LBJ MVP je napisao/la:A jbg ni Mou ne smije izvest Ronalda

A pa jebote nije Ronaldo bog da ga niko ne smije izvesti sa terena. Pa jel tebi bolje imati Ronalda il Di Mariju? De malo lakse sa tim glupim postovima i molite se da pobjedimo ovu utakmicu jer sa ovakvim napadom necemo prici Barceloni i jacim timovima...
Di Maria da je sta dobro uradio ne bi ga vadio.
Vas problem je taj sto mislite da je igrac dobar samo onda kada dribla i prolazi igrace. Di Maria prodje jednog ili dvojicu i vec je treci ispred njega a on ne zna gdje ce sa loptom. Za razliku od njega, Ronaldo je barem korektniji i vraca loptu kad ne moze sam u napad. Da je sta uradio ostao bi.
Sad se vec moze postaviti pitanje sta stvarno ovaj Ozil radi na terenu? On mozda ima dobre pasove i dobro dodaje, ali jeste li se kad zapitali da li su ti pasovi dovoljno dobri igracima za realizaciju? Jer ja sam par puta primjetio da je Ozil, kad je dodavao, poslao loptu ka igracu kraj par Levanteovih i to vas zaludi, a niko ne gleda gdje je ta lopta zavrsila
@Adinjo - Ja sam tebe napao jer nisi gledao utakmicu. Napao sam te jer nisi vidio igru Real Madrida a pricao si prema rezultatu. A ovo je vec atak na nase napadace koji ni protiv Levantea nisu uradili nista
Eto zasto sam ja tebe napao - jer ti uopste nemas pojma kako je Real igrao prosle utakmice, a kako ovu