Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Forster
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Forster » 29 maj 2014, 19:00

Forster je napisao/la:Jučer očajno tipovanje sa moje strane :?

Donati - Lama 2 @ 1.40

Garcia-Lopez - Mannarino TR 3:0 @ 1.83
Mayer - Gabashvili 2 @ 2.20

Seppi - Monaco 1 @ 2.20
Lajovic - Zopp TR 3:0 @ 1.83

Sock - Johnson 2 @ 2.10

Lama u životnoj formi, igra odlično, ostvario je veliki napredak i mislim da Donati ne bi trebao predstavljati problem za njega iako zna biti dosta neugodan.

Garcia-Lopez također pokazuje da vrlo dobro zna da igra tenis i protiv najboljih na svijetu, namučio je Novaka, pomeo Wawrinku, i Mannarino teško da ima neke šanse sa obzirom kakav je na zemlji.

Gabashvili talentovan shotmaker, uzivanje je gledati njegov tenis, protiv Mayera sigurno ima dosta šansi, nije Mayer nepremostiva prepreka, jos ako krenu neforsirane greške, ovo Gaba dobija.

Monaco nista posebno, prosao Pouillea u 1. kolu, ne igra previse ofanzivno, Seppi na iznenađenje izbacio Giralda sa laganih 3:0, u duelu dva dosta slicna igrača, prednost dajem Seppiu.

Zopp? On je tu došao samo da uzme pare za nastup u 1. rundi, Haas mu je predao kod vodstva od 5:2, tako da ova neocekivana sreća za Zoppa donosi Lajovicu lagani prolaz dalje. Odigrao je možda i meč karijere protiv Delbonisa, odličnog zemljaša, isprašio ga je sa 3:0, dominantan na terenu, i Zopp ne bi trebao bolje proci.

Duel dva Amerikanca, obojica loši na zemlji, prednost dajem Johnsonu zbog boljeg servisa, ostatak njihove igre je tu negdje, i mislim da ce Johnson. ako bude koncentrisan doci, do pobjede.
Opet loše, Garcia imao 2:0, Gaba bio dosta blizu, jedino Johnson bas deklasiran :D
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 29 maj 2014, 19:01

zgmiky je napisao/la:Mjondalen-Sandefjord oba daju i 3+ 2.00

Mjondalen-Sandefjord over 3.5 2.65

Trećeplasirani Mjondalen ugostiti će vodeći Sandefjord u utakmici 11.kola norveške druge lige. Ovaj svojevrsni derbi trebao bi nam ponuditi golove na obje strane i zicer bi trebala biti tri gola na su susretu 1.65, za očekivati je da padnu barem tri gola i da će obje ekipe zabiti barem po gol. Obje ekipe su dosta efikasne, Mjondalen je zabio kući u pet utakmica 12 golova, zakazao je samo u zadnjem domaćem susretu i mislim da neće to ponoviti, Sandefjord je zabio u pet gostujućih susreta 14 golova i trebalo bi pljuštati ovdje na sve strane. Međusobni susreti idu u plus pa vidjet ćemo, šta bude bude a ja idem jače
Ispraceno (4+) sa 10 eurica ;) sretno :pray:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 maj 2014, 19:02

Francuska mladi-Portugal mladi 1 2.30

Francuska mladi-Portugal mladi 1/1 3.95

Domaćin će uzeti ovo, peto kolo turnira u Toulonu i mislim da od starta ide dominacija domaćina i sigurna pobjeda

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 maj 2014, 19:05

Maccabi Tel Aviv-Hapoel Eilat 1p2 4.15

i jedan egzibicijski singlić, prošlu su bili blizu, ne mogu jače je od mene ispričavam se :D

i ovo bi trebalo proći

Maccabi Tel Aviv-Hapoel Eilat H2 -10.5 2.00

mislim da neće izgubiti sa 11 razlike ako uopće i izgube gosti

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 29 maj 2014, 19:27

slika
Can i have yours?

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 29 maj 2014, 19:40

Da li može večeras Mega Vizura uzeti FMP?

Vaša mišljenja?
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

kockar
Kontakt:

Post Postao/la kockar » 29 maj 2014, 19:56

uzmi lovu pa sta bude

halal im 27 :mrgreen:

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 29 maj 2014, 19:59

zgmiky je napisao/la:Maccabi Tel Aviv-Hapoel Eilat 1p2 4.15

i jedan egzibicijski singlić, prošlu su bili blizu, ne mogu jače je od mene ispričavam se :D

i ovo bi trebalo proći

Ja hendikep 1 cekam :D

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 29 maj 2014, 20:08

Meni Johnson i Verdasco (kako god da sad zavrsi veceras) nece vise na listic pa makar protiv mene igrali mater im **** zbog 1,3 kvote izgubi 17 godina zivota i ode u peti krug pakla

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 29 maj 2014, 20:38

Fixator i ostali poznavaci tenisa, mozete l' mi samo reci svoje misljenje za Bautistu i Granollersa, jesu li po vama oni malo podcjenjeni sutra ?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 maj 2014, 20:47

STEVEN je napisao/la:Fixator i ostali poznavaci tenisa, mozete l' mi samo reci svoje misljenje za Bautistu i Granollersa, jesu li po vama oni malo podcjenjeni sutra ?
evo ako mogu ja :D

jesu podcijenjeni a posebno bautista, mislim da će namučiti berdycha i moguće i pobjediti ga a što se marcela tiče ovaj klizan igra stvarno dobar turnir i mislim da neće proći španjolac, eto moje skromno mišljenje

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 29 maj 2014, 20:49

zgmiky je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:Fixator i ostali poznavaci tenisa, mozete l' mi samo reci svoje misljenje za Bautistu i Granollersa, jesu li po vama oni malo podcjenjeni sutra ?
evo ako mogu ja :D

jesu podcijenjeni a posebno bautista, mislim da će namučiti berdycha i moguće i pobjediti ga a što se marcela tiče ovaj klizan igra stvarno dobar turnir i mislim da neće proći španjolac, eto moje skromno mišljenje
Tako se i meni cini, al isto tako mislim da bi trebao Marcel da zatvori neki pristojan hendikep.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 29 maj 2014, 20:51

bevanda4 je napisao/la:Nakon jučerašnjeg fijaska.. Red je da se odmorim uz pikado.

Pikado: Dubai Masters

R. Van Barneveld - A. Lewis 2 @2.00
Vrlo lijepa kvota na bivšeg svjetskog prvaka. Valja napomenuti da je RvB u odličnoj formi, prije par dana osvojio je Premier League (u polufinalu svladao Taylora pa u finalu Van Gerwena).. Gledao sam polufinalni meč, stvarno je igrao dobro. Taylor je čak vodio 4-0.. Da bi Barney preokrenuo sve u svoju korist, a kad se u takvom krucijalnom meču uspije okrenuti jedna sila poput Phila Taylora, sunarodnjak Van Gerwen je morao znati da nema šanse u finalu koje se igralo sat-dva poslije. A najveća zanimljivost svega toga je da je Barnaveld prvi put pobjedio Taylora u karijeri (iz 22. pokušaja) Mnogi će se pitati koji ku*ac onda igram Lewisa!? Danas tipujem dvojku jer mislim da se Ray istrošio za tu Premier ligu, te mu Dubai ne predstavlja toliki značaj (osim jako dobre novčane nagrade).. No Barney je već čovjek u godinama, ako će se za što borit, to su titule, love ionako ima za par života. S druge strane, Adrian Lewis, jedan od najvećih koji je uzeo strelice u ruke. Ostao nedokazan u Premier ligi, nije se uspio plasirati u playoff među 4-oricu.. No zadnja dva meča je svejedno pokazao koliko može i zna, iako nije bilo nade za plasman. Mislim da će se ovim turnirom pokušati iskupiti fanovima, pa i samom sebi na losim nastupima zadnjih mjesec dana.

P. Taylor - P. Wright 1 @1.42

Čak i oni koji nikad nisu vidjeli ploču od pikada, znaju za ovo ime. Ne trebam po milijunti put naglašavat što je sve poosvajao kroz 90-e pa do danas.. No, zadnjih mjeseci oscilira više nego se od njega očekuje i vrlo vjerojatno bih preskočio okladu da se igra u manje legova, ali pošto je "better in 19" (ko prije 10) mislim da se isplati "riskirati" po ovolikoj kvoti. Najbolji je na duge staze i teško tko može izdržati s njim toliko dugo, ako je bar na 60% svojih mogućnosti. Na mali broj legova uvijek se mogu zaletjeti 2-3 pogreške i praktički je meč završen. Ovdje se taj manjak koncetracije da nadomjestiti. O razlici u kvaliteti između dvojice neću ni govoriti. Wright mu prije par godina ne bi bio kvalificiran za laštiti strelice. Jbg, svih stignu godine! Nažalost, ni veliki Phil nije otporan..

Ukupna kvota: 2.84

Sretno svima! :kafa:

Kako me sad naživcira taylor.. Nikad nije tako.. Vodi 5-4, na 5-5 doslovno pokloni leg Wrightu i raspadne se.. Čim je shvatio da mu je poklonio leg (+ brejk), nije više uhvatio nijedan do kraja meča. Izgubi 10-5.. Tragedija, ništa drugo nego tragedija. Nadam se da ste uzeli Lewisa u singlu tko je pratio.
U desetom selu živi Antuntun!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 maj 2014, 20:53

isner i robredo bi mogli odigrati jedan u pet setova uz pobjedu krakana s kapicom

jako dobra ponuda sutra al obično kad tako kažem bude fijasko pa nemojte pratiti, onako prijateljski savjet :D

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 29 maj 2014, 21:04

Bautista ce uzeti sigurno jedan gem Berdychu,, a Granollers -Klizan vise gemova,, bice najvjerovatnije 5 setova

Berdych - Bautista rezultat 3:1 i 3:2 to cu sutra da singliram a kvote ce biti jako dobre,, et pa skontaj sta ces ,, nadam se da sam ti malo olaksao
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 maj 2014, 21:27

ima li gdje Bahrain premier liga u ponudi?

po mogućnosti prelaz? :D

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 maj 2014, 21:35

zgmiky je napisao/la:Maccabi Tel Aviv-Hapoel Eilat 1p2 4.15

i ovo bi trebalo proći

košarka ni blizu ali dobro tu se nije ni igralo ozbiljno pa ajde
zgmiky je napisao/la:Francuska mladi-Portugal mladi 1 2.30

Francuska mladi-Portugal mladi 1/1 3.95

Domaćin će uzeti ovo, peto kolo turnira u Toulonu i mislim da od starta ide dominacija domaćina i sigurna pobjeda
2-1 (1-0) očekivana pobjeda mladih francuza
zgmiky je napisao/la:Mjondalen-Sandefjord oba daju i 3+ 2.00

Mjondalen-Sandefjord over 3.5 2.65

Trećeplasirani Mjondalen ugostiti će vodeći Sandefjord u utakmici 11.kola norveške druge lige. Ovaj svojevrsni derbi trebao bi nam ponuditi golove na obje strane i zicer bi trebala biti tri gola na su susretu 1.65, za očekivati je da padnu barem tri gola i da će obje ekipe zabiti barem po gol. Obje ekipe su dosta efikasne, Mjondalen je zabio kući u pet utakmica 12 golova, zakazao je samo u zadnjem domaćem susretu i mislim da neće to ponoviti, Sandefjord je zabio u pet gostujućih susreta 14 golova i trebalo bi pljuštati ovdje na sve strane. Međusobni susreti idu u plus pa vidjet ćemo, šta bude bude a ja idem jače
2-2 win

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 29 maj 2014, 21:45

@miky jos jedan dobar singl pa da s vratim u plus xD
Can i have yours?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 maj 2014, 21:49

fanatic1991 je napisao/la:@miky jos jedan dobar singl pa da s vratim u plus xD
kako vratiš u plus, pa jel nisi se vratio? :D

fućkaš kladionice koje nemaju bahreinsku ligu :lol:

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 29 maj 2014, 22:05

zgmiky je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:@miky jos jedan dobar singl pa da s vratim u plus xD
kako vratiš u plus, pa jel nisi se vratio? :D

fućkaš kladionice koje nemaju bahreinsku ligu :lol:
pa vratio se (al na 0 xD tj izasao iz minusa :D) sad nesto za plus (sinoc sam ispusio 100 eura. Danas bila nova uplata. Moj je problem kad se izivciram kad me ne ide onda samo ALL IN :D)
Can i have yours?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.