A.H.Amca007 je napisao/la:Dosadno bez pojacanja ocm, daj ba recite to zvucno ime, pa makar bila mahalska...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A.H.Amca007 je napisao/la:Dosadno bez pojacanja ocm, daj ba recite to zvucno ime, pa makar bila mahalska...
A zato su ovi ovako rano(na vrijeme)potpisali..aleksandar_veliki je napisao/la:Disa na odmoru, nema pojacanja do daljenjegfarukzidane je napisao/la:A.H.Amca007 je napisao/la:Dosadno bez pojacanja ocm, daj ba recite to zvucno ime, pa makar bila mahalska....
nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
Almedin Hota..farukzidane je napisao/la:nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sa nnjim se jos pregovara nije gottovo nista (mislim na ovo AH a ne na Hebibovica)farukzidane je napisao/la:nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dovoljnorammstein je napisao/la:sa nnjim se jos pregovara nije gottovo nista (mislim na ovo AH a ne na Hebibovica)farukzidane je napisao/la:nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako je mahdavikija jesil pogodio ista koliko si promasio pojacanja prije bi na bingu dobio nego pojacanje pogodiofarukzidane je napisao/la:nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ove godine mahala je zakazala ,al def...doduse previse smo se digli..Bosniacum Lilium je napisao/la:nista od mahale Boga mi
A.H.ultrahell24 je napisao/la:Kako je mahdavikija jesil pogodio ista koliko si promasio pojacanja prije bi na bingu dobio nego pojacanje pogodiofarukzidane je napisao/la:nije tajSarajlijc@ je napisao/la:Nece doci Anel Hebibovic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je rezultat zbog prethodnih mahalanja i miniranaj transferamma_hz je napisao/la:Ove godine mahala je zakazala ,al def...doduse previse smo se digli..Bosniacum Lilium je napisao/la:nista od mahale Boga mi![]()
aha posto je tema fk sarajevo, znaci da su igraci fk sarajeva na ovoj temi jel papakeVidiš da je tema FK Sarajevo medo jedan.Trebali su napustiti turnir, Rijeka je domaćin a onakvo ponašanje domaćina?!
samo kao dizajner, firma koja ce siti je druga.aleksandar_veliki je napisao/la:Ostaje taj domaci...esprit24 je napisao/la:Prije svega da cestitam upravi na odlicno uradjenom poslu,i da pozelim ovoj novoj trojki da se sto prije adaptiraju i uklope u ekipu,a patanje za ''insajdere'' sta je tehnickim sponzorom jel ostaje Haad ili ce biti neki novi?zimus je bila prica da ce nas od ovog ljeta oblaciti Macron,bilo kako bilo ocekujem ubrzo prezentaciju nekog dresa![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ito UTORAK!amypitar je napisao/la:Pa sta je ovo drugi dan ,a niko nije potpisao.
Uprava napolje , Tan ubleha napoljeamypitar je napisao/la:Pa sta je ovo drugi dan ,a niko nije potpisao.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Benjolos, bhfanatic14, HordasFks, NeSamSafetee, perodeformero, Posejdon i 79 gostiju.