Head je napisao/la:Koliko ste vi puta gledali Berberovica u zadnje 3-4 godine?
bio povrijedjen i odigro je 16 tekmi ove sezone kapiten bio i igrao poziciju DM
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Head je napisao/la:Koliko ste vi puta gledali Berberovica u zadnje 3-4 godine?
Ja Ibrakovica ne podnosim.molotovljev je napisao/la:Sta sad treba da nagadjamo da li ima bolji igrac od Dzemice i dovedemo ga a ne znamo
nista o njemu... hazarderski, al eto radite kako mislite da je najbolje po nas klub.
U biti ne interesuje me ko ce igrati ali hocu kao navijac da gledam fudbal...
Head, samo i ti znas pretjerati s vremena na vrijeme.Ne tako davno u tu filozofiju se nije uklapao
Ibrakovic, ili ipak jeste...a sta mislis?
Pa postujem,ne pisem nista protiv njega.Covjek je mangup nema sta,takav nam je jedan trebao.molotovljev je napisao/la:Ok. Ne podnosis ga, ali postuj onda njegov rad u klubu za koji navijas. Jer tako postujes
one ljude koji su mu pruzili sansu i omogucili rad u klubu na odgovornoj poziciji.
banujte ga priziva ponovo oružane sukobe i nerede na sportskim manifestacijamaBosniacum Lilium je napisao/la:ma dovesti Kalasa
mma_hz je napisao/la:Ma Dzemica desno i vozdra---treba nam neko malo iskusniji u zadnjoj liniji ,a ne neko dijete koje ce se kaliti tu do kraja sezone pa tek onda kao poceti nesto igratii...
Ma stipu mahalske Bgt..PerryFred je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Ma Dzemica desno i vozdra---treba nam neko malo iskusniji u zadnjoj liniji ,a ne neko dijete koje ce se kaliti tu do kraja sezone pa tek onda kao poceti nesto igratii...
Mjesečna plata 12000 €
odpepaj i poslusaj hidrocefalusovu bajku za laku noc, momak je u pravu tu nam i jeste mjesto, kontinuirani profesionalni rad i finansijska stabilnost ce nas dovesti i iznad ovih ucesnika sto se tice omladinskog pogona jer po talentu tu i jesmo, a sad miran!barbarez je napisao/la:@ molotovljev super je stvar za mlade igrace da igraju na turnirima protiv svijetskih ekipa.
Znam ja kad sam sa zeljom imao priliku ucestvovati na turniru u romanu d ezelinu,italija,I igrati protiv djece iz bayerna,milana,juventusa,parme I anderlehta.
Osjecaj je nevjerovatan,ali I shvatis koliko si ispod I koliko si I ti I klub daleko od tog drustva.
Tako da svega ti mojne srat,sa tom pricom tu nam je I mjesto.
Lijepo je to I treba se radit I napredovat,ali mojne tih furackih nastupa.mogla bi ti ova balavurdija I povjerovat.
U svakom slucaju toj djeci ce mnogo znaciti takav turnir,jer ce vidjeti gdje su I koliko ozbiljno treba raditi,da bi se dostigao taj nivo.pozz
kakve to veze ima kad nasi ne pregovaraju s njim.amypitar je napisao/la:Izgleda i Velez pregovara sa Obradovicem.
Ne mozes dijete gurnuti odmah u vatru..pa Cimirot je dosao kao kvalitetan igrac a nista nije pokazao od polusezone..treba vremena da se igrac adaptira ,mislim na tog mladjeg...ja navijam da se vrati Dzemo ,kao i da naravno nabave dok nekog mladjeg beka koji ce uz Dzemu stasati u prvotimca za godinu dana.ako mislite da trebamo u Evropu uci sa tim djetetom tipa Cimija kad je tek dosao onda OK..ade43 je napisao/la:Nama ne trebaju igrači koji će odigrati godinu dana i oprostiti se ili otići opet, Dzemo ima 32 godine,nije Evra.Nama treba neko mlađi,koji će ginuti da se progura u prvi plan,da gine nesto kao tatko brat.Dzemo je ginuo ono dok je igrao za sarajevo i hvala mu na tome al nama trebaju mlađi i jači igrači.Hvala
Pa zar ti nisi fan Zrinjskog kampiraš na njihovoj temi ili podjednako simpatiziraš jedne i drugemma_hz je napisao/la:Ne mozes dijete gurnuti odmah u vatru..pa Cimirot je dosao kao kvalitetan igrac a nista nije pokazao od polusezone..treba vremena da se igrac adaptira ,mislim na tog mladjeg...ja navijam da se vrati Dzemo ,kao i da naravno nabave dok nekog mladjeg beka koji ce uz Dzemu stasati u prvotimca za godinu dana.ako mislite da trebamo u Evropu uci sa tim djetetom tipa Cimija kad je tek dosao onda OK..ade43 je napisao/la:Nama ne trebaju igrači koji će odigrati godinu dana i oprostiti se ili otići opet, Dzemo ima 32 godine,nije Evra.Nama treba neko mlađi,koji će ginuti da se progura u prvi plan,da gine nesto kao tatko brat.Dzemo je ginuo ono dok je igrao za sarajevo i hvala mu na tome al nama trebaju mlađi i jači igrači.Hvala
Ja navijaam za sve klubove iz BIH..miki651 je napisao/la:Pa zar ti nisi fan Zrinjskog kampiraš na njihovoj temi ili podjednako simpatiziraš jedne i drugemma_hz je napisao/la:Ne mozes dijete gurnuti odmah u vatru..pa Cimirot je dosao kao kvalitetan igrac a nista nije pokazao od polusezone..treba vremena da se igrac adaptira ,mislim na tog mladjeg...ja navijam da se vrati Dzemo ,kao i da naravno nabave dok nekog mladjeg beka koji ce uz Dzemu stasati u prvotimca za godinu dana.ako mislite da trebamo u Evropu uci sa tim djetetom tipa Cimija kad je tek dosao onda OK..ade43 je napisao/la:Nama ne trebaju igrači koji će odigrati godinu dana i oprostiti se ili otići opet, Dzemo ima 32 godine,nije Evra.Nama treba neko mlađi,koji će ginuti da se progura u prvi plan,da gine nesto kao tatko brat.Dzemo je ginuo ono dok je igrao za sarajevo i hvala mu na tome al nama trebaju mlađi i jači igrači.Hvala
Uzgred i ja navijam da se vrati Dzemo...
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, OzmoodPinglewood i 15 gostiju.