HAHAHAHAHAHAHAHA

Hoce ba, davno sam ja njemu poslao sarajevski translate da mozemo komunicirati
Sve sve al Pitari o posjeti.....Bože ciglu baci i u po čela me pogodibordobijelisampion je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:48HAHAHAHAHAHAHAHA![]()
![]()
![]()
Dobro su svi
Ja se izvinjavam, mogu je samo ne izdati za sljedecu sezonu. Stvarno ogromna razlika a zapravo su vas cijelo vrijeme htjeli nazitgu svakako.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:42Napusi se kurca seljacima.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:37Kako se jeftino prodasekillafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:32
Vrlo je jednostavno. Slobodi prijetnja oduzimanjem licence, ovim firaunima 100.000 i 4R se ugasi. I takvi dođu i pričaju o nekom suđenju, a sami kreatori istog.![]()
Ali sta ti je karma one seljake iz Tuzle naguzise izbacivanjem iz lige a za ove druge izgleda savezu vec dojadilo klecanje ispred slica i cuclanje neosunecene kozice za pozajmicu licencu i razvaljivanje inicijative![]()
Sageli ste se i vi vici odmah poslije Semsudina.
Ne glumite ovdje svece.
I ne jedi ****, na kraju krajeva. Ko to moze u pola sezone kome oduzet licencu.
Al bitno je popljuvat po svima, da vi kao vi jedini normalni bili.
Natakne ti akademik i oca i mamu. Pozdravi i ti svoje genocidne nakaze.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:06Hahahaha argumentovan odgovor kao i uvijek,akademik si pravi!jasta je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:01Lažeš ko četnik.worchester je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:59
Pa i nije bas tako,prosle sezone borac vise puta ostecen nego poguran ali nema veze ne zelim da se upustam u tu diskusiju.
Sudija danas osim sto je skratio utakmicu ni jednu kardinalnu gresku nije napravio ali i za to treba da odgovara.
Drugi zuti karton igracu posusja je opravdan bio.
Pozdravite vasu mamu
**** ti seljacic koje zensko provokatorsko. Picke prodane ste vi. Za kup se naguzili vici. Sto sad ne tjerate pravdu? Sutite, jer vam je sve po mjeri.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:48Nije istina mali bosanski seljacicu izbili su nam evropu na grbavici lopovlukom samo zato jer se nismo prodali kao vi i Zeljkan. Moja pretpostavka da ce vam i kad se vratite staviti ogrlicu i povodac. Klasicni podanicki mentalitet i jednih i drugih. Hasic vas provalio i izofirao davnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:42
Napusi se kurca seljacima.
Ne glumite ovdje svece.
Patrioti![]()
Neka, hvala dragom Allahu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:50Dobro su svi
Da mi debilu, najpraćeniji i najveći klub u državi. Morate izmišljati nake skakavce i žohare buraz tićuletsgofighter je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:50Sve sve al Pitari o posjeti.....Bože ciglu baci i u po čela me pogodi![]()
Vi mozete sanjat nasu posjetu samo od evrope,lige,exYu do svega za vas institucija i konstanta od Yuge pa do BH ligeletsgofighter je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:50Sve sve al Pitari o posjeti.....Bože ciglu baci i u po čela me pogodi![]()
Balorda je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:14Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Borac večeras u svom stilu, masakriranje gostujuće ekipe dok ga nekako ne utrpaju.
Sasvim je jasno da je dominacija Zrinjskog završena, kad ne mogu da ih pobijede na terenu, znaju oni kako mogu. Mirvić je napokon shvatio gdje treba ulagati pare, a to nije ulaganje u Penarandu i Rožmana.![]()
Yebo ti glavu ludu, odležaće te neko od pitara![]()
Gulas je igracinaVanja8 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:54Neka, hvala dragom Allahu...
Poselamo nam Gulishu, maksuz i samo neka nastavi ovako da igra...
Nema potrebe da psujes mali rumeni bosanski seljacicu. Nismo vam mi krivi sto ste podanickog i prodanog mentaliteta. Kod nas je to malo drugacije kazne nas pola godine bez gledaoca predsjednika dvije godine oduzimaju nam bodove ali se necemo prodat. Kazem ti i kada se vratite ima da vam stave ogrlicu ko keru jer ste takva pickasta sredina nemas razloga da pjenis tako ti jeantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:53**** ti seljacic koje zensko provokatorsko. Picke prodane ste vi. Za kup se naguzili vici. Sto sad ne tjerate pravdu? Sutite, jer vam je sve po mjeri.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:48Nije istina mali bosanski seljacicu izbili su nam evropu na grbavici lopovlukom samo zato jer se nismo prodali kao vi i Zeljkan. Moja pretpostavka da ce vam i kad se vratite staviti ogrlicu i povodac. Klasicni podanicki mentalitet i jednih i drugih. Hasic vas provalio i izofirao davnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:42
Napusi se kurca seljacima.
Ne glumite ovdje svece.
Patrioti![]()
Jeste ako je Kromolj država.bordobijelisampion je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:54Da mi debilu, najpraćeniji i najveći klub u državi.
Sve Pitari u dusi kao i Zeljkovic,san mu bio da se vrati,al kad vec nisu kod nas drago mi je da kod vas igraju. Svi bi se pjeske vratili barem tako privatno kazu. Vi barem prizivate nase kvalitetne igrace i nasu djecu a ne kao kone Rustema ili posto nemaju obraza i kapitena bivseg Radovca,Halilovica,Andjusica itd al jbga oni nemaju ponosOnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:56Gulas je igracina![]()
Dobri su vam ovi bivsi igraci![]()
Suljic - Haskic - Guliashvili![]()
S vama ni na dzumu.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:32Vrlo je jednostavno. Slobodi prijetnja oduzimanjem licence, ovim firaunima 100.000 i 4R se ugasi. I takvi dođu i pričaju o nekom suđenju, a sami kreatori istog.“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi.
Samo jaši Vico, dopušteno ti je.
Nisu svi bivsi, prva dva jesu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:56Gulas je igracina![]()
Dobri su vam ovi bivsi igraci![]()
Suljic - Haskic - Guliashvili![]()
Hahahaha da je vrijedan robije do sad bi neko odležao, praznoglavac maliBalorda je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:14Virtu4l je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:07Zrinjski sinoć 9 kartona, pola bespotrebno, na kraju se za Sarajevo svira nepostojeći penal.
Borac večeras u svom stilu, masakriranje gostujuće ekipe dok ga nekako ne utrpaju.
Sasvim je jasno da je dominacija Zrinjskog završena, kad ne mogu da ih pobijede na terenu, znaju oni kako mogu. Mirvić je napokon shvatio gdje treba ulagati pare, a to nije ulaganje u Penarandu i Rožmana.![]()
Yebo ti glavu ludu, odležaće te neko od pitara![]()