A.H.Amca007 je napisao/la:Dosadno bez pojacanja ocm, daj ba recite to zvucno ime, pa makar bila mahalska...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
farukzidane
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nece doci Anel Hebibovic.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A zato su ovi ovako rano(na vrijeme)potpisali..aleksandar_veliki je napisao/la:Disa na odmoru, nema pojacanja do daljenjegfarukzidane je napisao/la:A.H.Amca007 je napisao/la:Dosadno bez pojacanja ocm, daj ba recite to zvucno ime, pa makar bila mahalska....
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
farukzidane
- Kontakt:
nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
Almedin Hota..farukzidane je napisao/la:nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
sa nnjim se jos pregovara nije gottovo nista (mislim na ovo AH a ne na Hebibovica)farukzidane je napisao/la:nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
farukzidane
- Kontakt:
dovoljnorammstein je napisao/la:sa nnjim se jos pregovara nije gottovo nista (mislim na ovo AH a ne na Hebibovica)farukzidane je napisao/la:nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel onaj 24ti igrac:-D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nista od mahale Boga mi 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
ultrahell24
- Kontakt:
Kako je mahdavikija jesil pogodio ista koliko si promasio pojacanja prije bi na bingu dobio nego pojacanje pogodiofarukzidane je napisao/la:nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ove godine mahala je zakazala ,al def...doduse previse smo se digli..Bosniacum Lilium je napisao/la:nista od mahale Boga mi
FK SARAJEVO.
- 1988risha
- Kontakt:
A.H.ultrahell24 je napisao/la:Kako je mahdavikija jesil pogodio ista koliko si promasio pojacanja prije bi na bingu dobio nego pojacanje pogodiofarukzidane je napisao/la:nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što vas lik bezveze loži,al evo na koga se mislilo da ce se vratit... Kakvo A.H. i bakrači

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to je rezultat zbog prethodnih mahalanja i miniranaj transferamma_hz je napisao/la:Ove godine mahala je zakazala ,al def...doduse previse smo se digli..Bosniacum Lilium je napisao/la:nista od mahale Boga mi![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ma nek se mahala iako je mahala isceznula i prosle sezone tako da se beze nemate sta palit pocevisi od milionskih pa do repezentativaca a u biti je sve kontra samo mozete pogodit poziciju koja ce se dovest al igraca ne uzivajte i bit ce ih nasi otisli na odmor mozda da srede pripreme i mozda kakvog igraca da dovedu mada je ispred kluba merhamet red igraca koji traze da igraju za nas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
najjacajezenica
- Kontakt:
aha posto je tema fk sarajevo, znaci da su igraci fk sarajeva na ovoj temi jel papakeVidiš da je tema FK Sarajevo medo jedan.Trebali su napustiti turnir, Rijeka je domaćin a onakvo ponašanje domaćina?!
papake, ovde su 90 % simpatizeri samo i 10% oni hardcore navijaci...
shvati da iako je tema tog kluba, nema ovde trenera, igraca i clanova uprave da ti odgovaraju pitanja sto nisu nesto uradili... djete lozis se malo previse na forume i teme, samo sto je tema ponavljam ti jos jednom, nemoj mislit da su tu igraci ili treneri kluba sa teme na koju pitanja postavljas. stoga sinchek ssss
nego kakvi su vam planovi za buduca pojacanja, ocetel dovodit kakva ono zvucnija imena bas, i sta su vam planovi sto se tice daljne rekonstrukcije koseva? dali planirate ikakve vece promjene pravit na stadionu?
-
licencirani
- Kontakt:
samo kao dizajner, firma koja ce siti je druga.aleksandar_veliki je napisao/la:Ostaje taj domaci...esprit24 je napisao/la:Prije svega da cestitam upravi na odlicno uradjenom poslu,i da pozelim ovoj novoj trojki da se sto prije adaptiraju i uklope u ekipu,a patanje za ''insajdere'' sta je tehnickim sponzorom jel ostaje Haad ili ce biti neki novi?zimus je bila prica da ce nas od ovog ljeta oblaciti Macron,bilo kako bilo ocekujem ubrzo prezentaciju nekog dresa![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnji trzaji mahale vidit cemo hoce li sta pogoditi
Dženo rekao za Sport da mu je Bandovic 1 pik i da ce najvjerovatnije potpisati ugovor. Ne računa na Osmanagića i Travančića . Najvjervatnije ce vratiti Abdihodžića iz Podgrmeča te pokušati angažovati Pirica i desnog beka .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pa sta je ovo drugi dan ,a niko nije potpisao. 
ito UTORAK!amypitar je napisao/la:Pa sta je ovo drugi dan ,a niko nije potpisao.
Uprava napolje , Tan ubleha napoljeamypitar je napisao/la:Pa sta je ovo drugi dan ,a niko nije potpisao.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.