FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Trasimaco
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Trasimaco » 23 apr 2010, 00:41

neno#4 je napisao/la:ja sam veliki navijac bayerna i nesto posebno ne mirisem riberya, ali reci za covjeka da je glup a dosao do ovog nivoa je jednostavno previse degutantno....nece postati novi zidan, ali nije on tako ni glup covjek....da je glup igrao bi u renu ,lensu, tavorio u galati....
Nisam ja rekao da on nije stigao daleko. Nego sam rekao da nece nikad postati ono sto je trebao postati. A mogao je. Previse je talentovan i da je radio na sebi, mogao je biti jedan od najboljih igraca sto je Francuska ikad imala. To ja definisem kao veliku glupost i nemar. Znas li sta je sve radio i koliko je bio problematican prije dolaska u Bayern? Stalno je pravio probleme upravama svih klubova za koje je igrao. A vidis i sam da ni Bayern nije posteđen toga. U prevodu - on je razmazeno deriste. Neka se ljuti ko hoce, ne zanima me. Ja ga tako vidim.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 apr 2010, 00:53

Trasimaco je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ja sam veliki navijac bayerna i nesto posebno ne mirisem riberya, ali reci za covjeka da je glup a dosao do ovog nivoa je jednostavno previse degutantno....nece postati novi zidan, ali nije on tako ni glup covjek....da je glup igrao bi u renu ,lensu, tavorio u galati....
Nisam ja rekao da on nije stigao daleko. Nego sam rekao da nece nikad postati ono sto je trebao postati. A mogao je. Previse je talentovan i da je radio na sebi, mogao je biti jedan od najboljih igraca sto je Francuska ikad imala. To ja definisem kao veliku glupost i nemar. Znas li sta je sve radio i koliko je bio problematican prije dolaska u Bayern? Stalno je pravio probleme upravama svih klubova za koje je igrao. A vidis i sam da ni Bayern nije posteđen toga. U prevodu - on je razmazeno deriste. Neka se ljuti ko hoce, ne zanima me. Ja ga tako vidim.
riberyja nikako ne bih nazvao deristem...ako ga bolje posmatramo vidimo da on jeste veliki borac...covjek nije imao ni lak zivot, poslije teske saobracajne nesrece koju je dozivio u djetinjstvu valjalo se opet vratiti u zivot i stici do velike fudbalske zvijezde...ribery je tip koji inace cesto smislja odredjene sale , posalice, nekada djeluje totalno otkaceno...u sinocnjim intervjuima bayernovih igraca i prema danasnjim izvjestajima na njemackim medijima ribery ima punu podrsku uprave i igraca...rummenige je cak izjavio: "mi smo u bayernu svi jedna velika familija a ribery je dio te familije."cesto odredjena podrska igracu nakon dogadjaja tokom ove sedmice i skandala vezanog za riberyja moze biti onako usput, cesto to uprave kluba tek onako rade...al gledajuci izjave ljudi iz bayerna sve to djeluje toliko uvjerljivo i vidi se da su svi uz riberyja....tako da ribery bayernu donosi vise koristi nego stete...on je ekscentrican tip i nekad napravi poteze koji uznemire javnost...al i to je fc bayern, klub i od toga zivi i prije je bilo takvih tipova poput effenberga, baslera, kahna....ti ljudi su davali maksimum na terenu, a znali su malo i pretjerat i na terenu a i izvan njega...ali i to ide uz fudbal i bez takvih fudbalera bi sve ovo bilo jako dosadno..ribery je u grupi tih fudbalera extra klase ali koji su i ekscentricni i otkaceni...al ja vjerujem da ce franck donijeti jos mnogo radosti bayernu, a nova prilika je vec tu u subotu protiv gladbacha
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 apr 2010, 00:56

Trasimaco je napisao/la:
pa dobro svi imamo svoje misljenje, sve je to uredu...ali samo kazem da je on preveliki igrac da bi se njega moglo nazvati glupanom....u bayernu ne pravi on neke velike probleme, jer zna sta su ovi sposobni da mu urade...bayernova uprava po cijenu da ne uzme ni eura od njega ako se on bude osorno ponasao ce ici svjesno da ga unisti i sam znas, kakav je svabo....nema se sta neko da ljuti, ali mi smo svi samo laici, ljudi koji ovo znaju povrsno, oni s druge strane su majstori i zato su tamo ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 23 apr 2010, 01:07

roben ove sezone igra puno bolje od riberija. sve i jednu utakmicu je odigrao veoma dobro ili odlicno. jedino sto ima problema sa povredama ali ima i ribery. roben je i u realu bio najbolji igrac proteklih sezona. mislim da je vise toga u karijeri napravio od riberija a usput je i mladji. eto zasto riberija smatram precjenjenim. za njega se spominju neke cifre od 50-60 miliona a roben je dosao za 20 i koji milioncic

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 apr 2010, 01:08

Uradio je on neke dobre stvari na terenu ove sezone, ne kazem ja, al nista posebno ponavljam i to je sustina. Jedan Ivica Olic je puno bolje odigrao sezonu, o Robenu da ne govorimo. Ja se samo nadam da nece doci u Barcu kao sto se govori jer nije tip igraca za nas, sto zbog povreda, sto zbog psihe. Sto se mene tice, nek ostane u Bayernu, mada sam misljenja da bi Bayern bio jaci bez njega, a sa jedno 40-50 milionceka i neka dobra dva igraca nova, mozda i grijesim nema pojma, al izgleda kao da mu je dotuzilo vise u Bayernu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 23 apr 2010, 01:11

Romariooo je napisao/la:Uradio je on neke dobre stvari na terenu ove sezone, ne kazem ja, al nista posebno ponavljam i to je sustina. Jedan Ivica Olic je puno bolje odigrao sezonu, o Robenu da ne govorimo. Ja se samo nadam da nece doci u Barcu kao sto se govori jer nije tip igraca za nas, sto zbog povreda, sto zbog psihe. Sto se mene tice, nek ostane u Bayernu, mada sam misljenja da bi Bayern bio jaci bez njega, a sa jedno 40-50 milionceka i neka dobra dva igraca nova, mozda i grijesim nema pojma, al izgleda kao da mu je dotuzilo vise u Bayernu.
Bash tako, neka ga prodaju Realu :D uzeli bi kesh i mogli bi dovesti Dzeku i Misketa :D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 apr 2010, 11:59

Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 23 apr 2010, 13:57

CoDe je napisao/la:Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.
kad hoce da igra? pa uvijek mora da igra. koji presmijesan post

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 apr 2010, 15:23

Brate to su bili Bayernovci iz Sandzaka,znam pouzdano ;) ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 23 apr 2010, 15:27

CoDe je napisao/la:Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.
ribery onda fakat rijetko hoce da igra.

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 23 apr 2010, 15:28

Wolverine je napisao/la:
ribery onda fakat rijetko hoce da igra.
cuj xavi nabije loptu i et ga asistencija, pa ti buraz nemas pojma o fudbalu :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 apr 2010, 21:29

Nek vi znate pa sine Ribery je steko ugLeD dok je ovaj prosao kroz sminkersku skolu Barcelone ...

a ja neam pojma o fudbalu OK pitacu te za 5 godina
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 apr 2010, 21:37

sta pricas ti? jesil dobar ikako? cuj ribery. :lol: :lol: pa covjeka zaustavi tinejdzer,pa kad nista nemoze onda ide da nogu slomi covjeku. igracina nema sta.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 23 apr 2010, 21:41

Daj smirite se , nemoze se uporedjivati riba i xavi potpuno suprotne pozicije igraju , npr xavi je dosta bolji asistent a ribery je bolji u ofanzivi kada treba da postigne gol , po meni dva sjajna igraca koji mogu jos da napreduju . ;) :)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 23 apr 2010, 21:41

pa jeste ribery i vise od igraca hos reci da nije,zasto bi ga trazio onda real manchester barcelona,to su mali klubovi jel tako ado,dok ga milan ne zatrazi posto je milan veliki klub 8-)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 apr 2010, 21:50

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:pa jeste ribery i vise od igraca hos reci da nije,zasto bi ga trazio onda real manchester barcelona,to su mali klubovi jel tako ado,dok ga milan ne zatrazi posto je milan veliki klub 8-)
ko je spominjao milan ili barcelonu ili mancester? :? :?

mozda ti se prividja. a o velicini milana ne treba diskutovat.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 23 apr 2010, 22:22

hehe ev sada čitam izjavu Rummenigea ukolio se prašina od vulkana i dalje zadrži Bayern će iznajmiti helikoptere kako bi otputovao na utakmicu protiv Monchengladbach ^^

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 apr 2010, 22:40

thulkazal je napisao/la:hehe ev sada čitam izjavu Rummenigea ukolio se prašina od vulkana i dalje zadrži Bayern će iznajmiti helikoptere kako bi otputovao na utakmicu protiv Monchengladbach ^^
sitnica za bayern, 15 hiljada eura. :P kakvi mini-busevi i ostala prevozna sredstva, ovdje se radi profesionalno. :D
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 23 apr 2010, 22:42

DA ba ! Nece ljudi da se brukaju i da se svacim voze. :D

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 23 apr 2010, 22:48

A_d_0 je napisao/la:
BAVARAC DO GROBA je napisao/la:pa jeste ribery i vise od igraca hos reci da nije,zasto bi ga trazio onda real manchester barcelona,to su mali klubovi jel tako ado,dok ga milan ne zatrazi posto je milan veliki klub 8-)
ko je spominjao milan ili barcelonu ili mancester? :? :?

mozda ti se prividja. a o velicini milana ne treba diskutovat.
Upravu si, ne terba, previse su mali da bi se o njima diskutovalo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 4 gosta.