FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 apr 2012, 14:45

zubanovic89 je napisao/la:Ja bih samo da kopiram nesto sa drugog foruma, i da se svi zajedno tome smijemo :mrgreen:
1. Umjesto Šehića da postavimo drvo Možda ga šta pogodi
2. s tim da imamo fantastičnu konkurenciju na desnom beku,predlažem da neko sa tribine siđe da igra.Možda prođe koji put
3. znam ja momka, odlično igra
4. Kerla
5. Bajić
6. Cocalić je čini mi se bio mnogo sigurniji kao zadnji vezni
7. Bučan al da mu neko doda loptu i da nauči da centrira
8. Bekrić, bar zna da potrči i šutne loptu
9. Rovčanin
10. Ne treba nam nakon Štilića, brukaju se bezveze
11.Šešlija, još da nauči da postigne gol iz četvrte šanse, bio bih zahvalan

Pelak nije u konkurenciji, nervira me i nespreman je
to su bila vremena kad je bila prisutna nekakva neizvjesnost tokom citave utakmice, ebo ovo sad nije ni pocela utakmica, vec znas da ce Željo pobjedit :mrgreen:
Za zivot cijeli!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 apr 2012, 17:19

Evo, da se prisjetimo i liste strijelaca u ovoj sezoni za Želju. Naši igrači su postigli 44 gola, ali je Adilovićev protiv Borca nepriznat zbog prekida (0:3), a u postizanju golova su nam pomogli i igrači Širokog i Sarajeva (autogolovi). Zvanično imamo gol razliku 48:10, znači +38 golova. Ni jedan klub u ligi do sada nije postigao ukupno toliko golova, kao što je naša gol-razlika.

Strijelci:
Adilović 15 + 1
Zeba 6
Selimović 6
Bogičević 4
Svraka 4
Jamak 2
Smajić 2
Bekrić 2
Ramić 1
Bešlija 1

U ovom prvenstvu smo dali i jedan gol iz penala i to Zeba. Znači Zeba 5 golova iz igre i jedan iz penala.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 15 apr 2012, 17:38

I onda se povede priča o Željinim penalima, kako Zeba daje samo iz penala. Sreća, postoji statistika i sve se vidi, ko hoće da vidi. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 15 apr 2012, 17:51

Željo je prvi na tabeli sa 52 boda, samo 2 utakmice je izgubio u ovoj sezoni, 4 odigrao neriješeno a čak 16 pobjedio! Gol razlika je "mala", "samo" 48:10 (38)! Igramo finale Kupa BiH evo već 3 puta zaredom! Gola nismo primili već 1246. minuta! Imali smo taj sjajan niz od 12 uzastopnih pobjeda, on je prekinut, ali kako!? Taj niz je prekinut bez poraza, taj niz pobjeda kada se je prekinuo, nastao je novi niz, a to je niz utakmica bez poraza, pa niz utakmica bez primljenog gola itd..! Najbolji strijelac naše lige igra upravo u Želji, najbolji asistent lige takođe igra u Želji!? Pa šta više reći!? Koju poruku poslati, kome!?
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

prevarasajuga
Kontakt:

Post Postao/la prevarasajuga » 15 apr 2012, 18:19

DALI ZELJO MOZE DA OSVOJI DUPLU KRUNU :lol: :lol: :lol: :lol:

prevarasajuga
Kontakt:

Post Postao/la prevarasajuga » 15 apr 2012, 18:26

" onclick="window.open(this.href);return false;

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 apr 2012, 18:27

Sljedece dvije utakmice su jako bitne za nas. Prva protiv Borca u ligi - to ce biti lagan posao, druga utakmica protiv Sirokog u kup-u, sigurno ce biti teska vazno je ne primiti gol i dati barem 2 cisto da budemo sigurni za revans.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 15 apr 2012, 18:43

Imamo paklen raspored:
21.04.12. FK Željezničar - FK Borac
25.4.12. FK Željezničar - NK Široki
28.04.12. FK Sloboda - FK Željezničar
02.05.12. FK Željezničar - GOŠK
05.05.12. FK Velež - FK Željezničar
09.05.12. FK Željezničar - FK Slavija
12.05.12. FK Sarajevo - FK Željezničar
15.5.12. NK Široki - FK Željezničar
U nepunih 25 dana imamo 8 utakmica.Prve dvije i zadnje dvije su najteže,možda i najbitnije.Prema svim pričama imamo širi roster od ostalih ekipa i za nas bi onda zgusnut raspored trebala biti olakšavajuća okolnost...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 apr 2012, 19:05

ipetm je napisao/la:Imamo paklen raspored:
21.04.12. FK Željezničar - FK Borac
25.4.12. FK Željezničar - NK Široki
28.04.12. FK Sloboda - FK Željezničar
02.05.12. FK Željezničar - GOŠK
05.05.12. FK Velež - FK Željezničar
09.05.12. FK Željezničar - FK Slavija
12.05.12. FK Sarajevo - FK Željezničar
15.5.12. NK Široki - FK Željezničar
U nepunih 25 dana imamo 8 utakmica.Prve dvije i zadnje dvije su najteže,možda i najbitnije.Prema svim pričama imamo širi roster od ostalih ekipa i za nas bi onda zgusnut raspored trebala biti olakšavajuća okolnost...
Zaista zgusnut raspored. Utakmice svaka 3-4 dana. Nadam se da ćemo titulu obezbjediti prije utakmice sa Sarajevom, tako da možemo na miru da se skoncentrišemo na drugu utakmicu Kupa sa Širokim. Poslije ovih navedenih, ostaju nam i dvije prvenstvene i to sa Kozarom kući i Leotarom u gostima.
Samo lakapo i od tekme do tekme :D . Sve će biti u dure. :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 15 apr 2012, 19:20

Mišljenja sam da su igrači pripremljeni za taj ritam, zato na pripremama igramo svaki dan po neku prijateljsku, a realno mi i pola ekipa dobijamo sa pola snage, tako je bilo i protiv Čelika i Zvijezde jučer.

Prošli dvije utakmice u niz protiv Širokog i Borca na Grbavici su nam odredile nastavak prvenstva, a očekujem da ove dvije indirektno i donesu dva trofeja. Pobjedom protiv Borca 90 % smo prvaci, a pobjedom u finalu Kupa bez primljenog gola, 90 % smo osvajači duple krune. 8-) :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 apr 2012, 19:26

Plavi u srijedu gostuju u Fojnici
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... -u-fojnici" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

nanek

Post Postao/la nanek » 15 apr 2012, 19:57

Ocel biti na kosevu ono kad ulazimo u teren da stanu igraci sarajeva sa strane i aplaudiraju kao i citav stadion :) Ko barca Realu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nadam se da hoce ipak dolazi sampion i red bi bio :)

I jos nesto evo proslo je vec skoro 5 dana a navijanja protiv celika jos nema :S Jel zna neko nesto o tome ?

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 15 apr 2012, 20:01

nanek je napisao/la:Ocel biti na kosevu ono kad ulazimo u teren da stanu igraci sarajeva sa strane i aplaudiraju kao i citav stadion :) Ko barca Realu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nadam se da hoce ipak dolazi sampion i red bi bio :)

I jos nesto evo proslo je vec skoro 5 dana a navijanja protiv celika jos nema :S Jel zna neko nesto o tome ?
Sad kad dusmani izvale pricu da navijanja uopste nije bilo jer nema klipova :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 apr 2012, 20:45

Gledam tabelu Moldavske lige Sherif se bori sa Daciom za titulu. :) Eh da je nama para kao sto oni imaju i onaj sportski kompleks za treninge, pa to bi bilo strasno. :|

Ne znam bi li bilo dobor da ih ponovo izvucemo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 apr 2012, 21:36

Kako je lijepo vidjeti da jedan klub iz Bosne i Hercegovine ide koracima pojedinih susjednih klubova, te pored pobjeda kod kuce veliki broj utakmica dobije i na strani , a pri tome ne prima gol vec duzi niz utakmica i naposlijetku ne gubi zvanicne utakmice vec duzi vremenski period. Vjerujem, ustvari siguran sam da je Zeljeznicar klub koji u Bosni ima najvise simpatizera, jednostavno to je klub koji ima nesto posebno u sebi. Eh sada, za nadati se da ce Zeljo nastaviti i sljedecih godina s dobrim rezultatima, titulama, da ce nastaviti dovoditi dobre igrace i puniti tribine Grbavice. Naposlijetku samo snazan Zeljeznicar moze doprinijeti tome da i ostali klubovi postanu konkurentniji, te da Premier Liga BiH postane jace takmicenje. Pozz svima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 15 apr 2012, 21:58

Bundesliga je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti da jedan klub iz Bosne i Hercegovine ide koracima pojedinih susjednih klubova, te pored pobjeda kod kuce veliki broj utakmica dobije i na strani , a pri tome ne prima gol vec duzi niz utakmica i naposlijetku ne gubi zvanicne utakmice vec duzi vremenski period. Vjerujem, ustvari siguran sam da je Zeljeznicar klub koji u Bosni ima najvise simpatizera, jednostavno to je klub koji ima nesto posebno u sebi. Eh sada, za nadati se da ce Zeljo nastaviti i sljedecih godina s dobrim rezultatima, titulama, da ce nastaviti dovoditi dobre igrace i puniti tribine Grbavice. Naposlijetku samo snazan Zeljeznicar moze doprinijeti tome da i ostali klubovi postanu konkurentniji, te da Premier Liga BiH postane jace takmicenje. Pozz svima.
Hvala dragi prijatelju na lijepim željama, ali vjeruj mi ja se bojim da je to opet kratki bljesak, jer evo vidis i sam po divnom bosanskom mentalitetu već nam svi hebu mater, hebu Osima i Osimovog oca. Mislim da mi nikad pameti doći nećemo jer umjesto da su ponosni na Želju i na uspjehe svi zavide i podmeću klipove kako stignu. Nema nama nikada napretka jer naš mentalitet je odvratan do bola i to će nam doći glave samo je pitanje kada.

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 15 apr 2012, 22:03

Bundesliga je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti da jedan klub iz Bosne i Hercegovine ide koracima pojedinih susjednih klubova, te pored pobjeda kod kuce veliki broj utakmica dobije i na strani , a pri tome ne prima gol vec duzi niz utakmica i naposlijetku ne gubi zvanicne utakmice vec duzi vremenski period. Vjerujem, ustvari siguran sam da je Zeljeznicar klub koji u Bosni ima najvise simpatizera, jednostavno to je klub koji ima nesto posebno u sebi. Eh sada, za nadati se da ce Zeljo nastaviti i sljedecih godina s dobrim rezultatima, titulama, da ce nastaviti dovoditi dobre igrace i puniti tribine Grbavice. Naposlijetku samo snazan Zeljeznicar moze doprinijeti tome da i ostali klubovi postanu konkurentniji, te da Premier Liga BiH postane jace takmicenje. Pozz svima.
vjerovatno se odnosi na partizan, dinamo, crvenu zvijezdu?

jarane nigdje veze mi sa takvim klubovima. njih guraju drzave, gradovi, citava politika

pogledaj dinamo, citava hrvatska osim dalmacije i istre gura dinamo
pogledaj partizan i zvijezdu, citava srbija gura ta 2 kluba
pa samo pogledaj kakve su privilegije ti klubovi imali u ex-yu!!

ostali klubovi u ligi su eto tu da popune kvotu, a pogledaj nase klubove i nasu ligu.
niti mostar gura velez, niti tuzla gura slobodu, niti sarajevo gura ni zelju ni slaviju ni sarajevo ni olimpik.

i mi ne bismo trebali da se ponosimo na takve uspjehe kao sto dinamo i navedeni klubovi imaju!
mi treba da se ponosimo to sto amar i ljudi u zelji sve ostvaruju svojim rukama, svojim znanjem
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 15 apr 2012, 22:06

BlueBoy1921 je napisao/la:
Hvala dragi prijatelju na lijepim željama, ali vjeruj mi ja se bojim da je to opet kratki bljesak, jer evo vidis i sam po divnom bosanskom mentalitetu već nam svi hebu mater, hebu Osima i Osimovog oca. Mislim da mi nikad pameti doći nećemo jer umjesto da su ponosni na Želju i na uspjehe svi zavide i podmeću klipove kako stignu. Nema nama nikada napretka jer naš mentalitet je odvratan do bola i to će nam doći glave samo je pitanje kada.
Vidis BlueBoy tu si upravu i tu se apsolutno slazem sa tobom, ali ako se necemo sada dici iznad ostalih kada cemo! Evo covjek je u postu iznad dao doznanja da ima ljudi koji misle pozitivno, zasto onda sljediti one koji stalno govore nesta negativno o nama. Naprotiv, mi iz svega toga treba da izlazimo jaci, jer upravo takvi kao "oni" trebaju da nam budu podsticaj za naprijed, a ne da padamo u stanje njihove depresije.

Zeljo postavlja standarde u BIH, a sta drugi rade?

"Bundesliga", svaka ti cast na postu.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 15 apr 2012, 22:39

slika
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 apr 2012, 22:57

Elegant je napisao/la:Gledam tabelu Moldavske lige Sherif se bori sa Daciom za titulu. :) Eh da je nama para kao sto oni imaju i onaj sportski kompleks za treninge, pa to bi bilo strasno. :|

Ne znam bi li bilo dobor da ih ponovo izvucemo.
Ne bi ih valjalo izvući al nikako
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, perodeformero, Tanguy87 i 51 gost.