Bundesliga je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti da jedan klub iz Bosne i Hercegovine ide koracima pojedinih susjednih klubova, te pored pobjeda kod kuce veliki broj utakmica dobije i na strani , a pri tome ne prima gol vec duzi niz utakmica i naposlijetku ne gubi zvanicne utakmice vec duzi vremenski period. Vjerujem, ustvari siguran sam da je Zeljeznicar klub koji u Bosni ima najvise simpatizera, jednostavno to je klub koji ima nesto posebno u sebi. Eh sada, za nadati se da ce Zeljo nastaviti i sljedecih godina s dobrim rezultatima, titulama, da ce nastaviti dovoditi dobre igrace i puniti tribine Grbavice. Naposlijetku samo snazan Zeljeznicar moze doprinijeti tome da i ostali klubovi postanu konkurentniji, te da Premier Liga BiH postane jace takmicenje. Pozz svima.
vjerovatno se odnosi na partizan, dinamo, crvenu zvijezdu?
jarane nigdje veze mi sa takvim klubovima. njih guraju drzave, gradovi, citava politika
pogledaj dinamo, citava hrvatska osim dalmacije i istre gura dinamo
pogledaj partizan i zvijezdu, citava srbija gura ta 2 kluba
pa samo pogledaj kakve su privilegije ti klubovi imali u ex-yu!!
ostali klubovi u ligi su eto tu da popune kvotu, a pogledaj nase klubove i nasu ligu.
niti mostar gura velez, niti tuzla gura slobodu, niti sarajevo gura ni zelju ni slaviju ni sarajevo ni olimpik.
i mi ne bismo trebali da se ponosimo na takve uspjehe kao sto dinamo i navedeni klubovi imaju!
mi treba da se ponosimo to sto amar i ljudi u zelji sve ostvaruju svojim rukama, svojim znanjem
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium