daj ba nemojte ova sranja praviti,da nam se ne daj boze ljudi smiju ko za one majicezeljosampion je napisao/la:
de sabur ljudi sta vam je
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
daj ba nemojte ova sranja praviti,da nam se ne daj boze ljudi smiju ko za one majicezeljosampion je napisao/la:
harishp je napisao/la:Mozda probati u Ligat ha'Al ?BIG je napisao/la:Nismo mi za ovu ligu...
Sto ce se smijat ? Zbog ovog STRASNI ZELJEZNICAR ? Zeljeznicar jeste strasan.pluton je napisao/la:daj ba nemojte ova sranja praviti,da nam se ne daj boze ljudi smiju ko za one majicezeljosampion je napisao/la:
de sabur ljudi sta vam je
Jeste, pobijedili smo leotara na grbavici 8-0 ..legenda reala je napisao/la:Jel bilo ubjedljivijih gostujućih pobijeda ??
I jel ikad iko dao 4 gola na utakmici u ovoj našoj ligi ???
Znam jaTHC je napisao/la:Jeste, pobijedili smo leotara na grbavici 8-0 ..legenda reala je napisao/la:Jel bilo ubjedljivijih gostujućih pobijeda ??
I jel ikad iko dao 4 gola na utakmici u ovoj našoj ligi ???
a za gostujuću pobjedu ne znam ima li veća u našoj ligi od 0-5
Ne sjecam se z aOlimpic ali za jednistvo sjecam, bilo je 7:1. Pa dobro ako se uzme u obzir i prosle sezoe Leotar 8:0.csh je napisao/la:davali smo mi olimpicu po 7 na otoci,mislim i jednistvu jednom prilikom na grbavici ali nisam siguran
Potpuno se slazem !rossoner je napisao/la:Dragi ljudi, imamo apsolutno pravo kao što na onoj slici piše da se qur***mo jer smo zaista VRHUNSKI ! Giganti smo. Ali dajte malo umjerenosti samo u tome što govorite da smo već sve osvojili da je ovo dosadno pratiti do kraja ili takvo što pisati. Ništa još nismo osvojili. Neka razvaljujemo i neka deremo gu zove, sve je to fenomenalno, ali samo polahko... Ako Bog da svi ćemo naručivati duplo piće u maju. Sabura!
Je li ti nagađaš ili je toliko ozbiljna povreda?Buu je napisao/la:Izgleda od Smajica ove sezone nista