FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li samo meni krivo ako Dan ode? Ja mislim da je korektan igrac koji ima prostora za napredak.
Neka se isprsi gazda i kešira 300-400k eura
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Naravno da mi je krivo iz perspektive igrača kojem smo dali priliku i istrpili mnoge greške. Uvijek mi je žao kad bar za takve igrače ne možemo uzeti 50-100 hiljada eura. Ipak ima i EU papire. Dobar primjer je Dino Skorup na kojem je borac zaradio 275 hiljada eura. Obojica su imali istu startnu poziciju u BIH a to je gošk gabela.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
podaci na tm nisu tacni. lagumdzija je u januaru potpisao na dvije godine. ako i ode nece dzaba.AhmedNurudin je napisao/la: ↑30 dec 2025, 14:51Naravno da mi je krivo iz perspektive igrača kojem smo dali priliku i istrpili mnoge greške. Uvijek mi je žao kad bar za takve igrače ne možemo uzeti 50-100 hiljada eura. Ipak ima i EU papire. Dobar primjer je Dino Skorup na kojem je borac zaradio 275 hiljada eura. Obojica su imali istu startnu poziciju u BIH a to je gošk gabela.
- jointunija
- Kontakt:
Kako misliš,ode?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Evo neko je gore napisao detaljnu analizu o sefu. I ja sad pitam na osnovu cega je to bum za ovu ligu? Za nas jeste ali to nije tesko u konkurenciji kakva je bila.zadnjih godina.
Vadi se statistika iz Zvezde od prije 13 godina. Mora se priznati da ima jak cv ali ne i rezultate. A zelim mu da kod nas i ostvari neie rezultate.
Naravno, sve ce biti jasnije i kad se on oglasi i kad nam se saopsti od novih struktura sta je to cilj uopste. Ja ne bih zurio sa velikim najavama i ciljevima za proljetni dio i narednu sezonu.
Vadi se statistika iz Zvezde od prije 13 godina. Mora se priznati da ima jak cv ali ne i rezultate. A zelim mu da kod nas i ostvari neie rezultate.
Naravno, sve ce biti jasnije i kad se on oglasi i kad nam se saopsti od novih struktura sta je to cilj uopste. Ja ne bih zurio sa velikim najavama i ciljevima za proljetni dio i narednu sezonu.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Da li je bas pametno baciti 400k na igraca koji ima 3 gola i 2 asistencije u 14 nastupa?Arma00 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 14:46Neka se isprsi gazda i kešira 300-400k eura![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Nece biti tektonskih promjena u rosteru, nadati se da ce pojedinci sami pronaci timove i zatražiti sporazumni raskid ugovora.
To neka oni procjene, očito ga Stojanović jako cijeni, vidim da je jako dobro ocijenjen na Sofi i da je konstantan, kreira dosta prilika i ima dosta ključnih dodavanja, a ne toliko asistencija, očito je i realizacija Kopera loša kao naša.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 15:05Da li je bas pametno baciti 400k na igraca koji ima 3 gola i 2 asistencije u 14 nastupa?![]()
Tek napunio 24 godine, takav se za dvije sezone može masno prodati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne mogu da vjerujem da neko zali bikonkoga iz ekipe koja je derbi izgubila 4 rwzlike i 2 mjeseca nikog dobila nije,fkt ne razumijem ta vasa razmisljanja ,da je srecw da sve nogom mozemo nabiti i zabraniti da prilaze Grbavici.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ako mislis na Lagumdziju on je usao sa klupe kad je vec bilo 3:0 i spasio je gol cini mi se
Nama je psiha veci problem nego kvalitet, jer ovi isti igraci su pobjedili zrinjski , borac i sarajevo, a poslije su svi potonuli i raspali se
Fali nam nekih pozicija poput napadaca golgetera, ali psiha i moral su pali toliko da bi se i s vrbanjusom mucili u onom periodu losih nizova
Mislim liverpool s ovakvim ulaganjima izgubi 1:4 od psva i od tad 6,7 utakmica ne znaju za poraz
To ti je dobra psiholska sprema, jer da toga nemaju potonuli bi nakon psva
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Vidim Faktor objavio da napusta klub, zajedno sa njim Konings, Obradov, Abdulahovic...
Ima za njega i za neke igrace jos,neznam za koje i kolke su pare al imaju ponude.Neznam ko sta ima probrat ovde.Jedino bi zalio za Cvetanoskim,ovo sve prodat sto god moze i postogod.
Brko iz druge galaksije!
Ne vidim razlog zašto ne bi svoj put potražili podalje od Želje i Pejic, Troupe, Seedorf i Rakić..seha77 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 15:54Vidim Faktor objavio da napusta klub, zajedno sa njim Konings, Obradov, Abdulahovic...
- imekorisnicko
- Kontakt:
Od ove 4 samo kod Pejića nisam ni u jednom momentu vidio ništa iskoristivo. Adžemovo forsiranje njega je čisti bezobrazluk. Ovi ostali su imali dobre momente ili imaju neke dobre osobine. Ne kažem da se nužni moraju zadržati u klubu,ali ne treba ih se ni procjenjivati po izvedbama kada je sve otišlo nizbrdo i čitava ekipa bila nikakva.
Ja i dalje ne mogu vjerovati da je Obradov uzimao platu kod nas sest mjeseci, a jos vise ne mogu vjerovati da je ovdje bilo majmuna koji su mene uvjeravali kako on moze biti dobra zamjena, kako ima dobar centarsut. Majko moja