FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
I meni bi bilo isto tako,al ono sto je Plakalo danas pokazao nije bas ohrabrujuce...miky_hz je napisao/la:Ovo bravo se odnosi na sansu koju je dobio,nevezano za to kako je branio,drago mi je sto je dobio prostora i prve minute u PL kao sto bi mi bilo drago da je jos 5 juniora zaigralo danas
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hoćemo li sad gledati kako je momak branio u svom debiju...ja definitivno NE. Kada sam vidio da će on braniti bilo mi je pravo drago. Da je primio dva gola jeste, jeli bitna utakmica, nije. NJemu treba još mnogo utakmica da sazrije u velikog golana, a ima potencijala.
Bravo Emire.
Što se tiče utakmice, ovo je prva koju sam na Koševu gledao bez "srkleta"
, ni kog jednog gola nisam se nervirao, ni kad je Barić gubio loptu po desnoj strani ko početnik... Rekao bih revijalna utakmica koju su naši odigrali sa pola snage.
U Faretu imamo jednog jako perspektivnog igrača.
Čestitke Ivanu na zasluženoj nagradi.

Bravo Emire.
Što se tiče utakmice, ovo je prva koju sam na Koševu gledao bez "srkleta"
U Faretu imamo jednog jako perspektivnog igrača.
Čestitke Ivanu na zasluženoj nagradi.
@ gangevil sad navijaj svim srcem za celik da dobije 0-3.
Parazite ovog foruma.
Tebi je od titule bilo koje,vaznije da zeljo ne ide u europu.
Ovaj zeljo je mozda najlosiji u zadnjih par godina,a opet je cisto svojom krivicom zavrsio 4.
Ima tu I pozitvnih I negativnih stvari,ali I'm **** sve po spisku,samo iz jednog razloga,sto takvim pacenicima omoguce I trun srece u zivotu.
Takve treba **** dok ne rode ili ne crknu.
Izvinjavam se ostalim pitarima I forumasima.
Ne mogu ovog najveceg smrada na forumu da gledam.
Parazite ovog foruma.
Ovaj zeljo je mozda najlosiji u zadnjih par godina,a opet je cisto svojom krivicom zavrsio 4.
Ima tu I pozitvnih I negativnih stvari,ali I'm **** sve po spisku,samo iz jednog razloga,sto takvim pacenicima omoguce I trun srece u zivotu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Bas na Istoku komentarisemo,kad smo zadnji put igrali na Kosevu,a da je ovako lijepo suncano vrijeme bilo. 
Uprava je izgleda odlucila da samo sjever napuni za finale kupa
...sjever 4 za clanove 2 ...ostale tribine kao da se Liga Šamiona igra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uvijek je njima Željo bio i ostao mjera svih stvaribarbarez je napisao/la:@ gangevil sad navijaj svim srcem za celik da dobije 0-3.
Parazite ovog foruma.
Njima je sezona uspjela samo ako završe ispred Želje (kao ovaj put, nakon pet godina), pa makar to bilo jedan bod razlike, makar to bilo i u zadnjem kolu i sudijskim navlacenjem za Rudar.
Tako da ne znam cemu se cudiš
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 maj 2014, 20:14, ukupno mijenjano 2 puta.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
barbarez je napisao/la:@ gangevil sad navijaj svim srcem za celik da dobije 0-3.
Parazite ovog foruma.
Covjek pise na forumu FKS. I nikad nista nije pisao na forumu zelje.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Derbi protiv Zelje kad je bilo 2:2..ja mislim..amypitar je napisao/la:Bas na Istoku komentarisemo,kad smo zadnji put igrali na Kosevu,a da je ovako lijepo suncano vrijeme bilo.
FK SARAJEVO.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Derbi protiv Zelje kad je bilo 2:2..ja mislim..amypitar je napisao/la:Bas na Istoku komentarisemo,kad smo zadnji put igrali na Kosevu,a da je ovako lijepo suncano vrijeme bilo.
Da. I Said Huseinovic...
Ali nekako je bolje kad je tmurno vrijeme. Sjedim pratim utakmicu, kad se osjeti neki neugodan miris, i s jaranom komentarišem šta li ovo dismr, ni on ne konta kad se poče smijati, rekoh šta je...Kaže frajer iza nas skinuo patikemma_hz je napisao/la:Derbi protiv Zelje kad je bilo 2:2..ja mislim..amypitar je napisao/la:Bas na Istoku komentarisemo,kad smo zadnji put igrali na Kosevu,a da je ovako lijepo suncano vrijeme bilo.
Da je kiša padala ne bi ih skinuo sigurno..
pa to samo kod vas i ima 
Gladna guzica **** ih otac.miky_hz je napisao/la:Uprava je izgleda odlucila da samo sjever napuni za finale kupa...sjever 4 za clanove 2 ...ostale tribine kao da se Liga Šamiona igra
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav debilan potez ne mogu da vjerujem. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A koja je cijena ostalih ulaznica ?Head je napisao/la:Gladna guzica **** ih otac.miky_hz je napisao/la:Uprava je izgleda odlucila da samo sjever napuni za finale kupa...sjever 4 za clanove 2 ...ostale tribine kao da se Liga Šamiona igra
Sarajevo ljubavi moja.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/uscuplic ... aca/130842" onclick="window.open(this.href);return false;
Što kaže Dženo, svi smo primjetili da ekipi fali malo sviježine, ali dobro.
I ja sam očekivao više raje, ali eto čudan je naš mantalitet. Kad klubu ne ide, raja ne dolazi zbog loših rezultata, a kada ide nađe neki drugi izgovor. Gledajući cijene karata za Kup moja očekivanja su max 15 milja....Pozitivna stvar je što će porasti broj članova

@sonpen
Istok 10KM (za članove 7KM)
Zapad 15KM (10KM)
Ali ima ta pogodnost da se učlaniš ili obnoviš članarinu i dobiješ jednu kartu gratis!
I ja sam očekivao više raje, ali eto čudan je naš mantalitet. Kad klubu ne ide, raja ne dolazi zbog loših rezultata, a kada ide nađe neki drugi izgovor. Gledajući cijene karata za Kup moja očekivanja su max 15 milja....Pozitivna stvar je što će porasti broj članova
@sonpen
Zapad 15KM (10KM)
Ali ima ta pogodnost da se učlaniš ili obnoviš članarinu i dobiješ jednu kartu gratis!
Poruka Mariu, ne daj se isprovocirat.
-
SandorClegane
- Kontakt:
Koliko je danas bilo gledalaca ? Ja mislim da ce vas plafon biti 8 milja!hilmo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/uscuplic ... aca/130842
I ja sam očekivao više raje, ali eto čudan je naš mantalitet. Kad klubu ne ide, raja ne dolazi zbog loših rezultata, a kada ide nađe neki drugi izgovor. Gledajući cijene karata za Kup moja očekivanja su max 15 milja....Pozitivna stvar je što će porasti broj članova![]()
@sonpen
Zapad 15KM (10KM)
Krajnje glupo je dizati cijene ulaznica. Budimo realni, raja nema para. Treba li su niskim cijenama privuci sto vise ljudim. Bruka je da zapad kod nas kosta 15km a u Zenici je bio 6km.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Danas lose ..oko 2 500 do 3 maximalno...SandorClegane je napisao/la:Koliko je danas bilo gledalaca ? Ja mislim da ce vas plafon biti 8 milja!hilmo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/uscuplic ... aca/130842
I ja sam očekivao više raje, ali eto čudan je naš mantalitet. Kad klubu ne ide, raja ne dolazi zbog loših rezultata, a kada ide nađe neki drugi izgovor. Gledajući cijene karata za Kup moja očekivanja su max 15 milja....Pozitivna stvar je što će porasti broj članova![]()
@sonpen
Zapad 15KM (10KM)
finale ce se raja nafurati,malo ce i marketing tu posla odraditi..subota ovo ono...ma ja mislim da je sve ispod 12 milja sramota ..al predvidjam cenera ...
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 21 gost.