Igrač br. 6

Rios

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Rios » 05 jan 2014, 00:44

Ono sto se kaze najvaznije je da igra,mada opet prelazak u Partizan bi bio stagniranje u karijeri po meni..Nije Srbijanska liga Bog zna cemu,kao i sve ex Yu lige na kraju krajeva.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 jan 2014, 01:16

ako bude dobar, lako će se prodat' iz Partizana, barem to nije problem ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jan 2014, 07:08

Ne potcjenjujte Partizan, klub koji je sila kada je naš region u pitanju. Imaju pare, rezultate, armiju navijača iza sebe. Igrače prodaju za milionske cifre, nezamislive za naše prostore, izuzetno su praćeni od strane menadžera. Možda to i nebi bilo loše s obzirom na trenutnu Ogijevu situaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 05 jan 2014, 07:49

Partizan je jos uvijek gigant na EX-YU prostorima! A Ogi je mlad. Moze se prodati u bolji klub ako pocne derati guzove za Partizan. Sam naprijed!
shandrlike-tandrlike

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 jan 2014, 09:03

meni je najsmješnije od svega kako ogi sve informacije potvrđuje, odbacuje i objavljuje na svom fb profilu :lol: :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 jan 2014, 09:45

Pričajte sta hoćete ali ako ode u Partizan, veliki korak unazad..,

Sent from my iPhone using Tapatalk

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 05 jan 2014, 10:27

Ljudi da budemo realni,Partizan i jest mjera za Ogija,druga je stvar sto ga mi dizemo u nebesa na osnovu dvije utakmice u reprezentaciji,a uzgred receno Partizan je gigant za sve klubove u kojima je Ogi igrao,naravno sem Zvezde,ako se vratimo na te dane on i nije bio standardan u Zvezdi.Ako odigra dobru sezonu u Partizanu eto mu prilike da se proda u lige petice,jer svakako prednost mu je i sto ce vjerovatno opet biti reprezentativac,pa ce vrlo lako iz Partizana vani.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Ognjen Vranješ

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 jan 2014, 11:04

viKK je napisao/la:meni je najsmješnije od svega kako ogi sve informacije potvrđuje, odbacuje i objavljuje na svom fb profilu :lol: :mrgreen:
Ma vidi se da je zafrkant i da samo potpaljuje malo :-)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 jan 2014, 12:10

kako god, partizan je trenutno jači od dosta klubova u kojima igraju neki od trenutnih reprezentativaca.. vranješ ima potencijala i nema razloga da se momak tek odbacuje.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 jan 2014, 12:28

uhh Partizan :?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 jan 2014, 12:39

Ne je8ite sa Partizanom, gledao sam ih protiv Lidogoreca i onih Azrrbejdzanaca, dno dna...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Ognjen Vranješ

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 jan 2014, 12:42

viKK je napisao/la:kako god, partizan je trenutno jači od dosta klubova u kojima igraju neki od trenutnih reprezentativaca.. vranješ ima potencijala i nema razloga da se momak tek odbacuje.
Potpuno se slazem. Ako ode u Partizan ili Crvenu Zvezdu - tamo se nece dugo zadrzati. Brzo ce se izboriti za bolji angazman.
Mozda bi cak i bilo bolje da ode u jedan od ta dva kluba. Sigurno bi vise igrao i brze se vratio u formu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 jan 2014, 12:50

Batko je napisao/la:Ne je8ite sa Partizanom, gledao sam ih protiv Lidogoreca i onih Azrrbejdzanaca, dno dna...
A Ludogorec je inace losa ekipa?! Ekipa koja je prezimila u evropi i koja zavrsi ubjedljivo prva u grupi ispred Dinama, PSV-a i Cernomoreca... :roll:

Dalje, Partizan je promijenio trenera i doveo za nase prilike odlicnog Nikolica, koji je sa Vojvodinom jesenas pravio solidne rezultate u evropi... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 jan 2014, 13:08

slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 05 jan 2014, 14:36

Head je napisao/la:slika
Evien ceka.. :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jan 2014, 14:43

ja ti kazem prije ce nakon sezone u Partizanu otic u veci klub (ako je odbradi da valja) nego sto ce u Evianu uopce dobiti priliku da se dokaze..

na stranu ta mrznja prema srbima i njihovoj ligi i svemu sto njihovom, ali iz JSL se svake godine par igraca proda u lige petice ili u jake klubove..to je liga koja se prati i koja vri od skauta.

JSL ako hoce na SP i ako hoce da se vrati na pravi nacin nakon onakve povrede i pola godine ne igranja mu je 10x bolji izbor nego Evian.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 jan 2014, 15:49

Al pisete o Partizanu kao da je BVB. Svi ovi klubovi sa balkana su dno dna. Hebiga zalosno jeste ali je realnost. Pa cak mu i rodeni brat koji igra u Vojvodini govori da je bilo kakav klub u inostranstvu bolji od Jelen Lige

Njegov brat Ognjen Vranješ u posljednje vrijeme dovodi se u vezu sa klubovima iz Jelen Superlige, a to su prije svega vječiti rivali, Zvezda i Partizan. Još jedan potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Miroslav Stevanović dovodi se u vezu sa bivšim klubom, Vojvodinom.

"Ne znam koliko su realne te priče i to što se piše po novinama. Ja bi lično volio da on pronađe neki inostrani angažman i mislim da je tome mnogo bliži u ovom trenutku. Kada je Miroslav u pitanju, nismo u kontaktu u posljednje vrijeme, ali isto tako mislim da nije realno da se on vrati u ovom trenutku," riječi su Vranješa.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 jan 2014, 17:18

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Al pisete o Partizanu kao da je BVB.
Pa nije sad da je i on Subotić ili Hummels... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jan 2014, 17:22

Savic,Nastasic - City,Firenca (pa obrni :mrgreen: ) random stoperi koji odose direkt iz crno belih

Ima Partizan dobre menadjerske veze , ako se pokaze lako ce naci unosniji angazman.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 jan 2014, 17:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:ja ti kazem prije ce nakon sezone u Partizanu otic u veci klub (ako je odbradi da valja) nego sto ce u Evianu uopce dobiti priliku da se dokaze..

na stranu ta mrznja prema srbima i njihovoj ligi i svemu sto njihovom, ali iz JSL se svake godine par igraca proda u lige petice ili u jake klubove..to je liga koja se prati i koja vri od skauta.

JSL ako hoce na SP i ako hoce da se vrati na pravi nacin nakon onakve povrede i pola godine ne igranja mu je 10x bolji izbor nego Evian.
barem bi, koliko-toliko bio siguran u prvih 11
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.