koliko god budemo trazili.
BRAVO!!!JoeBleck je napisao/la: ↑26 avg 2020, 15:07Ma nismo svjesni koliko ce Barca izgubiti a neko dobiti.
Kad ne znas ciji dres kupiti , kupis Messijev.Kad ne znas sta je fudbal,znas ko je Messi.Kad ne znas sta vise uraditi sa loptom , das je Messiju.
Ovo je najveci poraz u historijatu kluba.Izgubio si najveci fudbalski brend i najvrijedniju personu ikada u fudbalu.
Klub je bio bogat do ovog trenutka, nakon toga ce cekati i cekati da se pojavi neko dostojan njegovog prvog slova.
Messi je nesto nasavrsenije sto je fudbal ikada imao i kao takav on je kultna licnost i osoba koja gdje god bila imat ce impact na sve oko sebe.To sto treneri i saigraci nisu bili godinama u nazad koristiti njegovo prisustvo na terenu je njihov problem.Neko ce znati i dobiti ne samo nerealnog fudbalera vec covjeka koji sa sobom nosi slavu i status bozanstva.Barcelone je trebala biti klub koji je imao privilegiju jedinu u Svijetu imati u svojim redovima jednom od milion ,to vise nece biti.
Zasluzio je onim sto je dao klubu statu-u velicine Sagrada Familije.
Naravno da ce se pratiti i dalje , pratiti njega je sustina fudbala i ljepota ove igre.Njegov fudbal brain je nesto sto samo rijetki u svijetu sporta imaju.On je fudbalski Tesla,Osulivan,Federer.Mastermind !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.