Seyo_TM je napisao/la:Svim željovcima pravoslavne vjeroispovijesti sretno Badnje veče i sretan Božić!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Dolina ćupova u snježnom ruhu.
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... n_grbavica" onclick="window.open(this.href);return false;
Svim Željovcima pravoslavne vjeroispovijesti sretno Badnje veče i sretan Božić!
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... n_grbavica" onclick="window.open(this.href);return false;
Svim Željovcima pravoslavne vjeroispovijesti sretno Badnje veče i sretan Božić!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Odrekao bi se duple krune,kad bi mu ponudili da Željo igra grupnu fazu Europa lige.xxl basket je napisao/la:jel neko slucajno kupio ili procitao onaj magazin **** , vidim na naslovnoj amar s izjavom odrekao bih se duple krune i 3 tacke zna li neko o cemu se pise tu bas me nesto zanima ...
Hocu i ja u EVROPU place mami pitar mali,
sto me rodi nesretnoga,sto me odmah ne pobaci,jer
dozivjet nikad necu da budemo mi prvaci.
Sto me majko ti nauci da zavolim bordo boju,zar
da zeljo godinama unistava mladost moju.
Ostaricu necu znati sta je radost sampiona,uvijek
tuzan vracat cu se sa kosevskog stadiona.
Kako majko da provedem ovaj zivot u veselju???
LAKO SINE,PUSTI PAPKE I NAVIJAJ TI ZA ZELJU!!!!!!
============================================
Gdje cu majko sad na utakmicu?U vogoscu ili hrasnicu??
Mozda cemo igrat u Doglodima cujem tamo dobar teren ima.
Na otoci stadion je gradski sa OLIMPIKOM djelit cemo bratski,
cini mi se sve da sanjam ruzno na kosevo stalno gledam tuzno.
Nema tamo vise utakmice,jadna majko sad smo izbjeglice,nema
nama tamo vise ici,ko zna majko dokle cemo stici.
Dokle majko ova ponizenja,da li za ovo ima rjesenja??
SINE DRAGI BRISI SUZE S LICA,TU JE ZELJO,TU JE GRBAVICA.
sto me rodi nesretnoga,sto me odmah ne pobaci,jer
dozivjet nikad necu da budemo mi prvaci.
Sto me majko ti nauci da zavolim bordo boju,zar
da zeljo godinama unistava mladost moju.
Ostaricu necu znati sta je radost sampiona,uvijek
tuzan vracat cu se sa kosevskog stadiona.
Kako majko da provedem ovaj zivot u veselju???
LAKO SINE,PUSTI PAPKE I NAVIJAJ TI ZA ZELJU!!!!!!
Gdje cu majko sad na utakmicu?U vogoscu ili hrasnicu??
Mozda cemo igrat u Doglodima cujem tamo dobar teren ima.
Na otoci stadion je gradski sa OLIMPIKOM djelit cemo bratski,
cini mi se sve da sanjam ruzno na kosevo stalno gledam tuzno.
Nema tamo vise utakmice,jadna majko sad smo izbjeglice,nema
nama tamo vise ici,ko zna majko dokle cemo stici.
Dokle majko ova ponizenja,da li za ovo ima rjesenja??
SINE DRAGI BRISI SUZE S LICA,TU JE ZELJO,TU JE GRBAVICA.
Potpis!
JustBlue je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Svim željovcima pravoslavne vjeroispovijesti sretno Badnje veče i sretan Božić!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Seyo_TM je napisao/la:Svim željovcima pravoslavne vjeroispovijesti sretno Badnje veče i sretan Božić!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Prijelazni rok je faktički već počeo, hoće li se Željo pojačavati i na kojim pozicijama „škripi“, ako se uopće može reći da „škripi“ u ekipi koja se ne sjeća kada je posljednji put poražena?
OSIM:Ma uvijek treba igrača, ali koga da dovedemo? Para za pravog igrača, a pod pravim igračem podrazumijevam igrača koji je igrao u inostranstvu, recimo u Austriji, mi nemamo. Sve ovo što je u BiH, ne kažem da ne vrijedi, ali nije to to. Evo, dajte mi Vi recite ko bi iz naše lige bio pojačanje u našoj ekipi? S dužnim poštovanjem, evo u Sarajevu sada ima pet igrača koji imaju mjesta u našoj ekipi, ali nisu to igrači da mu daš da igra i da on rasturi, da kažeš vidi ovoga što ubija, ovaj je čudo.
Imate li neku želju u 2012. godini?
OSIM: Samo jednu, da se onaj ćelo (Gianni Infantino, glavni sekretar UEFA-e) ne pojavi na žrijebu. Nek' se malo razboli, ništa sada ozbiljno da me pogrešno ljudi ne shvate, neka blaža gripa i tako slično. Da odmah ozdravi nakon što prođe žrijeb kvalifikacija u eurotakmičenjima, samo da on ne izvlači kuglice.
SIR AMAR OSIM !
OSIM:Ma uvijek treba igrača, ali koga da dovedemo? Para za pravog igrača, a pod pravim igračem podrazumijevam igrača koji je igrao u inostranstvu, recimo u Austriji, mi nemamo. Sve ovo što je u BiH, ne kažem da ne vrijedi, ali nije to to. Evo, dajte mi Vi recite ko bi iz naše lige bio pojačanje u našoj ekipi? S dužnim poštovanjem, evo u Sarajevu sada ima pet igrača koji imaju mjesta u našoj ekipi, ali nisu to igrači da mu daš da igra i da on rasturi, da kažeš vidi ovoga što ubija, ovaj je čudo.
Imate li neku želju u 2012. godini?
OSIM: Samo jednu, da se onaj ćelo (Gianni Infantino, glavni sekretar UEFA-e) ne pojavi na žrijebu. Nek' se malo razboli, ništa sada ozbiljno da me pogrešno ljudi ne shvate, neka blaža gripa i tako slično. Da odmah ozdravi nakon što prođe žrijeb kvalifikacija u eurotakmičenjima, samo da on ne izvlači kuglice.
SIR AMAR OSIM !
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ovo bi trebale biti najbolje pripreme do sad po svim segmentima od smjestaja, terena komplet uslova.To se trazi 
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/josi ... elji/71775" onclick="window.open(this.href);return false; 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
ima se, moze sepile87 je napisao/la:Ovo bi trebale biti najbolje pripreme do sad po svim segmentima od smjestaja, terena komplet uslova.To se trazi
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... ljeznicara" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ma ekipa je sasvim solidna za nase uslove uz dobre pripreme moze ovo jos bolje, ako pri tom ubodemo jos jednog igraca koji bi bio pojacanje u pravom smislu te rijeci na koju smo!Seyo_TM je napisao/la:ima se, moze sepile87 je napisao/la:Ovo bi trebale biti najbolje pripreme do sad po svim segmentima od smjestaja, terena komplet uslova.To se trazi![]()
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... ljeznicara" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Svim Manijacima pravoslavne vjeroispovijesti Sretan Božić da ga provedu u miru i u veselju !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Sretan Božić prvo svim manijacima, pa onda i ostalim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti.
Za zivot cijeli!
evo ĆUTUK na probi ja mislim da je on dosta kvalitetan stoper no u zadnjih 2-3 gdine bas i nema srece,mozda i znate kako je jedno vrijeme igrao u Hajduku bio je standardni prvotimac 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bit će taj Ćutuk dobar za klupe. 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
može im se
a za ovog Ćutuka, trebaće njemu dokazivanja. xd
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
i kod vas to nesto sve bezveze,nikakav iskorak,uklapate se u ovo opste sivilo i prosjek lige,cuj igrac imao godinu dana pauze,pa valjda bi ga doveo sb da ima ista od njega
....tolike pare od transfera bekrica,sehica,visce,procenti od dzeke,pare od Evrope,a nikad cestitog igraca dovesti ili bar usminkati stadion da bar igrate evropu na njemu....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
ne se sikiratiDule 078 je napisao/la:i kod vas to nesto sve bezveze,nikakav iskorak,uklapate se u ovo opste sivilo i prosjek lige,cuj igrac imao godinu dana pauze,pa valjda bi ga doveo sb da ima ista od njega....tolike pare od transfera bekrica,sehica,visce,procenti od dzeke,pare od Evrope,a nikad cestitog igraca dovesti ili bar usminkati stadion da bar igrate evropu na njemu....
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.