U svakom slučaju, nije brada za svakoga.
Nego, pisali ste ovdje o vodi za ispiranje usta, i čni mi se da se forsirao Listerin. Je li to zbog imena, ili? Čitam da je i ovaj DM-ov Dontodent vrlodobar.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Nisam uzimao Dontodent, ali zeleni Listerine toplo preporučujem.BaDa12 je napisao/la:Nego, pisali ste ovdje o vodi za ispiranje usta, i čni mi se da se forsirao Listerin. Je li to zbog imena, ili? Čitam da je i ovaj DM-ov Dontodent vrlodobar.
Potpis. Mislim nije da mogu poredit jer sam samo njega i koristio, ali sam savršeno zadovoljan.Monolog je napisao/la:Nisam uzimao Dontodent, ali zeleni Listerine toplo preporučujem.BaDa12 je napisao/la:Nego, pisali ste ovdje o vodi za ispiranje usta, i čni mi se da se forsirao Listerin. Je li to zbog imena, ili? Čitam da je i ovaj DM-ov Dontodent vrlodobar.
Pa "govori" se i da su paste za zube štetne, pa ih opet koristiš. Sve se govori. Što se tiče oralne higijene, definitivno voda za ispiranje usta + zubni konac. Što se tiče zubnog konca, stomatolog će ti prije reći da preskočiš četkicu negoli zubni konac, eto koliko je to zdravo i preporučljivoLenBias je napisao/la:na samoj bradi (tacnije vrhu ili spicu, da se tako izrazim) mozes duze ali na cijelom licu to bi bilo to
sto se tice tih vodica za usta cini mi se da sam negdje citao da vise stete donesu nego dobrog ali ne bi sada garantovao za to
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma prekrasna, vec ga vidim s 4 manekenke kako mu cesljaju bradu i stavljaju losion protiv ispucalih vrhova.
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk

Zar si se uvrijedio na naziv Lištica?ŠB_Fidelis je napisao/la:O plitkosti dovoljno govori tvoje gorenavedeno referiranje mog nicka. Izbacio si sam sebe iz bilo kakve normalne diskusije.
Ocito je da sam mislio u prenesenom/saljivom znacenju, a sad, to sto i ako nekoga vrijedja, a pogotovo sto nekoga vrijedja zato sto sam to, zaboga, ja rekao, to je neka potpuno druga prica.
Tko je fura, ne fura, ne zanima me, kao sto rekoh, niti je atraktivno, niti je higijenski, niti sam osobno vidio zensko koje se u PRAKSI nesto kao lozi na takav stil brade.

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja jos nisam sreo zensko koje rece jao ta oogromna vehabijska brada mi je takav plus kod tebe.
Malo brade, ono, klasicno, uredno njegovano i podsisano, svakako, OK, al ovo nekakvo manly furanje kao ultimate izraz ne znam ni sam cega i chick magnet, to postoji samo u glavama tih ljudi.
Stop making it happen, it's not gonna happen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.