Bayern111 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:17
Upamecano bi bio strasno pojacanje nada mislim da bi se mozda i guzva stvorila u timu... Ako planiraju hernandeza koristiti na stoperu, i imaju tu jos sulea koji se oporavlja pa pavard pa i alaba, ano davies ostane na beku.... Sve su to igraci koji ce zeljeti u prvi tim
Ja sam ubijedjen da ce sane doci u bayern.
A sto se tice hasan mislim da je najmanje kriv za sve sto se desava na polju transfera... On ima svezane ruke i radi dosta stvari lo namologu vrha... Mozda grijesim ali sam procitao negdje da hasan ima odrijesen ruke u transferima do 20 mil sve preko zahtjeva odobrenje ulija i rumenigea... A ako je stvarno tako onda max eberl tesko da ce doci na takvu situaciju... A isto tako osoba koja je dovela alphonsa daviesa samo on.... I alsolutno zasluzuje za to svaku pohvalu
Tesko je imati jasnu sliku oko transfera a neznas ko ce voditi ekipu... Sane ce sigurno goditi svakom treneru ili haverz ali saf neke igrace dovesti na svoju ruku i inda flik dobije nogu dodje luoam ten hag ili tuchel sta omda on kaze necu ja upamecana niti zelim hakimija ne uklapaju se u moju filozofiju
Prvo, ispričavam se što odgovaram tek nakon nekoliko dana.
Shvaćam da bi se stvorila gužva u obrani od lijevog beka do desnog ali Upamecano je igrač koji se za tih 60 milijuna mora dovesti. Momak ima sve predispozicije da bude veliki igrač. Unatoč tim godinama koje ima, djeluje i igra kao prekaljeni igrač. Već par godina pokazuje svoju kvalitetu i mislim da je došao do te razine da bez problema može igrati u Bayernu.
Slažem se sa tobom da ima tu puno pitanja šta bi se dogodilo sa Hernandezom, Suleom, Alabom, Pavardom u tom slučaju. Pitanja koja će se iskristalizirati do ljeta. Pitanje je trenutno kakav će se vratiti Hernandez, kad se vrati Sule pitanje je kako će on igrati, kod Alabe je upitno da li momak želi produžiti ugovor i u biti gdje i kako ga planira novi trener koristiti, Pavard je još tu a kod njega je zaista teško reći koja pozicija mu najbolje odgovara. Evo spominje se i Dest kao desni bek.
Još da se vratim na Upamecana, sa njim ne možemo pogriješiti. Ako ga dovedemo, bit će to pun pogodak i bez obzira na gužvu u obrani, za njega mora imati mjesta ili mjesta treba napraviti.
Nisam znao ovo za Bracu, zanimljivo. Ha dobro, istina da se on malo toga pita ali ok, možda i ja griješim puno u smislu njegovih kvaliteta. Vrijeme će pokazati.
Ma to za trenera se nažalost neće znati do kraja sezone. Što je i loše jer ipak bi bilo lijepo znati šta i kako dalje. Ali očito žele pričekati kako će se Flick pokazati. Uglavnom, kad ovo pišem, ima tu jako jako puno pitanja na koja nemamo odgovore. Bit će zaista zanimljivo ljeto u Bayernu.