Zna li se sta, priznaju li srbi ove sudije ili je ovo urota zapada Forza Italiaaaaaa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
micic se bas stegao. od panjina poput kaline i lucica i ne ocekujes da zabiju otvoren sut. guduric i marinkovic srpska verzija hasandica. onaj bugarin milutinov sporiji od lerica. na kraju....ostane samo Jokic kao klasa. ne vjerujem da ce vise htjeti da se cima s bogaljima.
Hoće li večeras četnici sa Neguj mo srbski objavljivati šta
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Danas znaci idu dalje Ukrajina, Hrvatska, Srbija i Grčka.
Ne bih se ja baš kladio da će Ukrajinci lako sa Poljacima, meni su čak Poljaci blagi favorit da idu dalje. Finskoj i Hrvatskoj dajem podjednake šanse mada bih više volio da prođu Hrvati.
Au jesam ga prognozirao
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Hoće li večeras četnici sa Neguj mo srbski objavljivati šta
Donesi kuci osminu sto se osmini
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vidi necu da se upecam na te nacional -sovinisticke fraze ,ja gledam cisto sa sportske strane ,Srbija je SAD u evropi sto se tice kosarke ,bez obzira na oscilacije u rezultati zadnjih godina ,.
Srbija ima igrace za zlato+ trenera ,mi imamo jedva da prodjemo grupnu fazu ako i u tome uspijemo +da srbi imaju prekaljenog trnera koji zna kako je osvojiti Eurobasket ,a mi imamo AZIZA BEĆIRA kojeg nisam za ozbiljno uzimao kao kosarkasa a kamo li za coacha
Ajde ne peri glupostima gdje su na zadnja tri eura kad su tako jaki, ne smaraj me vise
Poslednji Euro se igrao 2017 i bukvalno bez 10 standardnih igraca Srbija je igrala finale na jednu loptu protiv dosta jace Slovenije no sto je danas. Bogdan bukvalno sam vukao ekipu do finala. Nedostajali: Jokić, Teodosić, Bjelica...Micić nije igrao finale isto zbog povrede.
Mogli bi Slovenci otici do kraja, ili mozda Grci ako se ko prikljuci Giannisu
Ma osvojit ce Giannis sam ovaj turnir.
We will see . Sudeci po ranijim mecevima svi mogu nekako iznenaditi, ako izuzmemo Poljsku i mozda Finsku. Posto je jedna utakmica, zaista svi ostali mogu otici do kraja ali mi se cini da najvecu sansu imaju Slovenci i Grci. Bilo bi zanimljivo da Slovenija osvoji Eurobasket, uz samo jedan poraz